suchpro 56 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo SYM propagande Ove godine na EICMA sajmu bas je dosta noviteta predstavljeno. Sym je gomilu modela prezentovao, koga zanima, moze ovde sve da ih vidi: EICMA 2023 - Novidades SYM, mobilidade melhorada - MOTOJORNAL MOTOJORNAL.PT A SYM surge em Milão com muitas novidades nos seus melhores veículos de mobilidade urbana, incluíndo de locomoção eléctrica. Meni je ubedljivo najinteresantniji ADXTG, model sa 400cc i pogonom na lanac. Mislim da je ovo direktan odgovor na Hondin ADV 750, jedino sto je Sym na papiru znatno slabiji. Na par mesta sam procitao da ce imati 16l rezervoar i izmedju 33-36ks. Sym ADX300 je isto zanimljiv, navodno baziran na Joyride 300 platformi, najslicniji je malom ADX 125 po izgledu. Pretpostavljam da je konkurent Hondi ADV350. E sad, jedino preostaju pitanja posto para i kada ce da se pojave u SRB... Promenio Novembar 7, 2023 član suchpro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 56 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slika ADXTG. (slike pomerene u spoiler, radi bolje preglednosti) Spoiler Promenio Novembar 7, 2023 član suchpro 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4718 Napisano Novembar 8, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje ekstremno maleno... Nema srece za nas krakate... Na prvi pogleda, 400-tka mi izgleda kao da su zurili da je zavrse za sajam - nekako mi nedovrsena, kopija one male Hondice ADV 160... 300-tka mi izgleda mnogo ozbiljnije ali i dalje mi oba deluju kao sklepani manje (300) - vise (400) u odnosu na ADX 125. Kod njega su se bas potrudili i izgleda brutalno, steta sto sa ova dva nisu nastavili u tom smeru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Septembar 25 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo u Atini na predstavljanju ADX 400TG i ADX300. Prvenstveno je akcenat na ADX-u 400TG.Danas vozimo pa javljam više utisaka nakon vožnje ali na prvu loptu meni se to jako dopada Pišem detaljnije kad dođem kući pa zasednem na lap top. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Što bi kazli mladi "šalji slike" Promenio Septembar 25 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog brine održavanje lanca BMW ima u ponudi lanac koji ne zahteva održavanje, trenutno je dostupan za modele od 1000 cc, cena doplate je oko 100 e. Navode da će praviti i aftetmarket po dimenzijama, navodno su pinovi presvučeni dijamantom, nizak koeficijent otpora i trošenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Septembar 27 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Septembar 27 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Odlična je vožnja bila. Baš lepa ruta, organizacija vrhunska... Oduševljen sam Akcenat je bio na 400TG a provozao sam i ADX300 na pola sata. Pišem kad sumiram utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 191 Napisano Septembar 28 (promenjeno) https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 ajde Slobo ubrzavaj-sumiraj zivi nismo da cujemo... Vec sam iscitao sve zivo sto ima i pogledao koje kakve prospekte, konstrukcione crteze, performanse... Sto se mene tice 3 stvari molim te: Da li ima mesta za vozace 190+? Cifra? Kad stize kod nas? (Moze li se poruciti ranije) Alex vec izbacio voznjicu: Promenio Septembar 28 član Vujke1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Septembar 28 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće godine stiže i Kymco CV-R5, i novi Zontes 368G. Biće to dobra sezona za ljubitelje ADV skutera! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Septembar 28 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam kad. Pakao je na poslu. Evo i danas prošlo 50 ljudi kroz salon.Ali ajde da zagolicam malo Eto, imate ekskluzivu Treba mi malo vremena da odvojim da sednem na komp i iskucam lep tekst pa da pustim ovde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 191 Napisano Septembar 28 (promenjeno) https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Toooooooo @slobasuper9! Ajde lagano kad stignes raspisi se... @boza_kg Ovaj Kymco izgleda solidno bogme! 427cc jos ako je 2cilindra kukuuuuu Joj samo da neko jos ima sluha da napravi neki od ovih da ima mesta, tuga mi ziva sto je sve tako malo... 368G sam oplakao kad sam seo... Promenio Septembar 28 član Vujke1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Septembar 28 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nešto uzdam u ovaj SYM, čak i mali 125ADX je imao mesta. Al, videćemo, što bi rekli slepci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 56 Napisano Septembar 29 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam pročitao da će ADX TG cenovno biti u rangu sa ADV 350 (7,500€), što je i donekle fer; iz Alexove vožnje i priče sam zaključio da je SYM dosta uložio u razvijanje ovog modela. Meni lično posle 508TL, “papirološki” fali drugi cilindar na ovom TG, ali verovatno je da će ovih 400cc sa VVS vrlo fino završavati posao. ADX300 je u italiji 4,999€, na popustu sad 4,699€. Promenio Septembar 29 član suchpro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Septembar 29 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moraće ADX TG da bude osetno jeftiniji od Honde ADV 350, da bi se kod nas prodavao, bojim se. Ili da bude mnogo bolji, što i nije nešto teško uostalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Septembar 30 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se @slobasuper9 ne nakani da napiše koju, evo nekoliko redova od Grka: SYM ADX 400 TG: Το οδηγήσαμε στην Πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Ανάβυσσο! - SCOOTERNET SCOOTERNET-GR.TRANSLATE.GOOG Όχι ένα ακόμα συνηθισμένο 400άρι Καινοτομεί η SYM, καινοτομεί και η αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα. Ένα από τα σημαντικότερα σκούτερ της ιστορίας της ταϊβανέζικης... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 30 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Zontes za sad jedini u srednjoj klasi sa 17 točkom i žbicama, kod ovih ostalih baš ni to malo "ADV" nema, samo u imenima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Septembar 30 (promenjeno) Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, meni bar neki žešći offroad nije ni potreban. Nek bude OK ponekad za lagani zemljani put, i za rupe po našim ulicama, puna kapa:) Nego, više me brine ovo sa lancem. Prvo, CVT i lanac je dupli trošak, kako god da računaš. A i spakovali su ga u neku kutiju da malo viri. Kako se to macka i održava, može li da se montira scottoiler i slični aparati? Možda i može sve to da bude kako treba, ali za sada gledam mrko, dok se ne dokaže suprotno Promenio Septembar 30 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2526 Napisano Septembar 30 Drug član, 1082 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9kako ti se čini kočenje?Vidim da ima jedan disk napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Septembar 30 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, boza_kg je napisao: ...... Prvo, CVT i lanac je dupli trošak, kako god da računaš. A i spakovali su ga u neku kutiju da malo viri. Kako se to macka i održava, može li da se montira scottoiler i slični aparati? ....... Mislim da nema spakovanog lanca u kutiji, ono je obična plastična zaštita koju drže imbus srafovi koliko vidim. Automatski podmazivaci su iz raja izasli, moje lanco prebaci 42.000km od zamene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Octobar 1 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Plastična je zaštita i sve se skida. Sličan sistem kao na TL 508.Deluje mi da mazalica može bez problema da se montira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 191 Napisano Octobar 2 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobre bre @slobasuper9 jel imas ti dusu, dokle da cekamo... Ako bar jednu celu stranu ne popunis sa tekstom i slikama-nista nisi uradio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Octobar 2 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slobo Sadame! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Piskara po kojekakvim temama i oglasima, a nas kulira 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Octobar 2 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan A ne mogu preko telefona da uradim lep tekst kako želim.Sinoć sam tek stigao da skinem materijale pa je plan da sednem na komp i sve lepo iskucam u posebnoj temi. Sad još ne radim, dadilja sam par dana a na poslu nikad veća frka, tako da, molim vas razumite me Do tad, bude po neki story na mom Instagramu Knežević Slobodan (@slobodan_knezevicc) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 419 Followers, 361 Following, 122 Posts - Knežević Slobodan (@slobodan_knezevicc) on Instagram: "Prodajni savetnik @suzukisvet @motomorini_srbija @sym_srbija " 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...