Arakis 6061 Napisano Octobar 1, 2023 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Мотоциклиста без дозволе 11 пута кроз црвено па ударио у паркирани ауто WWW.POLITIKA.RS Припадници саобраћајне полиције у Ваљеву искључили су из саобраћаја деветнаестогодишњег... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16067 Napisano Octobar 1, 2023 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakve mamlaze uveo bi društveno koristan rad u trajanju od min godinu dana, svaki dan, slobodna svaka druga nedelja (samo nedelja, ne i subota). Rad mora biti fizički zahtevan, na kraju rada skida gaće ne bi li gluteus dobio (jedna strana) petardu alatkom za mešanje čvaraka. Jedan dan jedan guz, drugi dan drugi. 6 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano Octobar 1, 2023 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Satelis je napisao: Za ovakve mamlaze uveo bi društveno koristan rad u trajanju od min godinu dana, svaki dan, slobodna svaka druga nedelja (samo nedelja, ne i subota). Rad mora biti fizički zahtevan, na kraju rada skida gaće ne bi li gluteus dobio (jedna strana) petardu alatkom za mešanje čvaraka. Jedan dan jedan guz, drugi dan drugi. Al 100% se slažem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9324 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Satelis je napisao: Za ovakve mamlaze uveo bi društveno koristan rad u trajanju od min godinu dana, svaki dan, slobodna svaka druga nedelja (samo nedelja, ne i subota). Rad mora biti fizički zahtevan, na kraju rada skida gaće ne bi li gluteus dobio (jedna strana) petardu alatkom za mešanje čvaraka. Jedan dan jedan guz, drugi dan drugi. Hoćeš da lupaš muška dupeta, zabrinut sam za tebe braćkooo... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16067 Napisano Octobar 1, 2023 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Batina je iz raja izašla.... reče neko davno. Tucite decu dok su mala jer bolje oni tad da plaču nego mi kao roditelji kasnije, tad je kasno! Ovaj mali kao i mnogi danasnji klinci nisu dobili vaspitnu (meru) kad su trebali ....epilog mora biti takav, bahat, samoživ, bezobrazan......batina je iz raja izašla! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1530 Napisano Octobar 1, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog malog procenta tih"motorista" ostali su na losem glasu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Octobar 1, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, MatorKonj je napisao: Zbog malog procenta tih"motorista" ostali su na losem glasu! Problem je što procenat takvih "motorista" (u poslednje vreme) uopšte nije mali. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6321 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Satelis said: Batina je iz raja izašla.... reče neko davno. Tucite decu dok su mala jer bolje oni tad da plaču nego mi kao roditelji kasnije, tad je kasno! Ovaj mali kao i mnogi danasnji klinci nisu dobili vaspitnu (meru) kad su trebali ....epilog mora biti takav, bahat, samoživ, bezobrazan......batina je iz raja izašla! Tucite decu čim primetite da liče na vas. Duško Radović 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Znači zatvor nekoliko godina, pa psihijatrija, debelo po džepu i oduzimanje i uništavanje vozila.To je taj katalog za ovu sortu bahatosti.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1886 Napisano Octobar 1, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zika56 je napisao: Problem je što procenat takvih "motorista" (u poslednje vreme) uopšte nije mali. Inače,ovu vest sam prvo video na jednoj polu primitivnoj motorističkoj Fejsbuk grupi koja broji preko 70.000 članova. Naravno, cela objava je u tonu "strašno šta nam rade" jer taj balavac valjda tvrdi da su ga policajci oborili sa motocikla. Koga ne mrzi neka ide da vidi ko,šta i kako piše,muka da ti pripadne. Maltene na bilo koju temu. Procenat takvih je ozbiljan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Satelis je napisao: Za ovakve mamlaze uveo bi društveno koristan rad u trajanju od min godinu dana, svaki dan, slobodna svaka druga nedelja (samo nedelja, ne i subota). Rad mora biti fizički zahtevan, na kraju rada skida gaće ne bi li gluteus dobio (jedna strana) petardu alatkom za mešanje čvaraka. Jedan dan jedan guz, drugi dan drugi. Osim šibanja guzice, uslovi bolji nego kod mene na poslu Bez slogodnih dana more. Haha. Salim se. Podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Octobar 1, 2023 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, misa-pei said: Tucite decu čim primetite da liče na vas. Duško Radović Jeste Duško to napisao, a takođe je napisao i ovo: "Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji". I Adam i Eva su iz raja izašli .... ili su izbačeni ... šta beše od ta dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Octobar 1, 2023 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Naslov je (uobičajeno i verovatno pretenciozno) netačan. Mogao je da sedne i u kamion (za koji takođe nema adekvatnu dozvolu) pa da li bi onda naslov glasio "Kamiondžija prošao kroz 11 crvenih ...." Wannabe "faca" bez adekvatne zaleđine - jer da ju je imao, hapsili bi motocikl (za potrebe snimanja priloga na pinku) a ne njega. Mlad majmun u teranju, bez prave perspektive da se prizove pameti nakon jednomesečnog smeštaja o trošku države, u društvu u kome se takvi postupci promovisani kao vrednosno poželjni. Kako meru utamničenja neće pratiti naknadan adekvatan psihološko-edukativan rad, dotični mandril će moći da ubeleži "hotelski smeštaj" kao odslušan fakultativni predmet, dobrodošao za nastavak karijere. To je žalosni (a najverovatniji) razvoj događaja. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 1, 2023 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne platis jednog ucitelja kako treba, moraces da platis 7 policajaca da ispravljaju greske. Mozda je sada veci odnos. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1901 Napisano Octobar 1, 2023 Zainteresovan, 742 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uzor dece su pre svih, njihovi roditelji. Zato budite dobar uzor svojoj deci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Octobar 1, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ironhorse je napisao: Inače,ovu vest sam prvo video na jednoj polu primitivnoj motorističkoj Fejsbuk grupi koja broji preko 70.000 članova. Naravno, cela objava je u tonu "strašno šta nam rade" jer taj balavac valjda tvrdi da su ga policajci oborili sa motocikla. Koga ne mrzi neka ide da vidi ko,šta i kako piše,muka da ti pripadne. Maltene na bilo koju temu. Procenat takvih je ozbiljan. Upravo na toj grupi sam juče napisao komentar na ovu temu i posle desetak minuta sam blokiran i nemam pristup. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17461 Napisano Octobar 2, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ironhorse je napisao: Inače,ovu vest sam prvo video na jednoj polu primitivnoj motorističkoj Fejsbuk grupi koja broji preko 70.000 članova. Naravno, cela objava je u tonu "strašno šta nam rade" jer taj balavac valjda tvrdi da su ga policajci oborili sa motocikla. Koga ne mrzi neka ide da vidi ko,šta i kako piše,muka da ti pripadne. Maltene na bilo koju temu. Procenat takvih je ozbiljan. Da, video sam i ja... nazalost, na toj grupi glorifikuju nasilnicku voznju i sve sto ide uz to kao, paljenje gume, tockiranje, zavrtanje u blokadu i pucanje jer su to po njima sta...pa pravi BAJKERI (iskreno mi se kenja od tog naziva) A mali je garant neciji sin, nekoga iz lokalne samouprave tako da ce ovo biti par dana aktuelno i zaboravice se a mali ce, u najgorem slucaju dobiti nanogvicu na par meseci i to je to...a mi cemo (motoristi) opet ispasti najgori....VCC PDR! Promenio Octobar 2, 2023 član BokyBoy 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Octobar 2, 2023 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Motori vecinom krsevi i budzotine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam negde pročitao da je za ovakve prestupe, u malo organizovanijim sredinama, jedna od presuda...društveno koristan rad...u mrtvačnici. Kažu, izuzetno blagotvorno deluje terapija. 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Danima u Ki, tj celo leto lik sa bmw 5 e60 driftuje po kružnom toku. Ima kamera, sam centar grada, dece na sve strane...i hajde da on to radi uveče, nego 11-12h prepodne. Dasa provalio da ima zadnju vuču. I šta sa takvim likovima, ne oduzeti auto već i sve kategorije. Bicikli bajo moj i da skuplja papiriće po trgu. A da ne govorim o onim likovima što stave cevku od traktora na kola pa tutnji kao da voziš progorelog varburga. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...