Jump to content

Moto Zajednica

MOTO DEDA MRAZEVI 2023.

Recommended Posts

• Drug član, 557 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)

Прогноза за Београд, уоквирено црвеним оно што је отприлике за долазак и одлазак, кишица по прогнози тек нешто око поднева и то можда

image.jpeg.cf0a3d4c26e9bb1850a9e5886f0c193f.jpeg

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR
Pre 15 sati, Blaza je napisao:

Mislim da bi bilo dobro da @Pablo napravi neku listu ko dolazi, kao što je bila lista za vrtić Trešnjica. I navesti optimalan broj potrebnih za pakovanje. Da ne bude posle, došlo ih 20, a nema prostora, ili dođu troje, četvoro, a malo...

Vi najbolje znate koliko treba ljudi, a ko sigurno dolazi.

Mislim da me razumete...

Treba nas 10-15 i uvek se sakupi dovoljno ljudi, a poslednjih nekoliko godina bogami bude dosta i dece koja ozbiljno pomažu. :) Ko god može i želi da dođe, dobrodošao je. :)

• Sviđa mi se 2

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR
pre 13 minuta, maxabezanija je napisao:

Izgleda da bi svima odgovaralo da se odlozi za nedelju.....

Stvar je jednostavna, odlaganja nema. :) 

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 5

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

@Pablo platio donaciju online gde da preuzmem odelo? Klepao sad od Železnika do Poenkareove, oni ljudi mi rekli da ne mogu uzeti uz potvrdu da sam platio vec samo za kes🤔 

• Integrisan, 8293 postova

Radnje duzimo za broj odela, ne mogu da ti daju. Možda je najlakše da nam se javiš na platou ispred starog dvora u subotu, ponecemo ti. 

Ako ti je to kasno, javi mi se na pp, sutra uveče ponecemo na pakovanje paketića 

• U prolazu, 7 postova
Pre 4 sati, Rade koenig je napisao:

@Pablo platio donaciju online gde da preuzmem odelo? Klepao sad od Železnika do Poenkareove, oni ljudi mi rekli da ne mogu uzeti uz potvrdu da sam platio vec samo za kes🤔 

Probaj u Burnoutu.Ja sam uplatio online i uz potvrdu podigao odelo juce.

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400
pre 43 minuta, severian je napisao:

Radnje duzimo za broj odela, ne mogu da ti daju. Možda je najlakše da nam se javiš na platou ispred starog dvora u subotu, ponecemo ti. 

Ako ti je to kasno, javi mi se na pp, sutra uveče ponecemo na pakovanje paketića 

Hvala drug. Ponesi na plato pa ces mi dati. Kome da se obratim? Kombi sa paketicima? 

• Solo Rider, 3073 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A
pre 45 minuta, severian je napisao:

Ja sam se javljao i nikad nije bilo.....kao nema više. Trebalo bi da se zna koliko je ljudi uplatilo i toliko odela da im se obezbedi. Ovako ispada kao da im se čini, a svi su uplatili i više nego preporučeni sumu. Ranije se dešavalo da si radnje podelile odela i ostaneš kratak pa juriš kod Kineza ako ti je baš stalo 

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx600f katana
pre 12 minuta, BaneVuk58 je napisao:

Ja sam se javljao i nikad nije bilo.....kao nema više. Trebalo bi da se zna koliko je ljudi uplatilo i toliko odela da im se obezbedi. Ovako ispada kao da im se čini, a svi su uplatili i više nego preporučeni sumu. Ranije se dešavalo da si radnje podelile odela i ostaneš kratak pa juriš kod Kineza ako ti je baš stalo 

Ja juče uzeo u vir-u xxl,ima dosta

pre 19 minuta, BaneVuk58 je napisao:

Nemoj da se ljutiš (razumem kako izgleda iz ugla akcijaša :)), ali to sa uplatom žiralno, pa preuzimanjem odela u radnjama/na platou samo jako komplikuje stvar organizaciji. Ako se već odlazi do radnje, onda zaista nema baš ni jednog razloga i ne platiti tamo. Tako je svakome jednostavnije.

Ako se ne ide do radnje, onda stvar sa online uplatom ima smisla, da bi imali dovoljno para za paketiće na vreme. Ali i dalje neko treba da broji, pazi na broj odela, rezerviše ista negde sa strane, ponese ih, podeli na licu mesta pravim ljudima... to je sve priličan stres na organizaciju, a organizacija su živi ljudi, nesavršeni i sa konačnom količinom energije i puno posla tog dana. Da se sve završi i lepo i bezbedno po sve.

U tom smislu, apsolutno je najbolje uzeti odelo i platiti u nekoj radnji. Oni nam pomažu upravo sa tim i to je njihova uloga u akciji i njihova donacija. I za ostale slučajeve se trudimo, ali uvek će biti nesavršeno.

Žiralna uplata zamišljena je prvenstveno za ljude koji ne mogu da dođu, a ipak bi da doniraju akciju.

pre 21 minuta, Rade koenig je napisao:

Kome da se obratim? Kombi sa paketicima? 

Tako je. Kombi sa paketićima. Ostavljeno je oko 30 odela za kombi. Ipak, molim te dođi ranije, ako možeš. Samo reci korisničko ime i ponesi to što imaš da pokažeš da si već dao donaciju. Poz!!

• Hvala 1

• Solo Rider, 3073 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

@severian  Ma šta ima da se ljutim. Ja sam već rekao kako sam rešio to pitanje odmah, Nego kažem za ove kolege kojima je to bitno. Znam da je organizacija iscrpljujuća jbg  mladi ste....

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1764 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Dodjose danas dva majstora da mi poprave klimu. Videli motor u dvoristu i prvo pitanje:

”Jel ides u subotu na dedamrazijadu?”

i on vozi i dolazi u subotu.

Em kolega em super majstori, svaka cast.

• Sviđa mi se 7

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Bilo jedne godine lepih -11'C (minus), sreća pa nije puno padao sneg i koliko toliko smo mogli nahvatati rizle po zaleđenom putu. Da, bili smo mlađi 15-ak godina, ali ideja je ostala ista, duh takođe. I tada je bila poduža kolona...

Pokušaćemo da obezbedimo maximalan broj DDMZ odela za subotu za učesnike kojima je to jedini način da dođu do istih. Sva preostala odela će (nadam se) biti u kombiju u subotu ujutro, na licinom mestu. Lično poznajem The Šalterušu, preko 45 godina, vidimo se tamo, o dobri ljudi !!! 

• Sviđa mi se 8

• Svrati ponekad, 296 postova
2 hours ago, Dexterr said:

Bilo jedne godine lepih -11'C (minus), sreća pa nije puno padao sneg i koliko toliko smo mogli nahvatati rizle po zaleđenom putu. Da, bili smo mlađi 15-ak godina, ali ideja je ostala ista, duh takođe. I tada je bila poduža kolona...

Pokušaćemo da obezbedimo maximalan broj DDMZ odela za subotu za učesnike kojima je to jedini način da dođu do istih. Sva preostala odela će (nadam se) biti u kombiju u subotu ujutro, na licinom mestu. Lično poznajem The Šalterušu, preko 45 godina, vidimo se tamo, o dobri ljudi !!! 

Ko bre bio mladji 15 godina? :P

Vidimo se ispred skupstine. Uzdravlje! :D

• Podržavam 1

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Naše malo odavno je puno za one koji ni to malo nemaju, zato bez oklevanja sutra sa sve podmlatkom tradicionalno dolazim u dobrom raspoloženju, sa osmesima i poklonima deci da iscrtamo osmehe, i učinimo im sutrašnji dan nezaboravnim :)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja