NunaBP 12 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve članove foruma, ja sam novi kolega, Nikola iz Bačke Palanke, generalno sam i nov u svetu motocikala, vozio sam skuter majesty 125, sada sam se pojačao na majesty 400 2005 godište, za početak vežbam na skuteru, a onda već dogodine imam u vidu Fazer~a ili nešto slično. Živi bili ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 223 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, dobar skuter, i pomalo...stekni iskustva, pa dalje, samo smatram da prelazak sa skutera na motocikl nije bas isto, opet faza privikavanja, iskustvo imaš, ali OK., na cemu god bio... sve je u glavi...sretno covik... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 2, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10073 Napisano Avgust 2, 2023 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 2, 2023 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Backe Palanke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8098 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Avgust 2, 2023 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao kolega Yamahista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, na pravom si mestu. Srecno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...