sasa_f1 265 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu spec kazu sledece: Full Kayaba podesivo vesanje Nissin kocenje Curb kilaza 186 Single swing arm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1647 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao na PA i jako neozbiljno deluje oglas, kao da neko tera sprdnju. Nisu navedene osnovne informacije naziv uvoznika, adresa, a kamoli karakteristike samog motocikla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11457 Napisano Decembar 21, 2023 Ne silazi, 2646 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Kinez. https://www.kovemoto.com/index.php?c=category&id=5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Decembar 21, 2023 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiii...jos jedan "isti"...kao i beneli,qj,voge...ovaj kao gs 1200 lc kopija...jadno,ne originalno i bez smisla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6358 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 2165 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hm, bilo bi super ako je ovo istinito, mada sumnjam. Kove 450 Rally me je jako zainteresovao, i pratim po malo vesti o njemu, ali nisam čuo da se uopšte pominje da će ga neko uvoziti kod nas. Kaže motori u dolasku, februara spremni za preuzimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 853 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan 500x, dva cilindra i abs. Da dodamo ostalim karakteristikama.Značajno jeftiniji od kineskih konkurenta u toj klasi. A recenzije su mahom hvalospevi. Ja lično ću ga uzeti u razmatranje, kao i cf mt450, nadam im se na predstojecem sajmu. Da se to sedne, štipne, pipne. Sve ispod 6 soma je na kredit neka rata koja je u rangu rate za ozbiljniji mob. tel. sa paketom kod nekog od operatera. Tako se ja bar tešim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 76 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Kove je oooozbiljan proizvođač, gledajući recenzije online i karakteristike na papiru obećavaju mnogo. Ne deluju kao "mejnstrim" već furaju svoj neki fazon, malo neobičniji. Jako bih voleo da možemo ovo da vidimo na delu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Decembar 21, 2023 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Vuleta said: 500x, dva cilindra i abs. Da dodamo ostalim karakteristikama.Značajno jeftiniji od kineskih konkurenta u toj klasi. A recenzije su mahom hvalospevi. Ja lično ću ga uzeti u razmatranje, kao i cf mt450, nadam im se na predstojecem sajmu. Da se to sedne, štipne, pipne. Sve ispod 6 soma je na kredit neka rata koja je u rangu rate za ozbiljniji mob. tel. sa paketom kod nekog od operatera. Tako se ja bar tešim Izracunaj posle 5,6 god.koliko te zaista kosta...plus oprema.I to ne mislim samo za ovo nego uopste za kupovinu na rate...Ali samo kazem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13733 Napisano Decembar 21, 2023 Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko ćeš da izgubiš ako rešiš da ga otuđiš iz dosade posle par godina. Naravno, ne kupuje se nov motor da bi se mislilo o prodaji ali treba razmotriti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18573 Napisano Decembar 21, 2023 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svi presli na ADV kategoriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3140 Napisano Decembar 22, 2023 8-bit, 1910 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao: Svi presli na ADV kategoriju... Poteraš taj motor van puta i avantura je zagarantovana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6358 Napisano Decembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 2165 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mradomir Da li znaš da je KOVE učestvovao prošle godine na Dakar reliju sa tri 450 Rally modela (minimalno modifikovanim u odnosu na fabričke top modele, koliko sam razumeo), i da su sva tri završila trku ? Učestvovaće i ove godine. To govori da su oni dosta ozbiljniji što se tiče off road modela od ostalih kineza. Na njihovom sajtu stoji da 500X ima 186kg prazan, nissin kočnice, kyb ogibljenje, potpuno podesivo ? To su ozbiljne specifikacije, koliko je to lakše od TRK502X, a ista snaga. Ali, meni sve to deluje previše dobro da bi bilo istinito. Dalje, ovaj oglas koji se pojavio kod nas tek deluje sumnjivo: prvo čak i cene su dosta niže nego one koje su najavljivane u evropi. A drugo, neki lik koji je zvao da se raspita podelio je informacije na FB. Navodno je oglas postavio čovek koji se do sada nije bavio prodajom motocikala, a kaže da mu u februaru mu stiže 50 komada 450 Rally ?! Ja bih to jako voleo, ali meni zvuči nerealno. Ali to je već jako blizu, pa ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati. p.s: Pogledajte 800X . Opet ponavljam meni to sve zvuči previše dobro da bi bilo istinito, jedva čekam rasplet https://www.kovemoto.com/index.php?c=show&id=51 Promenio Decembar 22, 2023 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3140 Napisano Decembar 22, 2023 (promenjeno) 8-bit, 1910 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, živke je napisao: @mradomir Da li znaš da je KOVE učestvovao prošle godine na Dakar reliju sa tri 450 Rally modela (minimalno modifikovanim u odnosu na fabričke top modele, koliko sam razumeo), i da su sva tri završila trku ? Učestvovaće i ove godine. To govori da su oni dosta ozbiljniji što se tiče off road modela od ostalih kineza. Na njihovom sajtu stoji da 500X ima 186kg prazan, nissin kočnice, kyb ogibljenje, potpuno podesivo ? To su ozbiljne specifikacije, koliko je to lakše od TRK502X, a ista snaga. Znam sve to, hteo sam da kažem da 200+ kila garantuje avanturu. ADV segment treba shvatiti u bukvalnom smislu PS Da ne shvatite pogrešno, super je to zabava. I teži motor ima svojih čari. Promenio Decembar 22, 2023 član mradomir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6358 Napisano Decembar 22, 2023 Drug član, 2165 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ok nisam lepo shvatio, ja sam mislio da aludiraš na kvalitet i pouzdanost (ne kažem da su kvalitetni i pouzdani nego da im treba dati šansu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1923 Napisano Decembar 22, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 750 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, živke je napisao: ne kažem da su kvalitetni i pouzdani nego da im treba dati šansu Jedan iz novije generacije kineskih motocikala koji na sebi ima QC oznake kontrole kvaliteta. Postoji par dečijih "bolesti" koje se reše u hodu. Provereni Zongshen NC450 (ZS194MQ) agregat, uopšte, nije za potcenjivanje. Ugrađen je i u Fantic Caballero 500 Scrambler Tečnošću hlađeni jednocilindraš, sa stepenom kompresije 10,7:1; Snage 30 kW/pri 8000 o/min. (41KS) i max. obrtnim momentom 37 Nm/ pri 7000 o/min.; Radilicom koja je zauzdana balansnim tegom (balance shaft). Startovanje pomoću anlasera i kick startera Kontrola paljenja DC-CDI (struja iz akumulatora). Motocikl se ne ponaša baš elastično i srećno u drumskoj upotrebi (mada, ima nas koji volimo "dobre vibracije" i na asfaltu). Ali, sasvim dobro "frezuje" po off-u, podignut od podloge 310 mm (motor mase 35 kg, koja ulazi u 145 kg težine praznog motocikla). Zanimljiv enduro. Još jedan "slabašni" jednocilindraš koji nedostatak snage nadoknađuje fantastičnom upravljivošću. "Muškarci znaju zašto..." Promenio Decembar 22, 2023 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1923 Napisano Decembar 25, 2023 Zainteresovan, 750 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 265 Napisano Mart 11, 2024 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Je l ispratio neko pricu da je kod nas zastupnik za ovo Burnout, i da ce premijerno predstaviti 510X na sajmu? Cini mi se da su sami sebi udenuli konkurenciju za Benelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6358 Napisano Mart 11, 2024 Drug član, 2165 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1041 Napisano Mart 11, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 474 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, sasa_f1 said: Je l ispratio neko pricu da je kod nas zastupnik za ovo Burnout, i da ce premijerno predstaviti 510X na sajmu? Cini mi se da su sami sebi udenuli konkurenciju za Benelli. QJ je sam sebi udenuo konkurenciju, da se ni ne gleda dalje, trenutno 502X apsolutno nikakvog smisla nema kupiti nov. Realno Burnoutu treba drugi brend ako hoće da ostanu i u budget segmentu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...