zika56 17363 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Aleksandar Sh. je napisao: Zato i pizdim jer ne možemo ni za registraciju da se organizujemo a kamoli za nešto sto realno nije po zakonu . I nemoj da me shvatiš pogrešno NISAM za to da se drkaju ljudi po sred noći i generalno ali jesam za to da ne treba da se dopusti ovoliko izdrkavanje Nemoj ni ti mene pogrešno da shvatiš, ali izneću nekoliko podataka: Ja sam ranije u ovoj temi par puta pozvao da se javi neko ko je u poslednje vreme imao problema sa policijom oko ove akcije oduzimanja motora i niko se nije javio? A na ovom forumu ima preko 43.000 ljudi, pa čak i ako predpostavimo da je samo 1% od njih aktivno, to je 430, a da ipak niko od njih nije bio u prilici da se nad njim neko izdrkava? Takođe, moto klub u kome sam ima oko 140 članova i isto tako niko nije imao neprilika sa policijom u ovoj akciji, a uz sve ovo poznajem (i u kontaktu sam) sa gomilom drugih motorista i niko se nije požalio na problem sa policijom. Izgleda da se prevelika prašina digla bez valjanog razloga (odnosno zbog par promila onih koji su iz nekog razloga sankcionisani. I na kraju: Napisao si da je tvoj deda vozio Trijumfa (verovatno Tanderbirda ili Bonevila). Vozio sam i ja Trijumfa desetak godina, ali uporediti dubok i moćan zvuk sporohodnog dvocilindraša (max. 5-6.000 obrtaja), sa četvorocilindričnom vrištalicom koja se vrti na 13-14.000 obrtaja je neozbiljno. Tako da se za dedu ne sikiraj, nema razloga da se prevrće u grobu). Promenio Septembar 1, 2023 član zika56 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, zika56 said: Nemoj ni ti mene pogrešno da shvatiš, ali izneću nekoliko podataka: Ja sam ranije u ovoj temi par puta pozvao da se javi neko ko je u poslednje vreme imao problema sa policijom oko ove akcije oduzimanja motora i niko se nije javio? A na ovom forumu ima preko 43.000 ljudi, pa čak i ako predpostavimo da je samo 1% od njih aktivno, to je 430, a da ipak niko od njih nije bio u prilici da se nad njim neko izdrkava? Takođe, moto klub u kome sam ima oko 140 članova i isto tako niko nije imao neprilika sa policijom u ovoj akciji, a uz sve ovo poznajem (i u kontaktu sam) sa gomilom drugih motorista i niko se nije požalio na problem sa policijom. Izgleda da se prevelika prašina digla bez valjanog razloga (odnosno zbog par promila onih koji su iz nekog razloga sankcionisani. I na kraju: Napisao si da je tvoj deda vozio Trijumfa (verovatno Tanderbirda ili Bonevila). Vozio sam i ja Trijumfa desetak godina, ali uporediti dubok i moćan zvuk sporohodnog dvocilindraša (max. 5-6.000 obrtaja), sa četvorocilindričnom vrištalicom koja se vrti na 13-14.000 obrtaja je neozbiljno. Tako da se za dedu ne sikiraj, nema razloga da se prevrće u grobu). Deda moj je voleo i zvuk novih motora i uvek je govorio motor nije motor ako ga ne čujem u stomaku . Elem vrtimo priču i možemo to uvek i na soku / pivu ali ja sam iskljucivo uputio samo i samo na NELEGALNOST sankcionisanja . Da su mere legalne jbg vozi , teraj , rizikuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11337 Napisano Septembar 2, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2308 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju ,nije se javio niko kome su oduzeli motor,niti neko njemu blizak da potvrdi?Ti kojima su oduzeti,ako su oduzeti verovatno ima razlog,pokriven zakonom.Na ulicama postoji mali procenat likova koji voze na tocak,jurcaju kroz centar grada i sl.Sve extremi.Zbog takvih stalno izmisljaju nove zakone o saobracaju.Normalan motociklista uglavnom se pridrzava propisa,bez nekih vecih prestupa. Kao sto postoje ljudi sa one strane zakona pomesani sa narodom,tako i medju bajkerima postoje "drugaciji" Promenio Septembar 2, 2023 član cezarpa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4286 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je problem sto ti je kratak, da ne kazem mali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Septembar 2, 2023 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dominator sto na tu cev ide, nego nema se gde selna na dukcu zasrafiti (Da probamo i cujemo ima li boljitka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Paljevina said: Meni je nedavno stigao Dominator decat + top za moj motor, i naravno namontiram ga sav srećan... Inače promenio sam fabrički izduv jer ima problem s nekim ružnim oksidom i ozbiljno šteti estetici motora, nigde jedna tačka - a fabrički katalizator - katastrofa... Rezultat promene auspuha je blago rečeno - UŽAS. Možda bi ovim nekim paljevinama ovo bilo lepo i zvučno, ali svakom s pola grama mozga ovo smeta i iritira. Sad sam u problemu jer ne želim da se vraćam na fabrički, jer izgleda užasno, ovaj mi je lep, ali se užasno čuje, pa tako sad tražim neke db killere, ne bi li prigušio malo zvuk... Problema s policijom nisam imao do sad, niko me ništa ne pita, doduše kad prolazim između zgrada, ili kroz naseljeno mesto, komšiluk ili međ neke ljude, pustim gas, i vozim ga na niskim obrtajima, i tad je okej, udara po bass-u, ali ne smeta, može da se vozi lagano... Čim se da gas, tu nastaju problemi i zvuk od nemačke štuke iz drugog svetskog rata... U principu, znam da pravim problem drugima oko sebe s ovim, i trudim se da to ublažim laganijom vožnjom, pokušaću da smanjim buku db killerom, ako ne uspe, ne gine mi dobro poliranje i vraćanje fabričkog auspuha.. A što se tiče policije, plan je da ako me zaustave - kukam molim i ljubim noge i naravno priznam da sam magarac što vozim s ovim - pa kud puklo. Brat mora duži , kod mene je Akrap od KTM na Gsxr sa DB killer bukv ga ne čuješ , a bez njega se čuje tek u visokim rpm samo zato sto je duži i namenjen je lepšem zvuku u prevodu ili preradi izduv ceo ili će da se dere uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4608 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam se cimala od policije jer se CBR sa kopijom Leo Vince baš lepo čula, sa čim se policija baš i ne bi složila... Ipak su me za 2 godine samo jednom zaustavili zbog auspuha i opomenuli, spominjali oduzimanje (februar prošle godine). U poslednje vreme kad sam ih viđala prolazila sam k'o baba, davila motor da ih ne navedem da me zaustave. Možda bi mi ga i uzeli, ko zna. Elem, sad me baš briga, imam 2 ogromna fena sa homologacijom, policija me više i ne primećuje, baš mi je lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9864 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1982 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da škrabnem ovde.. Pitao sam pre desetak dana policajca oko oduzimanja. Čovek se nasmejao, kaže, ne postoji direktiva da se oduzimaju glasni motori, niti se isti kažnjavaju, ali se kažnjavaju oni za koje se uoči da divljaju. Ne mora da to bude striktno tu gde ga zaustave, videla ga patrola negde, javila, ovi ga zaustavili par kilometara dalje. I on tvrdi isto ono što smo ovde pričali, svi kažnjeni su "teleća brigada" 1/1. Nemam razloga da mislim da je u pitanju izdrkavanje policij, jer su toliko popustljivi prema nama da je to za izučavanje.. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9864 Napisano Septembar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1982 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina Nismo se razumeli.. Bar mi deluje.. O svemu drugome što si napisao, delimo sličan stav, ne baš isti ali tu je. Moja priča je iz mog ugla i onoga što svaki dan vidjam po Beogradu, a na motoru sam po gradu bar 40km svakog dana, a vrlo često i više. Pritom, krećem se kroz sam centar, a i kroz periferiju. Na sve to, vrlo često imamo moja ekipa i ja vožnje van Srbije, pa mogu da povučem paralelu.. Da me u Austriji saobraćajac gleda kako vozim Kneza Miloša suprotnom trakom da bi došao do ostrvceta gde je on i stao prvi na semaforu.. Palo bi lagano skidanje kože s ledja.. Ali eto, tako smo navikli i to je to, zbog toga smatram da nemamo prava da kukamo na policiju, ako se par dana godišnje da u akciju da malo "rasčisti". Još jedna stvar, sigurno će neko reći kako eto i ja radim ovo ili ono, ok radim, ali ja neću doći na forum da plačem kako mi je neki uniformisani čoban , budala, napisao kaznu, a ne bi trebalo, znaaaaaš ovo, znaaaš ono.. Za izdrkavanje policije , naročito van Beograda, koje sam i sam doživeo više puta, sam i pisao. Promenio Septembar 2, 2023 član ProMaster 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Paljevina said: Ma... @ProMaster, malo sam izrantovao na forumu, ništa više. Sve stoji... Opet ono naše staro... aLi oVo NiJe aUsTriJa! Kad bude sve kao u Austriji, pa nek bude i to onda, nek deru kožu s leđa za najmanju glupost... Ovo dok mamini i tatini sinovi gaze ljude po pešačkim prelazima i isti gube dozvole pa voze na strane falševe, i nikom ništa, do tad je ovo Srbistan i određene stvari ne vredi porediti s ostatkom normalnog sveta. Igrom slučaja Paljevina i ja se znamo i vrlo dobro zna kroz šta sam ja prošao i sve ovo sto je napisao je tačno 1/1 . I sav moj trol ovde je zato sto sve sto sam ja napisao on je dopunio sa jagodom od gore . Evo jedan pevač koji ko zna koliko puta je napravio sranje u saobraćaju i nedavno još jedno izgubio ne zna se koliko x dozvolu je na svom venčanju vozio Lamba . Ja da sam to uradio radio bih na drzavnoj njivi par meseci ali naravno bitnije je uzeti nekome motor jer tobože resice se problem jer nekom tamo iz SNS se dete probudilo ili postaviti kamere za bezbednost bahahahaahhahahaha DA ! Evo vidim bezbednost svakog dana uključujući i nedavnu svadbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9864 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1982 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ajde policiju po strani... Da li ti zaista misliš da naša saobraćajna kultura odavno nije zrela za ozbiljan reset ? Kad izadjes malo pa pogledaš oko sebe, šta vidiš ? Iskreno, boli me dupe kome će da uzmu motor, auto, kombi, dozvolu.. Šteta je samo što nije to masovnije, pa da vidiš da li bi bilo ovakvih bizarnih tragedija, kakve imamo. I da, ne loži se da su samo ti sa estrade i iz vladajuće ekipe problem, takvih je jedva 1%, ali mi ostali smo izgubili kompas i ponašamo se kao gomila samoživih idiota. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Septembar 2, 2023 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Paljevina je napisao: Na pitanje što šta kako, direktiva iz Beograda U narodu kolaju price kako vas Bg ignorise, kao auto put ovo ono ali vidis da nisu zaboravili na vas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, ProMaster said: Ostavi ajde policiju po strani... Da li ti zaista misliš da naša saobraćajna kultura odavno nije zrela za ozbiljan reset ? Kad izadjes malo pa pogledaš oko sebe, šta vidiš ? Iskreno, boli me dupe kome će da uzmu motor, auto, kombi, dozvolu.. Šteta je samo što nije to masovnije, pa da vidiš da li bi bilo ovakvih bizarnih tragedija, kakve imamo. I da, ne loži se da su samo ti sa estrade i iz vladajuće ekipe problem, takvih je jedva 1%, ali mi ostali smo izgubili kompas i ponašamo se kao gomila samoživih idiota. Vidim da se ne kapiramo i ne lozim se samo sam lično osetio na svojoj koži kako je to kad ti taj satro 1% userava život Ali sta Ja znam , ovde sam došao biciklom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, ProMaster said: Ostavi ajde policiju po strani... Da li ti zaista misliš da naša saobraćajna kultura odavno nije zrela za ozbiljan reset ? Kad izadjes malo pa pogledaš oko sebe, šta vidiš ? Iskreno, boli me dupe kome će da uzmu motor, auto, kombi, dozvolu.. Šteta je samo što nije to masovnije, pa da vidiš da li bi bilo ovakvih bizarnih tragedija, kakve imamo. I da, ne loži se da su samo ti sa estrade i iz vladajuće ekipe problem, takvih je jedva 1%, ali mi ostali smo izgubili kompas i ponašamo se kao gomila samoživih idiota. E da ne zaboravim kada te bude resetovao sistem kao mene da ti kažu da “treba da pretpostaviš da se radovi na putu izvode i ispred saobraćajnog znaka” i kada dozivis da sudski veštak 5x menja iskaz i tako te neke sitnice možeš da mi kažeš da nam treba reset u saobraćajnoj kulturi . Do tad bolje da cutim i da ne pričam javno ko iz Ministarstva mi je dolazio da mi kaže pre početka suđenja da moram prihvatiti krivicu i tako te neke sitnice . Ali kao sto rekoh ja sam došao na biciklu i glasan auspuh smeta bebi , a kamere spasavaju živote rightttt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11337 Napisano Septembar 2, 2023 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Policija nas bas zdravo vole.Mi smo za njih zlatna koka.Nas stalno nesto vuce u prekrsaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2216 Napisano Septembar 2, 2023 Mr., 571 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan "Sistem nije zakazao nazalost ni u Mladenovcu ni u Ribnikaru pa nece ni ovdje" (sarkazam da ne bude zabune) Da ga treba mijenjati, to je neupitno jer je forma odavno pojela sustinu. Nazalost narod ja doveden u fazu letargije i uspjesno mu je prodana prica "cuti, moze biti gore". Cak ni na ovom forumu gdje su nam zajednicka interesovanja a samim tim i vecina interesa ne moze se doci do konsenzusa da se proba nesto promijeniti, i na zalost ja iskreno ne vidim da ce se nesto i promijeniti u skorijoj buducnosti. Sto se tice nas samih i to je posebna prica. Svi bi da se postuje zakon dok moja guzica nije u pitanju a onda moze "aj da se dogovorimo". Ako si siledzija za upravljacem vozila, onda kategorija vozila vise nije bitna. Ti si divljak i treba da budes sankcionisan. Moorista, vozac automobila, autobusa, kamiona, savrseno je nebitno. Selektivna primjena je nesto sto nije i ne treba da bude niti tema ovdje niti opravdanje za sopstvene budalestine. Svako malo procitam post gdje neko brani sopstvenu glupost na taj nacin, Mitrovicev sin ubio djevojcicu i dobio nanogvicu, onaj pregazio nekog na pjesackom i nije lezao ni dana... To je mnogo veci problem (karcinom) od oduzimanja vozila zbog decibela i to je nesto sto nas unistava kao civilizovano drustvo kakvo bi trebali da budemo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan @Pirotehnicar Otprilike si rekao sve ono sto ja pokušavam kroz celu temu iznova i iznova provući . Svima je dobro dok ne dođe problem na njihova vrata i svi pravdaju nepravdu dok sami ne dožive istu . Zato kažem starkelje koje sede na klupi i komentarišu goluba koji sere po komsijskom oluku ne razmišljajući da će posle doći i do njihovog . A svi očekuju promene , svi očekuju pravdu dok se nepravda dešava svuda oko njih i neće malim prstom da mrdnu da promene barem nešto . Jer krenucemo od sitnica doći ćemo i do suštine ali jock pusti sistem da pisa po sirotinji. I najveća tuga je kada neko meni u ovom slučaju objašnjava nešto , a ja osetio sistem na svojoj koži i shvatio koliko zapravo kao pojedinci smo podložni kontroli tog 1% i koliko zapravo moramo biti celina da ne bi bili, ali kao sto rekoh ja sam došo ođe na biciklo,a možda i na romobil 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1156 Napisano Septembar 2, 2023 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ja sam provalio, pricajuci sa likovima koji su bili u Padinjaku, da su svi koji su tamo smesteni ili nevini ili im je neko smestio ili su tamo zavrsili nekom greskom 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan @ske Pre nego sto ostaviš sličan komentar ovome obrati pažnju na isti jer trenutno ne znaš šta pričaš i jezik ti je brzi od pameti jer da si ti prošao ono šta sam ja prošao ili većina ljudi zapravo verovatno bi skočio/skocili sa mosta ili slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1156 Napisano Septembar 2, 2023 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar Sh.Ja tebe nisam pomenuo bas zato sto nisam hteo da pomislis da se ovo odnosi bas na tebe. A to sta si ti prosao ja ne znam, zato te i ne pominjem. A isto i ti ne znas sta sam ja prosao i gde sam bio i sa kim sam sve pricao i bas je onako kao sto sam napisao, tamo su svi nevini, ako slusas njih. Dobro, skoro svi. Ne bih da ti stajem na muku koju vidim da si imao i nemoj se osetiti prozvanim, stvarno nisam mislio na tebe, nego onako, uopsteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan @ske Ne brini … Aliiii otprilike da kako si sad rekao . racunaj oko 10-15% prosek da imaš koji su izvukli deblji kraj zbog “zakona” , javnog mnjenja , nekog drugog itd . Sve ostalo su brigo moja pređi na drugoga ili pogresna odluka na pogrešnom mestu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9864 Napisano Septembar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1982 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar Sh. Uporno pišem da SVI treba da se dozovu pameti, a ti uporno to spuštaš na sebe, tvoj slučaj ne znam, pa ne mogu da imam bilo kakav sud o njemu, ako je tako kako kažeš, opet žao mi je da si došao na taj ljigavi teren i da ne možeš da se izvučeš. Ako prelistaš malo forum, videćeš da sam pre dve godine, pao na ulju koje je bilo na ulici, zvao policiju (ja potpuno čist, sa opremom u ograničenju i ostalo), koja je dosla i rekla mi da se skupim i idem, pre nego su napravili izveštaj jer u tom slučaju mogu samo ja da budem kriv. Ja naivan, nervozan, skupim se i odem. Par dana kasnije na Twitteru pitam D. Okanovica, kakva je praksa, on mi kaže potpuno suprotno, ja već tada sam popravio motor,kupio novu opremu i sve što već ide. Tako da, svako od nas je iskusio na svojoj koži, neko više , neko manje, čari sistema u kom živimo, samo je meni žao što nikako da shvatimo da je to pogrešno, već kao potpuni ludaci, hranimo i gajimo zver koja će da proguta sutra i našu decu. Iz Pančeva si, koliko vidim, prilično sam siguran da znaš za ono što sam pisao u ovoj temi, a odnosi se na divljanje po Beogradu, kasno uveče i ako takvima uzimaju motore, ne vidim problem. Baš pre neki dan u Višnjičkoj je lik točkario od semafora, kasno je spustio motor i počeo da koči, za dlaku je izbegao stariju ženu na pešačkom... Čemu empatija za takve, takav će sutra mene, tebe, nekog našeg da ubije. Lepo si rekao, svima je to ništa dok im se ne dogodi, ali samo promeni uloge, zamisli kako je onima koji su izgubili nekog zbog ludaka. Izgubio sam prijatelja prošle godine, jer je sam napravio grešku vozeći motor, svaki dan mi fali, ne prodje dan da ne vrtim u glavi, šta bi bilo, kad bi bilo, a kako bi tek bilo da znaš da ga je neki krelac ubio i da taj slobodno živi život ili pak snosi minimalne posledice. Promenio Septembar 2, 2023 član ProMaster 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6667 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1915 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster da si vozio cf-a ne bi proklizao na ulju Cf ima UPPS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9864 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1982 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što bi me spasilo je da možda ne bi hteo da upali, pa bi ga gurao do kuće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 2, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster Hmmmmm niko tu nije mogao da se izvuče osim da si neko od nekoga . Ostalo je to iza mene za sad dok ne budem progovori možda nekad i javno . Elem dotičnog gospodina ne slušaj , policija ti je dobro rekla . Ne smem i ne želim pisati dublje dok ne dođe vreme za to vezano za ovo . A sto se tiče ostalog slažem se 1/1 samo se opet ne slažem sa našom ne slogom i sa tumacenjem zakona kako im se cefne jer zbog toga danas sutra izvuces deblji kraj kad zaista nisi kriv . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...