Smilja 69 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima! Zovem se Vladimir, 29 godina, živim u Pančevu, a odrastao u Deliblatu. U novembru sam položio za A kategoriju i idem ka tome da ostvarim dugogodišnju želju da vozim motocikl. Motocikl još uvek nemam i trenutno sam u potrazi za prvim koji bih vozio. Interesuju me pre svega enduro motocikli, tako da merkam Hondu Transalp xl650, BMW F650GS, Suzuki DL650 v-strom i tome slično. Forum koristim kao izvor informacija pa neće škoditi i da se registrujem. Svaki savet je dobrodošao jer trenutno niti znam mnogo o motociklima, niti imam ljude u neposrednom okruženju koji su motociklisti. Uzdravlje! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Decembar 12, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 12, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1587 Napisano Decembar 12, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5404 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9653 Napisano Decembar 12, 2023 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 69 Napisano Mart 23 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Posle nekoliko meseci pretrage na oglasima i iščitavanja uglavnom ovog foruma, pre oko mesec dana sam kupio svoj prvi motocikl. BMW F650ST 1997. godina. Ukratko, prvi primerak koji sam otišao da pogledam uživo sam i kupio. Ne razumem se u mehaniku i motocikle generalno. Vlasnik je bio mojih godina, nije preprodavac, motocikl u sasvim korektnom stanju za godine, ne dimi ni malo, ne troši ulje uopšte, tragova korišćenja jako malo i to tamo gde je i očekivano, diskovi u dobrom stanju, pločice stavljene nove. To je sve što sam ja uspeo da vidim na motoru pri kupovini. U suštini, cena mi je odgovarala, vlasnik je bio iskren, motor izgledao lepo i nisam mnogo razmišljao. Motor sam odmah odvezao kod majstora Bobana i zamenio sve tečnosti i filtere, stavio novi akumulator, očistio i podmazao lanac. Majstor kaže da je motor u jako dobrom stanju, tako da sam imao sreće. Vizir je napukao i to ću pokušati da nabavim kod čuvenog Ivana (nalepnica je zalepljena na napukli vizir pa sam u dilemi da li da pokušavam da skidam ili da čekam da istekne u junu i onda menjam). Sedište je baš ishabano pa ću ga presvući kod Neše tapetara u Kačarevu. U prethodnih mesec dana sam prešao oko 600km i naravno da su utisci odlični. Ustalom, kako i ne bi bili kada sam ostvario dugogodišnju želju. Mane koje sam za sada primetio: - očajna zaštita od vetra pri brzinama većim od 100km/h. Sigurno ću uraditi povišeni vizir jer sam visok 190cm i to prosto mora. - nema šestu brzinu, a dobro bi došla. - nema pokazivač za nivo gorivo u rezervoaru (to sam znao i pre kupovine, a i realno nije neka mana. Ko god da ima savet, predlog ili opasku, sve primam k znanju jer zaista nemam iskustva. Šaljem i par slika da se pohvalim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 23 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, čestitam !!! Savet, jedan klip ne voli preko 130 na sat, može ali .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...