vladmoll 713 Napisano juče u 06:33 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, aleksandarkok said: Jel ima neko ideju kako da narucim komunikator za BG, cini mi se dobra cena? Site je louis-moto.com Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM poruči da ti stigne brzom poštom, ja sam naručivao više puta raznu robu, i cena je bila oko 25 e, a stiže za oko 3 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 16 Napisano juče u 13:11 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko DE prevoz nalog, a da je iz BGa da mi naruci? DE prevoz ne prima nove clanove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 16 Napisano pre 7 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam preko Instagram naloga Transport iz Nemacke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...