RankoBg87 2886 Napisano Sreda u 19:20 Drug član, 1700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde bi napisao al tice se pada. Danas na poslu se sapletem i padnem, leteo sam napred i docekao se na ruku, malo sam odrao dlan i nabio ruku. Posle nesto razmišljam, ako se ovako covek povredi kad padne u mestu bez motora, kako je onda bolno kad se padne s motora i jos bez opreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 639 Napisano Sreda u 21:51 (promenjeno) Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi, u trenutku ne boli nista, tek kasnije . Iz mog iskustva obicno se ugane palac, i pad na sake, lakat/kuk, na to se doceka. ALi ne mora biti strasno, bitno ne udariti ni u sta. Dosta je sreca u pitanju. Moj raniji pad direkt na asfalt sa nekih 100kmh, kada je otisla prednja guma je bio u redovnoj odeci (kaciga, letnje rukavice, obicne farke, kozne patike, imitacija koze jakna) - i ok sam prosao. 3-4 koluta, sve je bolelo ujutro, ali brzo se oporavio. Farke nisu probile, patike ok. Ali na laktu je probilo jaknu, tu imam mali oziljak. A van puta kada sam padao, opet skoro svaki put uganem palac, i po koja jaca modrice na kuku, butini. Promenio Sreda u 21:54 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...