Jump to content

Moto Zajednica

Na prodaju Kawasaki Versys 650, 2018. godiste

Recommended Posts

• Drug član, 799 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Mali Versys na prodaju. Onaj najlepsi, zeleni. Prva registracija negde u martu/aprilu 2018. godine, a kod mene od juna/jula 2019. godine. Na satu bilo 5.500km, a sada je na 21.800km. Servisiran u zvanicnom sevisu u NS.

Fino smo se druzili, niko nikome nije pravio probleme. Niti je on mene maltretirao sa kvarovima i problemima niti sam ja dopustao da u nagibu predje vise od 30 stepeni.

U gradu nije vozen, na putu je uvek bio van table Valjevo. Do ove sezone smo se u sustini vozili u slicnom drustvu, ali je drustvo otislo dalje, na vece i jace motore. Sada je i zena pocela cesce da se odlucuje na voznju, a to vise nije u redu za jedan ovako skroman motoric.

Iz tog razloga i ova prodaja. Nije hitna, nije cak ni neophodna, ali je realna. Treba ici ka napred.

Motoric je dosao iz Japana sa fabrickim zadnjim koferom i sa Kawinim slajderima. Ostale sitnice sam ja dodao, a u oglasu pise sta ima od dodataka. Od skorasnjih stvari zamenjena zadnja guma pre 1.500km i zamenjeno ulje, filteri i lanac pre 700km.

Oglas na PA je postavio drugar koji se bavi prodajom vozila, a on je i slike napravio. Njegov je prvi broj u oglasu, a ako cete da mene cujete i sve sto Vas zanima u vezi motora pozvacete na drugi broj u oglasu, tj. na 063/770-48-41.

Cena nije fiksna, voljan sam da ga prodam, ali nemojte da me ubijate sa niskim ponudama. Za motor imam i jos nekih dodataka koji nisu montirani, a oko kojih mozemo da se dogovaramo. Ma sve je u dogovoru...

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Kawasaki Versys 650 Salon Stanje, 2018. godište, Touring, vozilo prešlo 21777 km, Valjevo. Cena 6.800 € - Motori - Polovni Automobili

Versys.jpg

• Sviđa mi se 22
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 799 postova

:lol3:  Činjenica, ja sam Kawi men i pikiram velikog Versysa, ali po prvi put u životu dopuštam i nekim drugim markama da udju u vidokrug.

:ph34r:

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

@ProMaster a znaš li ti šta su "neke druge marke koje ulaze u vidokrug"? :D

Elem, preporuka za majstora koji ga je komplet farbao, ne primeti se da je pun gita onomad kad ga je samleo onaj dostavni kombi, baš lep rad :ljubav:

• Haha 4

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Pre 1 sat, nafetS je napisao:

@ProMaster a znaš li ti šta su "neke druge marke koje ulaze u vidokrug"? :D

Elem, preporuka za majstora koji ga je komplet farbao, ne primeti se da je pun gita onomad kad ga je samleo onaj dostavni kombi, baš lep rad :ljubav:

Zvuči kao da neće Suzuki... :P

• Haha 2

• Drug član, 799 postova

Vidi stvarno, nula viška...

Neka ostane ova naša konverzacija, pa nafetS da se pozove na nju.

Hvala Slobo.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 799 postova

Jeste, Mare. Tvoj motorčić je našao novog vlasnika. Nadam se da će biti zadovoljan njime kao što sam ja bio.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 799 postova

Nemoj tako, nisam ga se rešio.

Ovo je bio baš pravi motor, za mene, u toj klasi. Prodao sam ga, a dok je odlazio tačno sam imao na umu "a što li si ovo uradio".

Al napisao sam i u uvodu da je društvo prešlo na višu kategoriju i da je vožnja u dvoje sve više prisutna kod mene.

GSA jeste još uvek u igri, mada najmanje od svih drugih motora. Čudno je sa njim da on sve radi kako treba. Prešao sam letos u 3 dana nepunih 2000km sa njim i nisam mu našao zamerku vrednu pažnje. Samo jednu ozbiljnu manu ima, a to je da od svega što radi ne "radi" mene. A još uvek je u igri samo zbog društva u kome se vozim i zbog udobnosti u kojoj uživa suvozač.

Послато са SM-S911B помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Mr., 563 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,

Ja sam se odlucio nakon Tracera 900 za GSA i zavrsio kupovinu preko interneta i viber poziva bez, ne da ga nisam probao, nego nisam nikad ni sjeo na njega da vidim da li sam ja u stvari mali za njega (178). 
Do sad 4500 km i nisam se pokajao. Kao i ti imam neke sitne maltene nebitne zamjerke ali za razliku od tebe mene brate "radi" i to BAS.
Uzivam i da sjedim pored njega i da ga samo gledam a kamoli da ga vozim. Nisam sektas i cak je i Tracer ostao i predan nasljedniku ali da je GSA kvalitetan sklop svega napravljenog da priusti zadovoljstvo to je istina ne sporeci kvalitet i neke prednosti konkurencije.

Ja sam uvjeren da ako mu das sansu i vremena da ce poceti mozda i da te radi, a ako ne odlicno drzi cijenu na trzistu pa ces ga lako zamijeniti za nesto drugo

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 526 postova
  • Motocikl: M1800R, Integra 750

Mislim da cu se ja malo "unazaditi" i uzeti neki veci skuter nakon Versysa. Vjerovatno neku Hondu sa DCT-om.
Imam u garazi motor (M1800R), a Versysa sam doslovno koristio kao prevozno sredstvo, tj skuter samo mi je bio manje praktican od skutera. Par lokalnih dnevnih tura u krugu 500km napravio sa njim i to je to. Definitivno motor koji me nije "radio".
I da opet napisem ono sto sam vec napisao mjesec dana nakon sto sam ga kupio: ja dosadniji motor nisam u zivotu vozio! :D

• Haha 2

• Drug član, 799 postova
Pre 3 sati, wragg je napisao:

I da opet napisem ono sto sam vec napisao mjesec dana nakon sto sam ga kupio: ja dosadniji motor nisam u zivotu vozio! :D

To, valjda, zavisi od toga ko je na sta navikao. Ja sam od pocetka moje moto price na Kawama. Krenuo sam sa GPZ 500, onda promenio par generacija ZX6R-a i sada vozio par godina Versysa 650. Mislim da meni Kawina 4 cilindra najbolje "leze", da mi taj zvuk prija.

Videcemo sta ce biti. Samo da uspem da organizujem kakvu demo voznju ovih par motora sto vrtim u glavi, pa da resavam kupovinu.

• Sviđa mi se 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja