riderOfTheStorm 111 Napisano pre 21 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo asmr voznje kroz poplave od moje malenkosti 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 61 Napisano pre 11 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @dzimi83 @živke to je to, pravljeno da odradi posao, skine se zameni se novim, prilikom lakših padova se neće iskriviti svakako, prilikom ozbiljnih padova će oni popustiti, makar i plastike se polomile, ali se neće iskriviti ram. Ovi fabrički koje ja imam su dosta laki, a povereno štite odlično. Nadam se da neću imati potrebu da ih menjam, ali opet bih se odlučio za fabričke. @ivannadjalin a recimo meni svaki šraf došao perfektno na predviđenu rupu, baš sam se pozitivno iznenadio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6480 Napisano pre 10 sati Drug član, 2210 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fabričke bih uzeo odmah ali mi ne odgovara deo gde dolazi koleno, dodirujem ih, morao bih da prepravljam. Ali ako kod Wulius-a budu značajno skuplji nego oriđiđi - ipak ću njih (kad ponovo budu dostupni). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 52 Napisano pre 2 sati U prolazu, 53 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Duta_91 super. Imao si sreće. Ne može se očekivati da će sve biti savršeno kod ovih motocokala. Npr kod mene sad na jednoj strani crash bar stoji bliže plastici nego na drugoj. Tačno se vidi razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 66 Napisano pre 1 sat U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Duta_91 super. Imao si sreće. Ne može se očekivati da će sve biti savršeno kod ovih motocokala. Npr kod mene sad na jednoj strani crash bar stoji bliže plastici nego na drugoj. Tačno se vidi razlika. Samo vezi kanap za rol bar i za neki stub i dok je u mestu obaraj malo ka sebi motor. Bas se lako isprave od motora. Naviknes se vremenom da to radis cesto Sent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 52 Napisano pre 1 sat U prolazu, 53 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, knez.mladja je napisao: Samo vezi kanap za rol bar i za neki stub i dok je u mestu obaraj malo ka sebi motor. Bas se lako isprave od motora. Naviknes se vremenom da to radis cesto Sent from my SM-F926B using Tapatalk Vežem na 1.9 tdi pa lagano u prvoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...