grafigo 3238 Napisano Septembar 8, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Mali Versys na prodaju. Onaj najlepsi, zeleni. Prva registracija negde u martu/aprilu 2018. godine, a kod mene od juna/jula 2019. godine. Na satu bilo 5.500km, a sada je na 21.800km. Servisiran u zvanicnom sevisu u NS. Fino smo se druzili, niko nikome nije pravio probleme. Niti je on mene maltretirao sa kvarovima i problemima niti sam ja dopustao da u nagibu predje vise od 30 stepeni. U gradu nije vozen, na putu je uvek bio van table Valjevo. Do ove sezone smo se u sustini vozili u slicnom drustvu, ali je drustvo otislo dalje, na vece i jace motore. Sada je i zena pocela cesce da se odlucuje na voznju, a to vise nije u redu za jedan ovako skroman motoric. Iz tog razloga i ova prodaja. Nije hitna, nije cak ni neophodna, ali je realna. Treba ici ka napred. Motoric je dosao iz Japana sa fabrickim zadnjim koferom i sa Kawinim slajderima. Ostale sitnice sam ja dodao, a u oglasu pise sta ima od dodataka. Od skorasnjih stvari zamenjena zadnja guma pre 1.500km i zamenjeno ulje, filteri i lanac pre 700km. Oglas na PA je postavio drugar koji se bavi prodajom vozila, a on je i slike napravio. Njegov je prvi broj u oglasu, a ako cete da mene cujete i sve sto Vas zanima u vezi motora pozvacete na drugi broj u oglasu, tj. na 063/770-48-41. Cena nije fiksna, voljan sam da ga prodam, ali nemojte da me ubijate sa niskim ponudama. Za motor imam i jos nekih dodataka koji nisu montirani, a oko kojih mozemo da se dogovaramo. Ma sve je u dogovoru... Kawasaki Versys 650 Salon Stanje WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 650 Salon Stanje, 2018. godište, Touring, vozilo prešlo 21777 km, Valjevo. Cena 6.800 € - Motori - Polovni Automobili 22 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Septembar 8, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, srecna prodaja. Bas mi se svidja oglas 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8863 Napisano Septembar 8, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako naredni nije Versys 1000, 2019.+, treba poslati Ninja ratnike u Valjevo da te.... Srećno ! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Septembar 8, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Činjenica, ja sam Kawi men i pikiram velikog Versysa, ali po prvi put u životu dopuštam i nekim drugim markama da udju u vidokrug. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, stvarno je najlepši ovaj zeleni, ko lutka jbt! Srećna prodaja kolega! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster a znaš li ti šta su "neke druge marke koje ulaze u vidokrug"? Elem, preporuka za majstora koji ga je komplet farbao, ne primeti se da je pun gita onomad kad ga je samleo onaj dostavni kombi, baš lep rad 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8863 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, nafetS je napisao: @ProMaster a znaš li ti šta su "neke druge marke koje ulaze u vidokrug"? Elem, preporuka za majstora koji ga je komplet farbao, ne primeti se da je pun gita onomad kad ga je samleo onaj dostavni kombi, baš lep rad Zvuči kao da neće Suzuki... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan niko normalan neće Suzy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ma može i Suzy ako @slobasuper9 napravi kakav popust od 20%. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2245 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 985 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Promakla ti 0 slučajno, a i da nije i za 2% je diskutabilno al možemo videti Послато са ŽaoMi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno, nula viška... Neka ostane ova naša konverzacija, pa nafetS da se pozove na nju. Hvala Slobo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/-DT7bX-B1Mg?si=_jzMWLEAYtuo7i5Z&t=27 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 17, 2023 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Da li je prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Mare. Tvoj motorčić je našao novog vlasnika. Nadam se da će biti zadovoljan njime kao što sam ja bio. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Septembar 17, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci obojica smo se rjesili Versysa Sa nestrpljenjem cekam temu o prinovi i nadam se da nije GS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, nisam ga se rešio.Ovo je bio baš pravi motor, za mene, u toj klasi. Prodao sam ga, a dok je odlazio tačno sam imao na umu "a što li si ovo uradio".Al napisao sam i u uvodu da je društvo prešlo na višu kategoriju i da je vožnja u dvoje sve više prisutna kod mene.GSA jeste još uvek u igri, mada najmanje od svih drugih motora. Čudno je sa njim da on sve radi kako treba. Prešao sam letos u 3 dana nepunih 2000km sa njim i nisam mu našao zamerku vrednu pažnje. Samo jednu ozbiljnu manu ima, a to je da od svega što radi ne "radi" mene. A još uvek je u igri samo zbog društva u kome se vozim i zbog udobnosti u kojoj uživa suvozač.Послато са SM-S911B помоћу Тапатока 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2096 Napisano Septembar 18, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se odlucio nakon Tracera 900 za GSA i zavrsio kupovinu preko interneta i viber poziva bez, ne da ga nisam probao, nego nisam nikad ni sjeo na njega da vidim da li sam ja u stvari mali za njega (178). Do sad 4500 km i nisam se pokajao. Kao i ti imam neke sitne maltene nebitne zamjerke ali za razliku od tebe mene brate "radi" i to BAS. Uzivam i da sjedim pored njega i da ga samo gledam a kamoli da ga vozim. Nisam sektas i cak je i Tracer ostao i predan nasljedniku ali da je GSA kvalitetan sklop svega napravljenog da priusti zadovoljstvo to je istina ne sporeci kvalitet i neke prednosti konkurencije. Ja sam uvjeren da ako mu das sansu i vremena da ce poceti mozda i da te radi, a ako ne odlicno drzi cijenu na trzistu pa ces ga lako zamijeniti za nesto drugo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu se ja malo "unazaditi" i uzeti neki veci skuter nakon Versysa. Vjerovatno neku Hondu sa DCT-om. Imam u garazi motor (M1800R), a Versysa sam doslovno koristio kao prevozno sredstvo, tj skuter samo mi je bio manje praktican od skutera. Par lokalnih dnevnih tura u krugu 500km napravio sa njim i to je to. Definitivno motor koji me nije "radio". I da opet napisem ono sto sam vec napisao mjesec dana nakon sto sam ga kupio: ja dosadniji motor nisam u zivotu vozio! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 799 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, wragg je napisao: I da opet napisem ono sto sam vec napisao mjesec dana nakon sto sam ga kupio: ja dosadniji motor nisam u zivotu vozio! To, valjda, zavisi od toga ko je na sta navikao. Ja sam od pocetka moje moto price na Kawama. Krenuo sam sa GPZ 500, onda promenio par generacija ZX6R-a i sada vozio par godina Versysa 650. Mislim da meni Kawina 4 cilindra najbolje "leze", da mi taj zvuk prija. Videcemo sta ce biti. Samo da uspem da organizujem kakvu demo voznju ovih par motora sto vrtim u glavi, pa da resavam kupovinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...