Zinda 131 Napisano Decembar 17, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan To je za parkiranje u rikverc. Ima i prikaz 360° 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema parking senzore? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Decembar 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 12. 2023. at 22:15, alexanto je napisao: Otprilike gledajući ovaj X-ADV klonić, sveo bih želje - očekivanja u 3 kategorije: ... 3. Šta mi je drago da ima a "živeo" bi i bez toga: ... Te kamerice spadaju u ovu kategoriju koju sam naveo... Za ne daj Bože može da bude vrlo koristan gedžet a da ih nema, ne bih trepnuo u izboru... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dve kacige ispod sedišta i još prostora ima..mašala.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Decembar 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve mi je haj-tek, sem te podnice... Ako ova dušica nije visoka bar 190 onda će za nas krakate ovde biti problema sa storidžom nogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4885 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A nisam hteo da mračim, ali biće itekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam ja cenio na osnovu slika pa se prešao,pa posle na vrat,na nos prodaj nov skuter,da bi kupio bmw,za koji sam prvo mislio da mi ne odgovara.. Promenio Decembar 17, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Evo primer božaKG..seo na qj i ne odgovara za par cm do plastike a kad bi seo na c400gt imao bi prostora koliko voli ..a slične šasije i međuosovinsko rastojanje.. Promenio Decembar 17, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4885 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se proba svakako, ali vidi se ipak da je pod baš visok. Sve i ako ima mesta da kolena ne udaraju, ko je krakat ima da sedi ko žaba na lokvanju, bojim se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je to cudno sedenje zato sto si na city modelu tipa skutera (beverly,honda sh,hd300...).i nizi ljudi sede kao žaba (ali manje naravno)takav je koncept ..mislim kako sede ovi na R modelima..Meni je bilo cudno u pocetku ali je povoznije i prvenstveno udobnije ,meni! Edit . A i ugao nogu menjas kada i ispruzis na onaj fuzaster napred ,sto na city tipu skutera nema.. Promenio Decembar 17, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4885 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Agility je nešto između City i GT tipa skutera. Ugao nogu od kolena menjaš tako što pomeraš stopala napred nazad. Ima dovoljno prostora da se namestiš kako ti je komotno, a nikad ne moraš da sediš kao žaba Verovatno i u pravu, jesam na to navikao i tražim isto ili bar sličnom na sledećem skuteru. A toga baš nešto i nema na vidiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan U principu visoki ljudi bolje izgledaju na city tipu skutera iako su sami skuteri zapravo manji i za njih manje komforni na dugim voznjama. Sve je u glavi naravno,jer masa ljudi nece da sedi kao žaba ili nesto nalik tome a realno je funkcionalnije,povoznije i udobnije za duza putovanja(jbga samo zbog njihovog utiska o njima samima). Evo naprimer kako visoki 191 cm Grk,čuveni probač motora izgleda na nekim modelima.. Jbga pomiris se činjenicom da si velik čoek i teraj ako je udobno.. Promenio Decembar 17, 2023 član Džim Džarmuš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4885 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slikama 3 i 4 = bol. Oslonjen si samo trtičnom kosti, noge udaraju u plastike, korman nizak i blizak telu pa se grbiš... strava & užas što se mene tiče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Decembar 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima da nabudžim sve što se može - položaj kormana, modifikacija sedišta... Boli me uvo što je nov, ima da se uglavim da mi bude komforno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4885 Napisano Decembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vala alexanto, otvorio si mi vidike, bez sve šale. Nešto sam se utripovao da ako je nov, mora da bude bez prepravki. Pa bre ne mora, sve ću da gi izmakazam, samo da mi paše Promenio Decembar 17, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Decembar 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko od vas dovoljno vremena da čita o svim mojim mukama sa gabaritima za smeštanje na motor tj skuter... Kao da sam 220 visok. Nema šta nisam probavao i na kraju konstatovao da prepravkom Atlantica dobijam pristojan položaj sedenja i komfor ispod kojeg neću da ''idem''... Kod mene nisu toliko ni problem moji gabariti od 191cm i 90+ kg koliko što imam dugačak trup pa štrčim na svakom motoru kao žirafa. Onda kad je korman nizak ja se grbim i eto muke... Or'ginalni Atlantic, slikano kod Ivana što pravi vizire. Njegov beše ovaj plavušan i to je moj prvi kontakt sa tim modelom maxija... I pozicija sedenja na mom Atlanticu kad sam izmodifikovao sedište, vizir i korman. Da sam učinio pravu stvar, potvrda su desetine vožnji od preko 500-600 km po danu i nekoliko vožnji od preko 700 km u danu... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, boza_kg je napisao: Ovo na slikama 3 i 4 = bol. Oslonjen si samo trtičnom kosti, noge udaraju u plastike, korman nizak i blizak telu pa se grbiš... strava & užas što se mene tiče. Da 3 i 4 je h.forza cisto ubačena radi poređenja sa većim maksijima a i x maksom koji nije veci ali potpuno drugaciji koncept,sedenje..Imam toga još iz faze istrazivanja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, alexanto je napisao: Nema niko od vas dovoljno vremena da čita o svim mojim mukama sa gabaritima za smeštanje na motor tj skuter... Kao da sam 220 visok. Nema šta nisam probavao i na kraju konstatovao da prepravkom Atlantica dobijam pristojan položaj sedenja i komfor ispod kojeg neću da ''idem''... Kod mene nisu toliko ni problem moji gabariti od 191cm i 90+ kg koliko što imam dugačak trup pa štrčim na svakom motoru kao žirafa. Onda kad je korman nizak ja se grbim i eto muke... Or'ginalni Atlantic, slikano kod Ivana što pravi vizire. Njegov beše ovaj plavušan i to je moj prvi kontakt sa tim modelom maxija... I pozicija sedenja na mom Atlanticu kad sam izmodifikovao sedište, vizir i korman. Da sam učinio pravu stvar, potvrda su desetine vožnji od preko 500-600 km po danu i nekoliko vožnji od preko 700 km u danu... To je to,par cm tu i tamo,puta ugao ..dobijes odgovarajuću stvar.Bolje da skraćujemo delove na motoru nego da produžavamo svoje noge : ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Decembar 18, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Autoprometu, upoznao se sa Dejanom i Miroslavom. Objasnio ko sam, šta sam, šta vozim i po kakve informacije sam došao tj šta hoću da vozim Rekoše da cena za 501 G "neće biti preterano visoka" u odnosu na seriju 350, što me je vrlo obradovalo... Razmenili smo telefone, javljaće kako budu dobijali informacije i što se mene tiče, napravili smo usmeni dogovor da im budem prvi kupac 501G ADV modela Obojica su se interesovali za BJBikers, drago im je što su na dobrom glasu i oni i Zontes (rekoše mi da je Zontes a ne Zonteš), Dejan je čak i upisao kako se zove Forum... Moj prvi utisak o njima više nego pozitivan, deluju kao ljudi sa kojima je milina saradjivati. Nastavak sledi... 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Decembar 18, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Decembar 18, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, alexanto je napisao: Bio u Autoprometu, upoznao se sa Dejanom i Miroslavom. Objasnio ko sam, šta sam, šta vozim i po kakve informacije sam došao tj šta hoću da vozim Rekoše da cena za 501 G "neće biti preterano visoka" u odnosu na seriju 350, što me je vrlo obradovalo... Razmenili smo telefone, javljaće kako budu dobijali informacije i što se mene tiče, napravili smo usmeni dogovor da im budem prvi kupac 501G ADV modela Obojica su se interesovali za BJBikers, drago im je što su na dobrom glasu i oni i Zontes (rekoše mi da je Zontes a ne Zonteš), Dejan je čak i upisao kako se zove Forum... Moj prvi utisak o njima više nego pozitivan, deluju kao ljudi sa kojima je milina saradjivati. Nastavak sledi... Ништа да поручимо чисто реда ради пар комада, можда буде и групни попуст 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Decembar 18, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svako po svom nahodjenju, ja znam moje dobroj'tro... Da se skupi kinta za učešće i da se dogovori kredit... Ja dalje ne tražim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 18, 2023 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Cestite na odluci, veliki si problem resio kad si prelomio da je ovo-to, mnogo je lakse kad covek zna sta hoce da se pronadje nacin i sredstva, iskreno se nadam da neces cekati bas 2025. da postanes prvi vlasnik ove masine a da ces jos brze napraviti gomilu za ucesce, posle kredit po kratkom postupku... Ubedjen sam da ces biti prezadovoljan masinom u svakom smislu! Sad sledi najsladji deo iscekivanja, guglanja, gledanja, prizeljkivanja... Dok dodje vec ces znati svaki sraf... Posle kad dodje posle 3 dana ko da je oduvek kod tebe... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Decembar 18, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 11. 2023. at 10:40, JunioR. je napisao: Samo vi cimajte AP pre nego što stigne, svaki poziv 200e cena gore, ima interesovanja Nemojte da bude da nisam rekao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Decembar 19, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @@JunioR. će biti trajno udaljen sa Foruma, bez mogućnosti da se vrati ikad jer nam kvari bajku a kad bude od ćaleta bude tražio krug, dobiće samo da tidikne sVirenu 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...