Jovan Ristic 5482 Napisano Octobar 19, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki izbacio V-Strom 800 koji je prilagođen za toruing upotrebu i od V-Strom 800DE se razlikuje po točkovima, ogibljenju, kočnicama (boljim!) i manjoj masi za 7 kg. Suzuki V-Strom 800 - Okrenut ka asfaltu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Nakon V-Strom 800DE modela Suzuki ide korak dalje i na tržište izbacuje V-Strom 800 koji je više prilagođen touring vožnji. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje kao takmac novog Honda Transalp. Koliko sam razumeo, masina je fantasticna i ima linearan odziv gasa od ranih obrtaja. Ali, za moj ukus, previse je tezak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1210 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je prava zamena za 650ku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo je ruzan napred. Maska, kljun, far. Nekako nije to to. I dal ce registracija da mu bude ko da je 1000ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno mislim da se kao i kod automobila polako ali sigurno gubi ta forma koja je bila karakteristična za svaki brend, nekako po farovima si uvek mogao da prepoznas koji je motor u pitanju (barem dobar deo nas koji smo u materiji malo vise od prosecnog konzumenta), sta se desava mi nije preterano jasno obzirom da danas je moguće izvesti u praksi sve što dizajner zamisli, da li manjak kreativnosti ili šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1333 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vitez Koja je napisao: Malo je ruzan napred. Maska, kljun, far. Nekako nije to to. I dal ce registracija da mu bude ko da je 1000ccm Kao i svaki Strom otp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, velimirjevtic said: Generalno mislim da se kao i kod automobila polako ali sigurno gubi ta forma koja je bila karakteristična za svaki brend, nekako po farovima si uvek mogao da prepoznas koji je motor u pitanju (barem dobar deo nas koji smo u materiji malo vise od prosecnog konzumenta), sta se desava mi nije preterano jasno obzirom da danas je moguće izvesti u praksi sve što dizajner zamisli, da li manjak kreativnosti ili šta Bas vala, vise ne lice motori na motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Rider000 said: Kao i svaki Strom otp... Prva i treca generacija su mi lepe. Druga mi nekako cudna. A ovo mo bas bljak... nekako sve sto je ruzno su uzeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6447 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 1844 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iste velicine kao strom 650 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2264 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Niže sedište. Kako sam ja video da je 825mm, na Stromu650 je sedište 835mm. Svakako imam tabelu sa tehničkim specifikacijama pa proveravam sutra na poslu pa ću ispravim ako sam pogrešio.Послато са ŽaoMi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...