dzimi83 17 Napisano April 27 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas kako izgleda, tj jos bolje ako ima neko da ti slika i premeri, imas firmu koja se bavi izradom opruga, preko puta groblja Lesce, imaju brdo uzoraka na stanju za prodaju, samo moras da zamolis da ti daju da malo preturas po tim gajbicama kako bi nasao adekvatnu ili makar pribliznu. Sto se mera tice, precnik kruga dole i gore ako je razlicit, debljina zice, koliki krugova ima od kraja do kraja i da li je zaravnjena na krajevima ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4757 Napisano April 27 Advanced Member, 2046 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, živke je napisao: Tu gde si šarafao kad si je izgubio Nagrada za gospodina sa tačnim odgovorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5382 Napisano April 27 Nemanja Stojanović, 1611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji vi ne bi verovali kako sam ja sve to radio sa polugom kočnice... Po mraku, na stubiću drvenom u sred visoke trave, sa čeonom lampom na glavi. Stavio bit i lupao ga kamenom kao pećinski čovek da izguram ovaj valjak što drži sve spojeno. Pa i ne izletela mi opruga. Čak sam zaboravio da prebacim i ovaj navoj za podešavanje rastojanja, pa sam morao da skidam i vraćam još jednom Prošao sam danas još jednom i sa magnetnom činijom mahao u nadi da će ga uhvatiti al prc. Elem, @živke mi dao da probam njegove titanijumske cevi od Ujke. Moram reći da su dosta lakše od fabričkih. Relativno se lako montira, sve obeleženo i za duduke kao što sam ja. Probaću malo sutra, da vidim kako treba da radi Za sada mogu da kažem da zvuči bolje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 72 Napisano April 27 U prolazu, 28 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke @Skittles Koliko su koštale titanijumske cevi od Ujke, odnosno set, da li u ovom proširenju ima katalizatora ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6872 Napisano April 27 Drug član, 2348 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oko 200 evra, i naravno nema katalizatora, to je i poenta. Prvo sam mislio da ću lako da nađem nekog da mi napravi cev i da izbacim katalizator, ali promenila su se vremena. Nisam našao nikog ko bi to uradio ispod 120 evra. A sa druge strane komplet titanijumske grane za pomenutu cenu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2698 Napisano April 27 Drug član, 873 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Skittles je napisao: Ljudi moji vi ne bi verovali kako sam ja sve to radio sa polugom kočnice... Po mraku, na stubiću drvenom u sred visoke trave, sa čeonom lampom na glavi. Stavio bit i lupao ga kamenom kao pećinski čovek da izguram ovaj valjak što drži sve spojeno. Pa i ne izletela mi opruga. Čak sam zaboravio da prebacim i ovaj navoj za podešavanje rastojanja, pa sam morao da skidam i vraćam još jednom Prošao sam danas još jednom i sa magnetnom činijom mahao u nadi da će ga uhvatiti al prc. Elem, @živke mi dao da probam njegove titanijumske cevi od Ujke. Moram reći da su dosta lakše od fabričkih. Relativno se lako montira, sve obeleženo i za duduke kao što sam ja. Probaću malo sutra, da vidim kako treba da radi Za sada mogu da kažem da zvuči bolje @živketraži ti to nazad, vidiš kakav je, izgubiće¨! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5382 Napisano April 27 Nemanja Stojanović, 1611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ubeđujem da mu naručim druge, stigne to brzo Najviše jer me mrzi da skidam i vraćam moje ponovo, izgubio sam celo prepodne na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 111 Napisano April 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Otkazano dok se lager ne očisti Promenio April 28 član MladenV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5382 Napisano April 28 Nemanja Stojanović, 1611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli su da ih prodaju sad i kod nas u Gevari, uzeli @kaichi.xo i ja, 16.800 rsd. Nemoj da se ljutiš, mali savet - ili spusti cenu il čekaj da se isprazni lager 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 63 Napisano April 28 U prolazu, 62 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles valja li to visoko sedište u smislu udobnosti na duže staze? Ovo nisko me ubi posle pola sata. Vozio sam juče neki drugi motor. Lagano sam ozdržao sat vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 97 Napisano April 28 U prolazu, 74 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @MladenV Evo ja sam zainteresovan. Saljem ti ppSent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvomotorac 14 Napisano April 29 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Nis Motocikl: CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Najnovija info, ako nekog interesuje - ceka svoje vlasnike u Guevari 4 siva i 2 plava 450MT, bio sam danas. Ako uzmem tablicu danas, bice 1 manje (plavi) sutra u skladistu Promenio April 29 član dvomotorac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1893 Napisano April 29 Drug član, 679 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittlesako ti neko premeri original oprugu, mogu pogledati u mojim delovima, imam dosta prohromskih manjih opruga od mašina 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 9 Napisano April 29 U prolazu, 40 postova Lokacija: Niš,Srbija Motocikl: Cf moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO 450MT Owners Group | NOTE CFMOTO 450MT | Facebook WWW.FACEBOOK.COM NOTE CFMOTO 450MT During our 3 day adventure ride another 450mt rear bearing on the wheel went. We... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 9 Napisano April 29 U prolazu, 40 postova Lokacija: Niš,Srbija Motocikl: Cf moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Dal se nekom to dešavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2698 Napisano Maj 1 Drug član, 873 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji imate T-box i niste povezali motor sa CF aplikacijom ili uradite to ili nekako prekrijte VIN kod da se ne vidi baš na prvu. Sad sam gledao grčku recenziju MT-X i iz zajebancije probao da ga povežem sa appom na svom telefonu. Bez problema sam uspio, ali nisam pokušavao da saznam više o motoru već sam raskinuo povezivanje. Neko drugi možda neće biti tako pošten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 72 Napisano Maj 1 U prolazu, 28 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Juče preuzeo iz Gevare, deluje mi dosta kvaliteino, a lagan je. Evo sličice kako izgleda, imaju ga na stanju. Sutra detaljne sličice, kad ga montiram. Meni ovo izgleda baš dobro. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 770 Napisano Maj 1 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kesa 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 25 Napisano Maj 3 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Hitna pomoc u Cortanovackoj sumi! Akomulator na 450mt me izdao. Ako ima neko blizu sa kablovima ili punjacem nek se javi na 064 28 08 621. Zahvalni kolega pocetnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 25 Napisano Maj 3 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 45.16298° N, 20.03532° E Ne mogu da ga upalim na gurku ni u drugoj ni u trecoj proklizava tocak. Napon slab da zavergla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 25 Napisano Maj 3 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Upalio...na gurku...izgurao motor na veliku uzbrdicu i jedva upalio...kilo znoja kasnije i krvi donirane komarcima...guram dalje...poz 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2698 Napisano Maj 3 Drug član, 873 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7985 Napisano Maj 3 Drug član, 3288 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, tamburiks said: Upalio...na gurku...izgurao motor na veliku uzbrdicu i jedva upalio...kilo znoja kasnije i krvi donirane komarcima...guram dalje...poz Es uspeo??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 25 Napisano Maj 3 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo jedva. Posle dve nizbrdice i dva obaranja motora jer nema dovoljno trakcije da zavergla zadnji tocak. Rezultat polomljena desna rucica. Nekim cudom handguard ostao citav. Guranje motora uzbrdo po sumi po ovoj vrucini i komarcima nije zabavno. Treca uzbrdica odnosno nizbrdica koja je sledila je bila dovoljno strma i dovoljno dugacka da motor dobije dovoljno brzine i upali. Akumulator je poceo da zeza posle nekih predjenih 800km i sa manje od god dana starosti. Nakon duze od nedelju dana stajanja nece da upali. Upali na gurku, voznja duza od 15ak minuta i akumulator malo dodje sebi i onda pali bez problema. Gasio mi se i u sumi i palio sam ga bez problema...dok od jednom vise nije. Pokazivao je napon od 9,7v. I to na najnezgodnijem mestu gde niko ziv nije prosao narednih sat vremena. Sledi mi kupovina novog akumulatora... Promenio Maj 3 član tamburiks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 1 Napisano Maj 3 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel pokriva garncija problem oko akumulatora ? Promenio Maj 3 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...