Rider000 2099 Napisano pre 19 sati Drug član, 1433 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj E-Clutch VRHUNSKA inovacija. Mozes na kvacilo a i ne moras. Best of both worlds. Honda oduvek no.1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 190 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 144 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, markommarko said: @vladags Koje torbe imaš? Evo ove... Koristio sam ih na Beneliju, a lepo legnu i na Hondu. https://rhinowalkofficial.myshopify.com/collections/moto-bag/products/waterproof-motorcycle-pannier-side-bag-pair Promenio pre 19 sati član vladags Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 750 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pod ovim uglom, ne dodiruju auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 190 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 144 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da probam sa torbama. Ugao sam proizvoljno podesio ali se lako pomeri, samo se otpusti šraf i posle zategne. Generalno su mogle torbe i bez njih ali ono malo ipak fali da bude sigurnije pa sa ovim šipkama se dobije ta sigurnost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...