Shke 61 Napisano Octobar 21, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi clanovi foruma (jos uvek je pretenciozno da kazem kolege bajkeri) Ja sam Nenad, iz Beograda, momak u najboljim godinama , to jest 47... Polozio za A kategoriju pocetkom meseca i sad sam u "agoniji" trazenja odgovarajuceg motora. U celu pricu sam krenuo sa idejom skutera, da bih zamenio automobil za dnevne potrebe i olaksao sebi iskustvo zivota u gradskoj guzvi. Medjutim, moji gabariti su me dosta ogranicili, to jest visina od 196cm. Izbor se sveo na neki Maxi skuter, a obzirom da zelim nov motor, poslednje sto mi je bilo u fokusu je Zontes 350E. U medjuvremenu, uz razgovor sa drugarima motorasima, shvatio sam da zelim nesto vise od provlacenja kroz grad i da mi je mnogo veci izbor u klasi ADV/Touring motora. Trenutno, moja dilema je izmedju dva modela, CFMOTO 700MT i QJMOTORS SRT 550X. Oba sam pogledao uzivo, ova ispunjavaju kriterijum cene od oko 6000 eur. Po informacijama sa neta vise sam ocekivao od 700MT, ali uzivo bolji utisak je ostavio 550X. Bolja oprema, vizuelno dominantniji, bolji osecaj na motoru (sa ovom visinom). Vidim da je visina sedenja na oba prakticno ista 820cm MT vs 825mm SRT, ali osecaj na 700MT je kao da je mnogo manji. Ima tu jos dosta detalja koji mi stvaraju neodlucnost koji je bolji za moje potrebe, ali to ostavljam i vama u komentarima da mi pomognete Za sada je to to, videcemo sta ce na kraju da se kupi, do tada jos jednom puno pozdrava svima i cujemo se na raznim temama. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9924 Napisano Octobar 22, 2023 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Octobar 22, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Ако немаш за CFMOTO800 који је пар стеника изнад 700ке онда мој глас свакако иде за QJMOTORS SRT 550X који је мало јефтинија верзија Бенелија 502х, наравно ту смо слични по висини (ја сам 194), сео сам и на QJ i na Бенели и била ми је одлична позиција седења, Бенелија сам чак и пробао тест модел и сјајна вожња је била 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Octobar 23, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Octobar 23, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добродошао, пуно безбедних километара 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6382 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao. Kupuj QJ i uzivaj, vidim da si prevagnuo ka njemu, QJ i CF su dobri, pogotovu za taj novac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Novembar 3, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Novembar 4, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 77 Napisano Novembar 4, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...