Jovan Ristic 5482 Napisano Octobar 24, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu 28.10. Plattner Motors organizuje dan otvorenih vrata u Novom Sadu. Biće popusti od 20 - 40%, pa ako je neko planirao da kupi nešto, sad je pravi momenat. U subotu Plattner Motors održava dan otvorenih vrata - BJBikers.com BJBIKERS.COM Dan otvorenih vrata neće izostati jer će Plattner Motors u subotu 28.10.2023. godine u Novom Sadu od 11.00 - 16.00 održati ovaj događaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Neka kupuje preko! Povecaju cenu za 20% vise od full fabricke, pa onda daju 20% popust. Znam da se redakcija lize sa njima, pise hvalospeve i sl. i da ce iz tog razloga ovaj post i biti obrisan, ali cisto da znaju ljudi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 24, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu otici da vidim sta ce biti po nekim diskont cenama. Sad cu popisati sve cene (a neke i znam napamet) tako da nece moci da me bace u zabludu. Rukavice i kaciga me najvise zanimaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam vec u jednoj temi- patike Dainese atipica air 2 su kod njih 26 000, a puna cena od fabrike 200€ I kupim u Motocharli za 130€ iste te. U pitanju je nov model. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4633 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DjoleLO said: Pisao sam vec u jednoj temi- patike Dainese atipica air 2 su kod njih 26 000, a puna cena od fabrike 200€ I kupim u Motocharli za 130€ iste te. U pitanju je nov model. Ja sam možda glup, ali ne razumem šta hoćeš da kažeš. Da fabrika prodaje za 24.000, a Plattner za 26.000? A Motocharli za 15.500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2594 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1618 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hoće da kaže da je preporučena maloprodajna cena 200 eura (retail price) od strane Dainese fabrike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Milanezi je napisao: Hoće da kaže da je preporučena maloprodajna cena 200 eura (retail price) od strane Dainese fabrike. Tako je. 200€ retail price Platner 26 000 Motocharli u Trstu -35% popust na retail cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 24, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo ali ja da odem tamo treba mi 150e. Ali hvala na savetu i za info. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan To je samo primer radnje, a svako ima nekog preko. Mada, vise je poenta da Platner poveca cene za 20%, pa onda da isti toliki popust uz pompeznu najavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Octobar 24, 2023 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, odes sad u subotu i kupis te patike od 26.000 za 18.200 (sa 30% popusta, a mozda bude i vise), sto izadje oko 155e. Ili bilo sta drugo, samo primer. Dolazimo ipak na neke pristojne cene, sto ne iskoristiti? Ne pricam napamet, prosle godine kada je bio taj dan otvorenih vrata u Beogradu, otisao sam i rezervisao gornji kofer cija je puna cena bila 50 i nesto hiljada din. Sa 30% popusta me je izasao oko 300e. Isporucen mi je nakon par dana. Nigde preko nije bio po toj ceni i to neto. A gde su shippinzi, carine, ili usluga da ti neko dotera itd..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Octobar 24, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, DjoleLO je napisao: Znam da se redakcija lize sa njima, pise hvalospeve i sl. i da ce iz tog razloga ovaj post i biti obrisan, ali cisto da znaju ljudi... Hvala na lepim rečima. Promenio Octobar 24, 2023 član Jovan Ristic 4 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6447 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1844 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pravda za redakciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, DjoleLO je napisao: Neka kupuje preko! Povecaju cenu za 20% vise od full fabricke, pa onda daju 20% popust. Znam da se redakcija lize sa njima, pise hvalospeve i sl. i da ce iz tog razloga ovaj post i biti obrisan, ali cisto da znaju ljudi... Odes preko i kupis... Resen problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Octobar 25, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sajt im ne radi na žalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Octobar 25, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, srbac je napisao: Sajt im ne radi na žalost... Uskoro će im proraditi novi webshop. Redakcija to zna pošto se liže sa njima 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4633 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Redakcija pravi sajt, dakle redakcija je Plattner! Diži cene! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Octobar 25, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Forsberg je napisao: Redakcija pravi sajt, dakle redakcija je Plattner! Diži cene! Redakcija je svugde i redakcija sve zna, jer đavo nikad ne spava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 26, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 10. 2023. at 13:09, Yamaha Plattner je napisao: Kako 20%, to je 10% ako dobro računamo, zar ne? Inače, duplo više od tih 10% je transport/špedicija, carina u Srbiji (21-24%), i ostali zavisni troškovi. Pritom, imamo i naš loyalty program, gde verne klijente nagrađujemo s trajnih 10% i 15% popusta, to nema kod proizvođača. A i Vi ste svakako čest posetilac naših salona i događaja što više govori o situaciji, vidimo se! Loyalty program - Plattner Motors | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije YAMAHA-SRBIJA.RS On 24. 10. 2023. at 15:20, DjoleLO je napisao: Neka kupuje preko! Povecaju cenu za 20% vise od full fabricke, pa onda daju 20% popust. Znam da se redakcija lize sa njima, pise hvalospeve i sl. i da ce iz tog razloga ovaj post i biti obrisan, ali cisto da znaju ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 26, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 10. 2023. at 15:28, Ćomi- je napisao: Ja cu otici da vidim sta ce biti po nekim diskont cenama. Sad cu popisati sve cene (a neke i znam napamet) tako da nece moci da me bace u zabludu. Rukavice i kaciga me najvise zanimaju. Pogledajte molim Vas ispod naš komentar na DjoleLO komentar je kopiraj iz druge teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 26, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 10. 2023. at 16:37, Forsberg je napisao: Ja sam možda glup, ali ne razumem šta hoćeš da kažeš. Da fabrika prodaje za 24.000, a Plattner za 26.000? A Motocharli za 15.500? Pogledajte molim Vas ispod naš komentar na DjoleLO komentar je kopiraj iz druge teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 26, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Moze li se ikako saznati koja ce cena Acerbis X-tour jakne biti u subotu? Hoce li uopste biti na popustu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 26, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 10. 2023. at 21:01, cikamike je napisao: Pa dobro, odes sad u subotu i kupis te patike od 26.000 za 18.200 (sa 30% popusta, a mozda bude i vise), sto izadje oko 155e. Ili bilo sta drugo, samo primer. Dolazimo ipak na neke pristojne cene, sto ne iskoristiti? Ne pricam napamet, prosle godine kada je bio taj dan otvorenih vrata u Beogradu, otisao sam i rezervisao gornji kofer cija je puna cena bila 50 i nesto hiljada din. Sa 30% popusta me je izasao oko 300e. Isporucen mi je nakon par dana. Nigde preko nije bio po toj ceni i to neto. A gde su shippinzi, carine, ili usluga da ti neko dotera itd..? Bravo, pametno. Pri tom pogledajte i naš komentar ispod na DjoleLO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 10. 2023. at 2:10, srbac je napisao: Sajt im ne radi na žalost... Biće lajv za 5-10 dana, evo kako izgleda draft, punimo ga slikama/videima (kao K5jet bela), i čeka se blog. https://plattner-lubes.rs/ Promenio Octobar 26, 2023 član Yamaha Plattner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 26, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Ćomi- je napisao: Pozdrav. Moze li se ikako saznati koja ce cena Acerbis X-tour jakne biti u subotu? Hoce li uopste biti na popustu? Ne radimo Acerbis već Dainese i Alpinestars, biće -30% i -40% na Alpinestars konkretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 26, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 10. 2023. at 16:43, Milanezi je napisao: Hoće da kaže da je preporučena maloprodajna cena 200 eura (retail price) od strane Dainese fabrike. I onda ovako završite (slika ispod), a kod nas bi samo zamenili veličinu i prošli bez frustracije prodaje stare i kupovine nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...