Jovan Ristic 5423 Napisano Avgust 30, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Burnout u subotu na Kosmaju organizuje Benelli Test Ride Event na kom će moći da se proba TRK702 i TRK702X, kao i Leonćino 500 i 502C. Da biste prisustvovali ovom događaju potrebno je prijaviti se na putem e-maila office@burnout.rs ili na telefon 011 3110 462. Broj mesta je ograničen. Benelli Test Ride Event u subotu na Kosmaju! - BJBikers.com BJBIKERS.COM Firma Burnout (zvanični uvoznik za Ducati i Benelli) u subotu 2. septembra organizuje Benelli Test Ride Event događaj na Kosmaju 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Septembar 1, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna tačna lokacija i vreme? Na mejl nisu odgovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 1, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Možda si im otišao u spam. Probaj telefon, ja sam preko instagrama. Vreme je maltene ceo dan, ima dosta ljudi prijavljeno, najviše za 702. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Septembar 1, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna tačna lokacija i vreme? Na mejl nisu odgovorili.Od 10 do skoro 19h, Kosmaj u okviru onog novog restorana. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Septembar 1, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam saznao da je sve popunjeno, a mejl verovatno nisu ni videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3132 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 2312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Boqy je napisao: Sad sam saznao da je sve popunjeno, a mejl verovatno nisu ni videli. Nije popunjeno, odustaju ljudi usled obaveza. Mislim da će biti mesta na eventu direktno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...