Gile 2459 Napisano pre 3 sati Drug član, 1054 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ovo cita moze da zakljuci da vi trosite te gumice vise nego one higijenske gumice - tzv. kondome. Zvao sam Guevaru sada, jos vazi akcija, nesto manja nego na sajmu. 5990 za plavobeli. Uz neke kredite bez ucesca. Primamljivo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 142 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke Na snimku imam ovaj db kiler za citavih 373 dinara i iskreno malo ali bas malo mi fali da mi bude ok. Dok stojim mi svejedno vetar nadglasava auspuh i sve preko neki 60 na sat dok sedim ali do tada je neprijatno. Iskreno ja ne volim glasne auspuhe i mozda je to subjektivno ali sto bi rekao onaj sa siskama sa TV-a sto reklamira svoju skolu bezbedne voznje na svakom jebenom kanalu, posle korone narod je nacisto poludeo. Tako da u saobracaju def. znaci glasniji auspuh a opet kazem ja sam uzeo samo zbog tezine. Mislim ja sam uzeo i litijumsku bateriju zbog dodatnih 3 kila i skinuo zadnju rucku i foot pegove zbog jos 2 kg tako verujem da sam ja jedini takav komad budale u ovoj grupi. :D Treba da mi stigne jedan ozbiljniji db killer za koji dan pa cu napraviti snimak poredjenja. Ako ne bude uspelo uzecu opet neku kopiju ali sto je rekao kolega u ranijem postu da ima vecu zapreminu. Ova kopija SC projecta je bas ali bas mala. Pogledaj sliku u odnosu na telefon :DDD E sad da odem sa aupuhom od 500e na off a kuci jos malo dace Bog pa troje dece nemam brate moj. Nada umire poslednja ali za sada novaca nema... Ovaj ima par komentara da stvarno stisava.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 142 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke Naruci leba ti meni jednu pa kada budem dolazio na dnevnu voznju uzecu. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1838 Napisano pre 2 sati Drug član, 963 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Treba vas sve zabraniti u saobracaju u gradu, i sto pravite prejaku buku, a pogotovo sto skidate katalizatore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...