Nova 23 Napisano Septembar 10 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, srbac je napisao: https://www.enduro-balkan.com/ Fenomenalo hvala, ne znam kako nisam naleteo na ovaj sajt ranije a trazio sam podosta...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 10 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, batica87 je napisao: Šalju za Srb, ali dodatno naplaćuju - ako su u pitanju neki lakši paketi shipping je oko 10USD Paketi brzo stignu, ali se onda kod nas na carini zaglave i preko mesec dana (trenutno na carini imam 3 paketa od kojih jedan čeka već 40 dana) - tako da je stvarno preporuka da se izabere dostava u EU Lepo mu čuči taj povišen blatobran i u zdravlju da se vozite Hvala, sve u svemu ne vredi slati za Srbiju kako to obicno administrativno i cenovno biva... Za blatobran cemo da vidimo da li je stvatno blato -branilac ili sminkerica za slikanje obzirom da lepo izgleda slazem se ) Hvala na lepim zeljama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 11 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koja je razlika u crash-barovima ili bumper kako ih zovu na uncle Wang sem cene... U principu je ovo pitanje za sve, ne samo za bumpere Pored modela stoje oznake tipa (A) (E) (D) ne znam je li to samo da se razlikuju proizvodjaci ili ima i neko drugo znacenje, nema nacina sem komentara da se donese odluka koji su bolji i da li su neki jaci drugaciji itd... Takodje obzirom da bih stavio full set crushbarova da li je onda moguce staviti i povecani motor protection plate ili je ili jedno ili drugo.? Ako neko zna koji su dobri modeli (kompatibilni) motor protection i full set crash-barova sa uncle wang bio bih zahvalan za link. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj fotografije. Razlikuju se u veličini i obliku. Ja sam uzeo C kreš bar i D skid plate. Promenio Septembar 11 član Skittles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1609 Napisano Septembar 11 Drug član, 596 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na YT kanal bazz66 ili tako nešto. On je uzeo full crash bar i skid plate od UW, mislim da je rekao i koje verzije ali nisam siguran. Malo je bilo natezanja, ali je uspio da postavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1609 Napisano Septembar 11 Drug član, 596 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2024. at 19:45, živke je napisao: Zapravo - hajde odmah da nešto uradimo: Pošaljite mi svoje email adrese ovde ili u DM, i sročiću i poslati email na zvanični mail guevare, objasniću o čemu se radi, da drugi već dobijaju vrlo bitan update uz servis, i pitati kakav je status kod nas, tj. da li se radi na tome da ga i mi dobijemo uskoro. Naravno staviću sve koji mi pošalju mail u CC. To je ova verzija softwera, sa 25. Mada da budem iskren, na par mesta sam pročitao da se ljudi tripuju, i da ovo ne rešava problem sa trzanjem gasa u nekoj velikoj meri, ali svakako vredi probati. Mnogi kažu i da je skroz drugi motor posle update-a . Upravo sam vidio na YT update na 98 verziju. Češka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 98 Napisano Septembar 11 U prolazu, 43 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, admiki je napisao: Upravo sam vidio na YT update na 98 verziju. Češka. Mislim da je to update software-a komandne table, ne ECU mape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Septembar 11 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 11 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je: Software Version SW.1.00.23 MCU CF_6AQ2MA0096 UUID 6AQVA2370100698 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Septembar 11 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Videvši da se naš predobri Yogibear koristi navlakom za sedište, kontaktirao sam ga i pošto se kune u nju, ko sam ja da protivrečim... I tako... Prvo probam ja a posle i saputnica... Prvi itisak TOP! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4886 Napisano Septembar 11 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda šašavo, ali mene leđa više ne bole 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 98 Napisano Septembar 11 U prolazu, 43 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji dio navigacije montiran... Nisam htio pomijerati sve u desno (i ne znam da li moze), pa sam ga uglavio uz kraj Barkbuster-a. Vidjecemo ergonomiju vremenom... Dmd2, OsmAnd, roadbook, Google maps, moguce kontrolisati. Lista sve opreme: INFO NAVCOMM PRO (ENG) - HESAPARTS HESAPARTS.COM NAVCOMM PRO is designed for installation on standard 22mm handlebars.You must create an adequate space (minimum... NICECNC 12MM GPS Phone Holder Bracket Bar Clamp For Yamaha Tenere 700 Aluminum WWW.EBAY.COM For Yamaha Tenere 700. For Yamaha Super Tenere XTZ1200 2014-2022. --Compatible with Garmin units and most of phone... Dock Ram Mounts RAM-HOL-SAM60CPU per Samsung Galaxy Tab Active3 e Active5 TYPE C WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for Dock Ram Mounts RAM-HOL-SAM60CPU per Samsung... https://www.samsung.com/levant/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-active3-8-inch-black-64gb-lte-sm-t575nzkamid/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 12 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Skittles je napisao: Pogledaj fotografije. Razlikuju se u veličini i obliku. Ja sam uzeo C kreš bar i D skid plate. Hvala malo sam brzopleto pogledao nije mi bilo jasno da li su samo razliciti proizvodjaci ili modeli. Sad mi je jasnije sa slika da ima razlika. Ovaj skid plate mi se najvise svidja. Ove nalepnice izgledaju fenomenalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno bih rekao najpozeljniji Kinez. Meni izgleda prelepo, i verujem da se prelako vozi. Za sada ne vidim neke decije bolesti, verujem da ce biti samo bolji svake godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego nisam nasao podatak za visinu ucesca i ratu, mozda je neko i napisao izvinjavam se ako sam promasio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Septembar 12 U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo proširenje ćopave posle mesec dana na carini 9eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Septembar 13 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Motorcyclist said: Nego nisam nasao podatak za visinu ucesca i ratu, mozda je neko i napisao izvinjavam se ako sam promasio. Sada su većinom keš krediti, učešće biraš sam u zavisnosti koliko imaš u džepu. Kamate su oko 9%, što na 71 mesec (obično je to max period) izađe oko 33% ili tu negde. Za ovaj motorić na 71 mesec bez učešća, rata bi ti bila 115 do 120 eura, ako sam dobro izračunao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 13 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su davali neki dil pola odma pola na rate bez kamate. Vozio sam se prethodna dva dana dosta, skoro 1000km, pa da vam dam pozadine za telefone i prenesem dva tri utiska. Prvi (duži) dan sam vozio sa fabrički niskim sedištem, a drugi sa podignutim rally. Verovatno zato što je drugi dan, ali na duže staze visoko sedište mi nije udobno koliko je bilo na prvu kad sam probao do prodavnice i po gradu. Takođe na AP, lepše je da si niže, više zaštite od vetra. Mislim da je najveća prednost visokog ipak na offu. Drugi utisak - mape, cima ljudi i dalje. Šta je umelo baš da me nervira mestimično po sporijim oštrim krivinama. Možda je i do mog stila vožnje, ali NC je bio mama za te male obrtaje, povlačio ko da je dizelaš. Treći utisak, menjajte odma skidplate, čak i ako ne idete na težak offroad. Stao sam sa strane puta da pogledam mapu na miru i iznenadio me jarak koji je neko napunio pokošenom travom. Bez tačkice na motoru ili na skidu 7 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Septembar 13 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Skittles je napisao: Ja mislim da su davali neki dil pola odma pola na rate bez kamate. Samo za određene modele... recimo davali su za 700MT, ali ne i za 450MT Ja sam uzeo na 50% uečsća i 50% kredita na 24 rate - U Nišu ide preko Rajfajzena (mislim da je svaki prodavac priča za sebe) i tu je kamata fiksna (evo gledam plan otplate na 3k eur, vratim 220eur kamate) Odlične slike i zavidim Vam na vožnjama Ja sam zaglavio sa poslom i sa nekim privatnim obavezama i nemam vremena ni da propisno zagrejem mašinu Ovo sa cimanjem, bar još uvek na originalnoj mapi, mene izluđuje u lokalu (jer samo lokal i vozim do sada) - naročito kada te "ukove" kada mu pustiš gas Ali nekako sam se prilagodio, ali nadam se da na prvom servisu naštelujemo malo i gas... Inače meni kao totalnom početniku, motocikl izuzetno odgovara - lako se vozi i već lagano provlačim isti kroz grad i po vijugavom putu ka Vlasini Promenio Septembar 13 član batica87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Septembar 13 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Polako ljudi, tek je prva mapa izašla i već ima nekog napretka, biće toga još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 98 Napisano Septembar 13 U prolazu, 43 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Navodno nista od tih mapa ne radi kako treba na ovom Bosch ECU koji je na 450MT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5591 Napisano Septembar 13 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Пала проба. Заголицао ми је машту. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, prodaju motore u neku poljoprivrednu radnju? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4886 Napisano Septembar 13 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A šta bi ti u Arilju? Luj Viton torbice? 2 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5591 Napisano Septembar 13 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Момци баш пословни. Ту има и сервисер. Још да нису зависни од Геваре где би им крај био. Ја био пре месечак дана, није га било на стању, оставио број и чим је стигао они ме звали. Још само да продам фазера и да видимо шта ми је чинити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...