Blackened 1186 Napisano Octobar 27, 2023 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Garancija od 5 godina je mana, ne prednost :). Moras placati skupi ovlasceni servis . A pitanje na sta je garancija. Koliko vidim samo prva godina je prava garancija, onda 48 meseci na agregat i menjac. (12-month manufacturer limited warranty and a 48-month powertrain limited warranty.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 49 Napisano Octobar 27, 2023 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Blackened je napisao: Garancija od 5 godina je mana, ne prednost :). Moras placati skupi ovlasceni servis . A pitanje na sta je garancija. Koliko vidim samo prva godina je prava garancija, onda 48 meseci na agregat i menjac. (12-month manufacturer limited warranty and a 48-month powertrain limited warranty.) Е па то је онда класичан маркетинг, исто што ради КИА са колима. Дају 5 или 7 година гаранције, али ако само промениш брисач од 400 дин, губиш сву гаранцију, а они да ти то ураде плаћаш 10000.. ужас. Јебеш такву гаранцију. Још нешто, само да се разумемо. Да сад искочи неки , било који од наведених , нешто ултра повољно , одмах би га купио, без обзира на марку. Оно што је мени битно је да удобно седим, да не троши као смук, да је лаган за вожњу и да може да потегне у неком претицању. А сваки овај то може.. и да није неко одржавање скупо и често. Контам да између сви њих неке финесе преовлађују. Једва чекам да пробам нешто друго мимо НЦ 750. Баш да упоредим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5626 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 559 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Svrbi me prst, pa cu ti dati jedan savet. Ako se ne patis sa i na motoru, NE KUPUJ. Prave i najjace ljubavi dolaze iz agonije. Zajebi potrosnju, pouzdanost, restvalue... To je za dzimrije. Motor koji ti radi o glavi svaki put kad sednes na njega e to se ne zaboravlja . Ako ti srce ne zaigra na pogledu na njega (nju) dzabe si skupljao zirante. Sve savete koje si dobio za sada od foruma mozes slobodno copy paste na fau ve, alfa .. i ostale cetvorotockaste forume Moj najpuzdaniji i najisplativiji motor koji sam posedovao ujedno je i najkrace posedovan( manje od sezone). Da radio je sve kako je trebao, nije bio zahtevan sa odrzavanjem ali dzaba . Motor koji ide kao po sinama i nije motor to je tramvaj. Sta je lepse nego pred svaku krivinu pazlhivo razmatrati brzinu, obrtaje, apex, saobracaj ... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13228 Napisano Octobar 27, 2023 Ne silazi, 3012 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nema me 2 dana (sasvim dovoljno za kupovinu motora), oni još čavrljaju šta je bolje... Sretno buraz 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 49 Napisano Octobar 27, 2023 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, vex je napisao: Svrbi me prst, pa cu ti dati jedan savet. Ako se ne patis sa i na motoru, NE KUPUJ. Prave i najjace ljubavi dolaze iz agonije. Zajebi potrosnju, pouzdanost, restvalue... To je za dzimrije. Motor koji ti radi o glavi svaki put kad sednes na njega e to se ne zaboravlja . Ako ti srce ne zaigra na pogledu na njega (nju) dzabe si skupljao zirante. Sve savete koje si dobio za sada od foruma mozes slobodno copy paste na fau ve, alfa .. i ostale cetvorotockaste forume Moj najpuzdaniji i najisplativiji motor koji sam posedovao ujedno je i najkrace posedovan( manje od sezone). Da radio je sve kako je trebao, nije bio zahtevan sa odrzavanjem ali dzaba . Motor koji ide kao po sinama i nije motor to je tramvaj. Sta je lepse nego pred svaku krivinu pazlhivo razmatrati brzinu, obrtaje, apex, saobracaj ... Онда морам да купим Дукати Мултистрада 1260ѕ. Само на њега би ми срце и поглед играли. Мада, иако има истине у томе што кажеш, али ја како возим, мени и ауто караван од 126 коња ради о глави. Ја сам на мотор почео да гледам као на девојку, не знам да ли сам застранио. Што ти кажеш, може све да буде савршено, сигурно лепо и паметно али џабе кад нема страсти.. Pre 5 sati, Blaza je napisao: Nema me 2 dana (sasvim dovoljno za kupovinu motora), oni još čavrljaju šta je bolje... Sretno buraz Хвала, требаће доста среће у мом случају. ПС. кад знаш шта хоћеш, али кад не знаш.. где ја за два дана да пробам све ове моделе, па да одлучим који ми паше.. једино ако има неки мото скуп за викенд па да банем Promenio Octobar 27, 2023 član Gija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...