el classico 6022 Napisano Jun 12 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U laži su kratke noge…..Kako se samo usude u vrijeme brzog protoka informacija i dostupnosti istih.Sretno se ti navoza svog motorina.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Au... Zamalo da im dam paree sa srecom neka je masinaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom, i drago mi je da si batalio pricu sa njima. Kad se izvozas malo, baci neko poredjenje sa bivsim Trk-om 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Jun 12 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce motor na brzinu neka me zaprati za jos saveta. 4 1 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Srećno druže, baš mi je drago što si se dokopao svog primerka, jel si ih pitao za cene servisa i sl?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Jun 12 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Gile zaslužio janjetinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jun 12 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Jun 12 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, sasa_f1 said: Kad se izvozas malo, baci neko poredjenje sa bivsim Trk-om To sam mogao da ti kažem i na početku: 10% manje snage, 50% manje kila (subjektivni osećaj) 1000% bolji za offroad. Udobnost ista rekao bih (Benellijev možda najjači adut posle izgleda). Potrošnja mislim da je tu negde. Položaj sedenja isti, slabija zaštita od vetra nego na Benelliju. Lepši zvuk na CF (opet, subjektivna stvar). Ali pitaj me ponovo za 1000km I dosta je prošlo od kad sam imao TRK, ajmo na avalu da se zamenimo jedan krug! 6 hours ago, Vojkan said: jel si ih pitao za cene servisa Pisao je neko već ovde, možda @kaichi.xo, da je negde oko... 17-18 hiljada? za prvi. Svakako planiram da radim u NS. 4 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Gile zaslužio janjetinu Odavno dogovoreno već! Ruku na srce, možda sam se malo ogrešio o Dušana, jesu me oni pustili i da probam nosač za navigaciju, i da probam torbe itd... mada bi bila baš jarko crvena zastava da nisu. Ali sve ostalo stoji. Imaju opasan problem i u internoj i u eksternoj komunikaciji. Ne znaju među sobom gde ima šta, da li je za prodaju ili na rezervaciji itd... Čak i u istom salonu, kao što rekoh, prodaju motor koji nemaju. Ali dosta o Guevari, nije poenta posta bila ta, nego moj motor! Danas smo krenuli sa montažom tail tidy proširenjem ćopave i skidanjem drečavih nalepnica. Ne treba fen, neke su krenule i same da se skidaju. Meni je ovako mnogo lepši, a videćete tek kakav će da bude Prekinula me kiša, nije mi se razvlačila tenda, pa sam ostavio na tome za danas. Uspešno sam i povezao telefon, videćemo ima li to poente, i stavio sam carplay displej, al sam zaboravio da ga fotografišem. Hvala još jednom svima na lepim željama! Nego, da li ovo treba da stoji ovako, ili u kesici sa alatom (gde mi je i bila kad sam preuzeo)? Kao da sam negde video da stoji ovde. Jedan od velikih utisaka mi je i sedište iz komada koje može da se skine bez alata! Imam stolicu gde god da krenem Vama to zvuči možda normalno, al NC to nije imao... I da li neko zna kako je fiksiran ovaj CFMOTO natpis ispod vetrobrana? (ovde se vidi malo kako je montiran displej, mada sam kačio već i ranije - kad sam probao u salonu) Promenio Jun 12 član Skittles 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, dogovaramo uskoro odmeravanje masine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Jun 12 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2024 at 8:40 AM, kaichi.xo said: I ja imam bag sa off-road dugmencetom. U sustini upalim “off road” mode na dugme ali vracanje na on-road rezim istim dugmetom ne funkcionise , ja udjem tamo u meni i postavim ABS i TC na ON (ne moras da gasis motor), tada se vrati u on-road rezim. Ispravite me ako grešim, ali probajte ovo: Da bi se uključio offroad (odnosno isključio abs i tc) - mora da se drži dugme par sekundi. ALI Da bi se isključio offroad (odnosno uključio abs i tc) - dovoljno je da se samo stisne dugme, kao kad gasiš migavce npr. Znači jednom kratko samo tap, i rešeno, ako se drži dugo - neće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 12 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek te sa srećom služi i da te više niko ne utera u nervozu više od sada samo uživancija. Srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Jun 12 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Gile zaslužio janjetinu Jagnje mozemo da okrenemo kod mene na Ravnoj Gori, samo dok malo prodju ovi godisnji odmori. I taman da isprobate masine u terenu. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Skittles je napisao: Ispravite me ako grešim, ali probajte ovo: Da bi se uključio offroad (odnosno isključio abs i tc) - mora da se drži dugme par sekundi. ALI Da bi se isključio offroad (odnosno uključio abs i tc) - dovoljno je da se samo stisne dugme, kao kad gasiš migavce npr. Znači jednom kratko samo tap, i rešeno, ako se drži dugo - neće. Tako je meni u pocetku sad malo baguje, jos sam primetio da takođe baguje prikaz goriva ali se unormali posle nekog vremena Bice update neki sigurno to da se resi... Pre 14 sati, Gile je napisao: Jagnje mozemo da okrenemo kod mene na Ravnoj Gori, samo dok malo prodju ovi godisnji odmori. I taman da isprobate masine u terenu. Sam ću da se pozovem 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Jun 13 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @LukaJovanovicod srca ti hvala što si i mene pozvao, dolazim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 93 Napisano Jun 13 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, admiki said: @LukaJovanovicod srca ti hvala što si i mene pozvao, dolazim. +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Jun 13 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Gile je napisao: Jagnje mozemo da okrenemo kod mene na Ravnoj Gori, samo dok malo prodju ovi godisnji odmori. I taman da isprobate masine u terenu. Pre 8 sati, LukaJovanovic je napisao: Tako je meni u pocetku sad malo baguje, jos sam primetio da takođe baguje prikaz goriva ali se unormali posle nekog vremena Bice update neki sigurno to da se resi... Sam ću da se pozovem Pre 3 sati, admiki je napisao: @LukaJovanovicod srca ti hvala što si i mene pozvao, dolazim. Pre 1 sat, nvic je napisao: +1 Pripremi ti 2 komada, neće da se baci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6151 Napisano Jun 13 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, LukaJovanovic je napisao: takođe baguje prikaz goriva ali se unormali posle nekog vremena Kako baguje? Posle sipanja ili u toku voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Jun 13 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo danas SW Motech repnu torbu od 50L. Mnogo mi se sviđa, veliki centralni deo, ove bisage kao sa strane se otvaraju odvojeno... Dosta prostora, kvalitetni materijal, molle na "poklopcu" itd... Brzo se stavlja / skida, lepo grli sedište... Danas krenuo da obiđem brda jalovine kod sela Babe posle Ralje. Nisam stigao da ih fotografišem jer je krenula da pada kiša (naravno) i sve je postalo blato prilično brzo. Moram ovaj displej da hardwireujem, ne sviđa mi se ovako da je samo povezano na ovaj njegov usb slot. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6151 Napisano Jun 13 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Je*es mi mater, prvi stanar koji me bude pitao sta je sa liftom, recicu mu: Samo da ga hardwireujem i bice kao nov 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 15 Napisano Jun 14 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/12/2024 at 4:05 PM, Skittles said: Pazi da ne izgubiš ove gumene podloške ispod sedišta. Desilo se australskom youtuberu pa mu se sada "lomi" sedište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2315 Napisano Jun 14 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Sharky - Alex said: Je*es mi mater, prvi stanar koji me bude pitao sta je sa liftom, recicu mu: Samo da ga hardwireujem i bice kao nov Daj ti svima po jedan servisni kljuc za vrata i miran si 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 14 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Skittles said: Uzeo danas SW Motech repnu torbu od 50L. Mnogo mi se sviđa, veliki centralni deo, ove bisage kao sa strane se otvaraju odvojeno... Dosta prostora, kvalitetni materijal, molle na "poklopcu" itd... Brzo se stavlja / skida, lepo grli sedište... Danas krenuo da obiđem brda jalovine kod sela Babe posle Ralje. Nisam stigao da ih fotografišem jer je krenula da pada kiša (naravno) i sve je postalo blato prilično brzo. Moram ovaj displej da hardwireujem, ne sviđa mi se ovako da je samo povezano na ovaj njegov usb slot. Bravo za motor. Moram da pitam-koji je ovo uredjaj za Car play i Android auto, gde ste ga kupili i kakva je cena...zelim da i ja kupim isti takav... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Jun 14 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @tamburiks hvala za savet @mimahitna uzeo sam na Amazonu jer mi tako bilo lakše, ali pun ih je i Aliexpress. Nema nikakvo ime, kucaj samo motorcycle carplay display, pa biraj. Cene su oko 100€, viđao sam i za 70-80, a ako uzimaš neke dodatne opcije (ja sam uzeo kameru za snimanje) onda ide i do 150. Ja sam prvo premerio ovaj donji displej od motora, pa sam gađao da bude što sličnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Jun 14 Drug član, 1885 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles aj da te zamolim malo detaljnije za nas koji nismo u materiji ? Šta tačno dobijaš ti ovim uređajem ? Jel vodootporan ? Daj link za taj što si uzeo. I naravno koliko je širok displej od motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 76 Napisano Jun 14 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Sharky - Alex je napisao: Kako baguje? Posle sipanja ili u toku voznje? Meni se zna desiti da kad prvi put palim motor poslije nekog vremena pokaze skoro prazan rezervoar, a znam da ima sigurno pola goriva. Kad razmislim, mozda je zbog pozicije motora, zato sto je nagnut na copavoj Promenio Jun 14 član riderOfTheStorm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...