zutapatka 0 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, sinoć (13. Avgust) mi je nestao skuter, 50cc Longija Digita 2019. Bio je parkiran ispred Bitef teatra u Drinčićevoj ulici na Dorćolu. Reg. Broj BG 168-24 Boja: bela Ako neko ima neke informacije... 0665257219 Hvala! (Prijavljeno je policiji) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 14, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru u ns ukrali pretprošle srede skuter ispred nekoliko kamera. Vlasnik i komšije identifikovali lopova komšiju, odneli snimak, ime, prezime i adresu lopova i policija 10 dana ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan ....aaali se nadamo i zelimo ti da ga nadjes/da ti ga nadju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Avgust 15, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Друже цигани га краду.Надам се да ћеш га брзо пронаћи. Поготово ако волан није био закључан отерају га за 5 секунди.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Avgust 15, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, BRCHA said: Друже цигани га краду.Надам се да ћеш га брзо пронаћи. Поготово ако волан није био закључан отерају га за 5 секунди. Sent from my iPhone using Tapatalk Nažalost, uglavnom je tako, iako ne volim generalizacije tog tipa. Dorćol je jako nezahvalan deo grada, živeo sam tamo skoro 4 godine, jednom drugaru na onom parkingu kod velikog maxija u Dunavskoj, su na citroenu c5 ukrali felne i gume, samo ga je jednog ponedeljka našao na klocnama. Drugom poznaniku (mom komšiji) su makli neki veliki skuter, čini mi se da je bio novi kymco xciting 500, sam je nahvatao lopove preko video nadzora. Prvo su radnici čistoće prošli onom piaggio trokolicom i ošacovali ga, a posle 35 minuta stiže ekipa sa kombijem i jasnim uputstvima i tovari skuter. Panduri nisu preduzeli ništa, ali je ovaj lik našao način da ih pronadje, pohvata i odvali od batina (nahebali su i lopovi i oni komunalci što su šacovali). Kasnije se ispostavilo da je taj moj komšija neki zaguljen krimos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1436 Napisano Avgust 15, 2023 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zutapatka Drugarici su pre par meseci ukrali skuter iz Svetogorske. Postavio sam temu, ali me je zamolila da je sklonim da "ne bi uticalo na istragu", pa je ubrzo obrisana. Policija joj je pronašla i vratila skuter nakon nekoliko dana tako da se nadam istom raspletu i u tvom slučaju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 16, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan @zutapatka javljaj nam ako ima novosti ikakvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2543 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, milomir22 je napisao: Nažalost, uglavnom je tako, iako ne volim generalizacije tog tipa. Dorćol je jako nezahvalan deo grada, živeo sam tamo skoro 4 godine, jednom drugaru na onom parkingu kod velikog maxija u Dunavskoj, su na citroenu c5 ukrali felne i gume, samo ga je jednog ponedeljka našao na klocnama. Drugom poznaniku (mom komšiji) su makli neki veliki skuter, čini mi se da je bio novi kymco xciting 500, sam je nahvatao lopove preko video nadzora. Prvo su radnici čistoće prošli onom piaggio trokolicom i ošacovali ga, a posle 35 minuta stiže ekipa sa kombijem i jasnim uputstvima i tovari skuter. Panduri nisu preduzeli ništa, ali je ovaj lik našao način da ih pronadje, pohvata i odvali od batina (nahebali su i lopovi i oni komunalci što su šacovali). Kasnije se ispostavilo da je taj moj komšija neki zaguljen krimos. Ni krimosi nisu više što su nekad bili, počeli da voze skutere. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Avgust 16, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Vozili su ih i pre, ali uglavnom t-max... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...