Zarkela 2378 Napisano Petak u 17:56 Drug član, 1473 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Nov agregat ne znaci i nuzno bolje resenje ili kvalitetnije. Al dobro. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbix 11 Napisano Subota u 01:02 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Zarkela je napisao: Nov agregat ne znaci i nuzno bolje resenje ili kvalitetnije. Al dobro. Slažem se sa tobom, samo mislim da sadašnji agregati imaju više prednosti od agregata iz 90-tih godina. Pretpostavljam da se iz tog razloga stari agregati ne koriste večno već se stalno radi na njihovoj nadogradnji ili na razvoju novih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 2 Napisano Subota u 20:04 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Serbix je napisao: Slažem se sa tobom, samo mislim da sadašnji agregati imaju više prednosti od agregata iz 90-tih godina. Pretpostavljam da se iz tog razloga stari agregati ne koriste večno već se stalno radi na njihovoj nadogradnji ili na razvoju novih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 2 Napisano Subota u 20:13 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh ,sto se tice automobila, moje vidjenje je, novi motori manje cilindara, više konja, dosta sistemi-senzori za ovo i ono sto radi prvih 7 god posle se krpi, izbacuje, premošćava. Uz svo to unapredjivanje ide se unazad sa kvalitetom za mnogo vece pare. Voleo bih da kupim nov auto iz 80-ih i tada su imali i el. podizace, klimu... I jos nesto mi nikako nije jasno, ako je sdi motor trosio 3.5 l/100km a neki novi model motora 6l/100km, na koju foru je manje zagadjenje sa novim motorom? Ovo se odnosi na automobile, jes off topic 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 2 Napisano Subota u 20:20 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto čekam 700mt od sajma, baš se odužilo. Polako gubim strpljenje. Rekli su mi ceka se zbog homologacije, agencije za bezbednost saobraćaja. A na sajmu 18.3. rekli ,, ma za 15-ak dana,, oduži se to na mesec i po.... Promenio Subota u 20:22 član Nikola m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 95 Napisano Nedelja u 04:40 (promenjeno) Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Rastavljen motor. https://www.youtube.com/watch?v=TPv4sdTEz-4 Promenio Nedelja u 11:02 član cika miloje Pogrešan link. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23441 Napisano Nedelja u 07:22 Integrisan, 7550 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, cika miloje said: Rastavljen motor. https://www.youtube.com/watch?v=uJvLOWoDz7E ZABRINJAVAJUĆE VESTI SA KOSMETA! Ne smeju da kažu ni reč za ono što se sprema! Jelena Pavlović Pogresan link kolega xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11998 Napisano Nedelja u 07:46 Hronični Motociklopata, 7868 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Generalno sve što se danas pravi, motori, auti, kućni aparati... sve je đubre kvalitet naspram onog što se pravilo pre 30-40 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 95 Napisano Nedelja u 11:03 (promenjeno) Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: ZABRINJAVAJUĆE VESTI SA KOSMETA! Ne smeju da kažu ni reč za ono što se sprema! Jelena Pavlović Pogresan link kolega xD Izvinjavam se. Ispravljeno je. https://www.youtube.com/watch?v=TPv4sdTEz-4 Promenio Nedelja u 11:04 član cika miloje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2378 Napisano Nedelja u 11:13 Drug član, 1473 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Motor od 1.2 sa dve turbine nikako ne moze biti manji potrosac, em nije rasterecen. Drugo pitanje je koliko im je verovati za CO2, nabudze ga koje kakvim filterima, katalizatorima, ugusi ga i jos mu stavi dve turbine. Kao da malom coveku stavis gas masku i da vuce teret. Pa i taj ce da rikne brzo, tako je i sa motorima. Vratice oni i 2.0 motor samo malo da prodje. A i druga stvar, videli su sta god da stave ljudi ce kupovati i bilo kolika da je cena. Bitno da je lepo i da ima tac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16806 Napisano Nedelja u 11:58 Integrisan, 8501 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi i 1.2 biturbo dobar kad bi stavili čelični blok i uradili dobro glavu i spoj da ne probije. Da hoće da ga naprave da traje napravili bi ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1820 Napisano juče u 09:19 prisutan, 1340 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan nije potrošačkom društvu stalo da prave nešto da traje! a naša stvarnost je takva da sebi ne možemo priuštiti da stalno mijenjamo, na svakih par godina,jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 191 Napisano juče u 20:38 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 4. 2026. at 22:20, Nikola m je napisao: Isto čekam 700mt od sajma, baš se odužilo. Polako gubim strpljenje. Rekli su mi ceka se zbog homologacije, agencije za bezbednost saobraćaja. A na sajmu 18.3. rekli ,, ma za 15-ak dana,, oduži se to na mesec i po.... 700mt nije nov model pa bih rekao da se ne radi homologacija jer je urađena ranije. Jedino ako nije doživeo neke promene u odnosu na prethodnu godinu. Verovatno ni oni ne znaju kad im stižu poručeni komadi pa nalaze izgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 2 Napisano pre 15 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Наш je napisao: 700mt nije nov model pa bih rekao da se ne radi homologacija jer je urađena ranije. Jedino ako nije doživeo neke promene u odnosu na prethodnu godinu. Verovatno ni oni ne znaju kad im stižu poručeni komadi pa nalaze izgovor. Pa jasno mi je al kazes, ceka se mesec i po i kraj. Laganjem samo narusavaju ugled i ozbiljnost.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 488 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Srbija je malo tržište i Kinezi pošalji koliko stignu, nemamo prioritet, verovatno zato uvoznici kažu za rokove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 7 Napisano pre 9 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: ceka se isporuka Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola m meni su rekli na sajmu kad sam kaparisao 450mt da ce biti najverovatnije u drugoj polovini maja, pretpostavljam da i 700mt stize u istoj turi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 2 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan rekli su za 10-15 dana, meni nije odgovaralo pre prvog aprila, zbog puta na koji sam išao, rekose nece biti problem, sacekace me. Al okvirno dve nedelje, ne mogu tacno da kazu ni kolege sto sklapaju motore. Ja sam razumeo, stignem na red, dok se zvrši sklapanje i to je to. To je njihova priča bila 18.3.2026 na štandu. Al ipak eto. 18.3 kaparisao, 27. 3. uplata sa ktedita, i čekanje još uvek, polako gubim i želju koja je baš bila jaka. Promenio pre 6 sati član Nikola m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 46 Napisano pre 6 sati U prolazu, 71 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa novo, ja sam iskusio još 2024 koliko su neozbiljni prema kupcima. Evo do sada se ništa nije promenilo na bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 2 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, aleksandarkok je napisao: @Nikola m meni su rekli na sajmu kad sam kaparisao 450mt da ce biti najverovatnije u drugoj polovini maja, pretpostavljam da i 700mt stize u istoj turi Pre neki dan si pisao da si kaparisao 700mt a sad kazes 450mt. Jel sam ja nešto pomešao ili? A sad nešto razmišljam ako su meni rekli 10-15 dana a prošlo već... Ijoš ništa. A tebi rekli kraj maja, koliko ćeš ti tek da čekaš ? Promenio pre 6 sati član Nikola m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 191 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvati ih nakon praznika i pitati. Može se desiti da im je kontingent stigao ali im se ne žuri. Neozbiljno sa njihove strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...