Gordak985 3737 Napisano Avgust 10 Drug član, 1843 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto jesi li mu menjao prenosne odnose?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8507 Napisano Avgust 10 BJB Maxi Scooter Club, 6407 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Napred lančanik od 15 zuba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 98 Napisano Avgust 10 U prolazu, 60 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn i ostade nejasno jel zadržavaš MT ili ne? Inače ako sam ja uspeo (sa svojih 75kg) i programerskim rukama da podignem isti, sigurno može svako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano Avgust 10 Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Zadržavam MT, CRF je na oglasima Zaboravih da napišem da mi je i zadnja kočnica pravila problem, suviše je jaka, tj suviše lako blokira na terenu, zbog nje sam.i pao u krivini. Mozda cu vremenom da se naviknem, ali bas se tesko modulira narocito sa fabrickom gumom koja i nema nesto previse gripa na terenu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3129 Napisano Avgust 10 Drug član, 993 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alexanto je napisao: Prijedora, dolinom Une do Željave samo te gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8507 Napisano Avgust 10 BJB Maxi Scooter Club, 6407 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @miki Što, jel' nisam dobro napisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3129 Napisano Avgust 10 Drug član, 993 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Neko iće i piće? Prolaziš pored mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8507 Napisano Avgust 10 BJB Maxi Scooter Club, 6407 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, uvek sam za al' turi tu u podatke oklen si? Nije Bosna baš tako mala da te ja nadjem "na slepo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3129 Napisano Avgust 10 (promenjeno) Drug član, 993 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Osjećam se uvreDJeno i povreDJeno. Bosanska Krupa. Promenio Avgust 10 član miki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8507 Napisano Avgust 10 BJB Maxi Scooter Club, 6407 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan OndaK se Bože zdravlja vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
immo 4 Napisano Avgust 11 U prolazu, 14 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, je li imao iko probleme sa prednjom vilicom odnosno amortizerom - štapom. U mene nakon 5000 km iscurilo ulje iz desnog amortizera - štapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7487 Napisano Avgust 11 Drug član, 2547 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam čuo do sada za to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano Avgust 12 (promenjeno) Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Instaliran Akrap, 3x laksi od fabrickog ako ne i više i sa db killerom se blago jace i dublje čuje. Promenio Avgust 12 član aca-pn 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8414 Napisano Avgust 12 Drug član, 3432 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Daj nemoj te mrzi, snimi klipić 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano Avgust 12 Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan https://youtube.com/shorts/lehL3cwJUwA?feature=share 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8414 Napisano Avgust 12 Drug član, 3432 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, aca-pn said: https://youtube.com/shorts/lehL3cwJUwA?feature=share Gde si uzeo ove nalepnice, Alija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7487 Napisano Avgust 12 (promenjeno) Drug član, 2547 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn uh kako dobro izgleda mahina! Svaka čast ! Reci mi da li si možda slobodan 30.8, u subotu, da vozamo malo Jastrebac, biće neka cfmoto organizacija sa sve kampovanjem na kraju dana ? Promenio Avgust 12 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano Avgust 12 Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice mi je dao bivši vlasnik, nije ih zalepio, pa sam ja, to je po meni obavezno na ovom motoru zbog gripa kad se stoji. @živkeverovatno da sam slobodan, vrlo rado. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7487 Napisano Avgust 12 Drug član, 2547 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra, javljam kad imam detalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8507 Napisano Avgust 13 BJB Maxi Scooter Club, 6407 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obavljen servis na 15 K km (kod mene na 14100) Ulje i filter ulja, zatezanje lanca (ja sam ga sinoć podmazao posle pranja, možda su i oni) 15962 dindžura... Ujutro pravac Durmitor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 13 Napisano Avgust 13 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena domaćinska da čoveku dođe da jedva čeka da izađe iz garancije. Poslato sa RMO-NX1 pomoću Tapatoka Promenio Avgust 13 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel333 7 Napisano Avgust 13 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF Moto 450mt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alexanto je napisao: Obavljen servis na 15 K km (kod mene na 14100) Ulje i filter ulja, zatezanje lanca (ja sam ga sinoć podmazao posle pranja, možda su i oni) 15962 dindžura... Ujutro pravac Durmitor... Ja neki dan radio servis na 1000km u Tago, 18050 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8507 Napisano Avgust 13 BJB Maxi Scooter Club, 6407 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da kažem. Nije mi jasna ta politika da dernjaš sa cenom pod garancijom i time teraš ljude od sebe kad prodje garancija. Pa zar nije logično kad već imaš servis da se trudiš da sve te motore servisiraš i posle garancije? Jasno mi je da treba da su nešto skuplji ali da je duplo skuplji prvi servis na MT 450 nego na Stromu 650, to bih baš voleo u nekoj hladovini uz 'ladno pivo da mi neko od njih elaborira onako natenane i da se trudi da bude vrlo ubedljiv... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 84 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, alexanto je napisao: Nije mi jasna ta politika da dernjaš sa cenom pod garancijom i time teraš ljude od sebe kad prodje garancija... Наш, балкански менталитет. Скини му кожу са леђа док си у прилици? Они увек нешто "окрећу". Данас мотоцикли, сутра аутомобили, прекосутра пољопривредне машине. Све се може, раде "везе", и тако то. Лупам наглас. Видео неколико МТејаца у Шибенику и Задру. Promenio Avgust 13 član cika miloje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8507 Napisano Avgust 13 BJB Maxi Scooter Club, 6407 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @cika miloje Na Karpatima ih Boga mi bilo gomila... Baš sam se iznenadio. I solo vozači i u paru sa sve 3 kofera kao mi. 800-tki 2-3, 700-tka nijedna... Bilo dosta QJ-eva.... I SVT i SRT raznih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...