gixxer 385 Napisano Decembar 8, 2023 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno 2 komada .Znam za kolegu sa foruma koji ih pravi .Meni je potrebno ako neko ima koristeni a ne treba mu ,a iskreno i za neku manju cenu .Ako imate takvo nesto ,a ne koristite,rado cu odkupiti za neku razumnu cenu .Moj tel . 063 177 05 08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 9, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su se te pravljene stvari prodavale za prilično manje novce, pa onda i počastiš majstora, odneseš mu poklon. Danas sve umetnik do umetnika kao da od zlata prave. Odma dve kuće mora da napravi od toga.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Decembar 9, 2023 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupujem za dalju prodaju,nego za sopstvene potrebe,kad odlozim motore u zimsku garazu da imam vise mesta ,kada stoje na copavoj zauzimaju vise mesta ,a garaza uvek mala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Decembar 9, 2023 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nenadbg88 je napisao: Nekada su se te pravljene stvari prodavale za prilično manje novce, pa onda i počastiš majstora, odneseš mu poklon. Danas sve umetnik do umetnika kao da od zlata prave. Odma dve kuće mora da napravi od toga. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Interesantno viđenje situacije, znači ti očekuješ da majstor napravi za sitne pare, a ti da ga počastiš i daš poklon. Pošto smatraš da se to danas puno naplaćuje, eto ti prilike za odličnu zaradu. Napravi dva komada, pa prodaj kolegi, to je prosto i napravi se za čas a lepo naplati jel tako ? 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Decembar 9, 2023 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Molim kolege da se ova tema ne pretvori u raspravu,vec da se jave oni koji eventualno imaju ,a prodali bi za neku razumnu cenu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6342 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoje jeftiniji i skuplji fiksatori, naravno koliko para toliko muzike. Jeftiniji se prave od 1-2mm lima i farbaju. Kolega sa foruma koji pravi fiksatore mi je igrom slucaja i prijatelj pa sam dobro upoznat sa njegovim fiksatorima. Podnozje je od lima 4mm a klackalica gde ulazi tocak je 5mm, sve je plastificirano, a bolcna koja spaja je od inoxa. Kupis jedan i mogu i praunuci da ga koriste. Ustedeti 20-30€ na fiksatoru i rizikovati da motor padne, ode ta usteda a mozda i vise. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1715 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 12. 2023. at 14:40, gixxer je napisao: Ne kupujem za dalju prodaju,nego za sopstvene potrebe,kad odlozim motore u zimsku garazu da imam vise mesta ,kada stoje na copavoj zauzimaju vise mesta ,a garaza uvek mala Imao sam jednom taj fiksator, kupio ga bas iz razloga da motor zauzima manje prostora jer nema centralni. Međutim on je toliko zuljao prednju gumu da sam se pitao na šta bi ličila ako bi motor prezimio u tome. Po meni to sluzi da se motor u njemu drži kraće vremenske periode, prilikom servisiranja ili prevoza na prikolici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno viđenje situacije, znači ti očekuješ da majstor napravi za sitne pare, a ti da ga počastiš i daš poklon. Pošto smatraš da se to danas puno naplaćuje, eto ti prilike za odličnu zaradu. Napravi dva komada, pa prodaj kolegi, to je prosto i napravi se za čas a lepo naplati jel tako ?Poenta je da treba imati meru. Slučajno si izvalio da umeš nešto da napraviš. Odlično. Napravi sebi zaradu ali nemoj da budeš alav.Ne može priučeni majstor koji nema ni firmu prijavljenu da sašije cenu konkuretnu jednom gigantu u prodaji moto opreme, koji za razliku od njega ima troškove prema državi, zaposlenima, marketingu, komercijali, distribuciji itd... Koji je uložio vreme i novac za testiranje, patentiranje, atestiranje... Nije realno da batko dođe, uzme metar, i kaže "sad ću ti ja ovo napravim isto bajo moj" i naplati punu cenu...Verovatno i ti nešto praviš kolega, čim si mi se ovoliko pecnuo...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Decembar 11, 2023 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tržište je otvoreno za sve, pa kako se ko snadje, svako može svoj rad da vrednuje koliko misli da treba, a tržište će ga demantovali ako je preterao, kupci sami biraju od koga kupuju. Ne pravim ja ništa za prodaju (nekad davno jesam), samo mi je upalo u oči što očekuješ da ti odredjujes tudju cenu rada, a to ne biva. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Decembar 11, 2023 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.12.2023. at 22:19, gixxer je napisao: Meni je potrebno ako neko ima koristeni a ne treba mu, a iskreno i za neku manju cenu. Ako imate takvo nesto, a ne koristite, rado cu odkupiti za neku razumnu cenu. Moj tel . 063 177 05 08 Teško da ćeš naći polovan ispod 40-50€. Ja sam moj prodao za 4.000,00 RSD i to ranije. Novi mogu da se nađu za oko 70€ kod nas (ne od kolege sa foruma). Ako ti ni jedan bike nema centralni, možda ovde da vidiš da li bi ti se isplatilo https://www.fc-moto.de/en/Bihr-BASIC-motorcycle-stand-with-3-fold-wheel-rocker ili ova opcija, u slučaju da bar jedan ima https://www.louis-moto.com/en/rothewald-bike-mover-10003235?filter_article_number=10003235 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6088 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koji god sistem da kupujete, dobro obratite pažnju na kvalitet poda po kom mislite da šetate motor i veličinu točkića. A i na debljinu ploča. Ne pitajte kako znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1620 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 866 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja skorije sklepali za nas par komada, odlicno su ispali, ali ne bi ih pravio nikom za 50 evra u to sam siguran. Ko hoce da se igra moze da dobije slike i dimenzije. Odvezli dva motora do Budve i nazad na prikolici, nista nigde nije mrdnulo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Decembar 11, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ideju podelim, ovo je napravljeno bukvalno za 15 minuta od materijala za bacanje Tako i izgleda ali motor stoji kao zavaren. Koristim prihvat centralnog stendera na ramu, protnem sraf, nagazim i povucem motor u nazad 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...