vladmoll 713 Napisano Utorak u 06:33 Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, aleksandarkok said: Jel ima neko ideju kako da narucim komunikator za BG, cini mi se dobra cena? Site je louis-moto.com Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM poruči da ti stigne brzom poštom, ja sam naručivao više puta raznu robu, i cena je bila oko 25 e, a stiže za oko 3 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 16 Napisano Utorak u 13:11 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko DE prevoz nalog, a da je iz BGa da mi naruci? DE prevoz ne prima nove clanove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 16 Napisano Sreda u 09:46 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam preko Instagram naloga Transport iz Nemacke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 51 Napisano juče u 11:48 U prolazu, 81 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa zamenom guma, da li neko ima informaciju? Ja sam obavešten pre 3 meseca i evo ništa do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6620 Napisano juče u 13:08 Ne silazi, 5356 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Za podešavanje lanca imate u korisničkom uputstvu kako se tačno šteluje. Ako se ne varam, za 800MT je da je motor na ćopavoj, i tada se meri. Ako imate kvik šifter, poželjno je da je lanac uvek propisno zategnut inače kvik šifter ne odradi lepo, oseti se jači udar (to je kod svih mtooras QS, ne samo kod CF-a). Nakon zatezanja na ćopavoj, kad ispravite motor deluje na oko kao da je pretegnut, ali zapravo nije (to možete utvrditi tako što ga naslonite na zid i prstima pomerite lanac gore dole, da vidite da ima dovoljno slobodnog hoda). Uglavnom, OEM lanci smo zaključili da nisu najkvalitetniji (iako je reč o DID-u), na 800MT sam zamenio na oko 15.000 km. Neki izdrže manje - neki više. Lančanici su okej kvaliteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...