boza_kg 5849 Napisano Jun 6 Ne silazi, 4370 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa liči, čak i po imenu modela. U Gr je Sym reper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5849 Napisano Jun 6 Ne silazi, 4370 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Vuja036 je napisao: jel si gledao mozda neki kofer za pedu Trebalo bi da može bilo koji, ili bar većina koji imaju ploču. Skine se plastika na repu, i ušrafi ploča, pa na nju kofer. Najbolje je da probaš direkno ispred neke radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2991 Napisano Jun 6 Drug član, 1657 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da "drži" 100kmh par min, ili je upak slab za to? Tipa autoput oko grada itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 6 Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 125cc =100km/h.Ja ne bi to radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5849 Napisano Jun 6 (promenjeno) Ne silazi, 4370 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ni ne može da ide 100 na sat, ili mu je to krajnji domet. Tj. može uz veliki zalet da mu tako piše na satu, ali isti i laže mnogo. Ima naravno 125-ica koje su mnogo jače/brže, al ovaj to nije kadar. Promenio Jun 6 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 6 Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 90 km/h po katalogu.Pokaze mozda 100+ i vristi ko da ce da mre. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 6 (promenjeno) Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je iz iste fabrike ,samo drugi naziv. U Spaniji sam video isti skuter ,Pezo znak. Promenio Jun 7 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Jun 7 U prolazu, 24 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zamenjeno ulje samo u motoru, onda sam ja kuci menjao u diferencijalu sipao sam maltene skoro dve bocice ipon od 125ml 80w90 da li je realno da toliko stane u diferencijal?? Da napomenem znaci sipao sam taman toliko do kad krene da curi iz srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 7 Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi servis na 200km ili drugi na 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Jun 7 U prolazu, 24 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi na 300 su mi rekli da radim tek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3160 Napisano Jun 7 Ne silazi, 5237 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не волим скутере али овај прогресив ретро иде 125 км и 90/100 му је веома нормално стање. АВS, убризгавање, екран на додир са модовима...... Машина је у основи Пјаџо али има две брегасте у глави и изузетно гладак рад., на великој туражи машина ради као електромотор. Градски скутер за одело и актовку, а богами и удобно седање за око 100/150 километара без одмора на отворени пут. Све што пишем је на основи искуства јер га имам веч месец дана. Иначе 125 кубика водењак.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5849 Napisano Jun 8 Ne silazi, 4370 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Vuja036 je napisao: Da napomenem znaci sipao sam taman toliko do kad krene da curi iz srafa Ne sipa se to do vrha, nego onoliko koliko je fabrički propisano. Koliko je to na ovom sokoćalu tačno, ne znam, ali ako sipaš previše, može imati i loših posledica. Da probije semering na osovini točka ili slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 8 Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Vuja036 said: Prvi na 300 su mi rekli da radim tek? Mozda nam se razlikuju majstori i tumacenje? Slika mog uputstva po kojem majstor radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Jun 8 U prolazu, 24 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, boza_kg je napisao: Ne sipa se to do vrha, nego onoliko koliko je fabrički propisano. Koliko je to na ovom sokoćalu tačno, ne znam, ali ako sipaš previše, može imati i loših posledica. Da probije semering na osovini točka ili slično. Da da razumem, ali problem je sto nigde ne mogu da nadjem neko uputstvo da bih znao koliko da sipam. Kad sam istakao stalo je oko pola jogurtske case znaci oko 100ml pa mi nije jasno da li je to mera ili je manje sipano?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 8 Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo kaze 110mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8292 Napisano Jun 8 Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Krokodilo said: Не волим скутере али овај прогресив ретро иде 125 км и 90/100 му је веома нормално стање. АВS, убризгавање, екран на додир са модовима...... Машина је у основи Пјаџо али има две брегасте у глави и изузетно гладак рад., на великој туражи машина ради као електромотор. Градски скутер за одело и актовку, а богами и удобно седање за око 100/150 километара без одмора на отворени пут. Све што пишем је на основи искуства јер га имам веч месец дана. Иначе 125 кубика водењак. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Koji je to motor?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3160 Napisano Jun 8 Ne silazi, 5237 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to motor?? ТајSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3160 Napisano Jun 8 Ne silazi, 5237 postova Prijavi odgovor kao problematičan Royal Alloy grand tigara GP 125.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 8 Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sva ta tehnologija u njemu je veoma privlacna.Samo taj retro izgled me odbija.Mada i to ima prednosti.Nece ga niko ukrasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3160 Napisano Jun 8 Ne silazi, 5237 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sva ta tehnologija u njemu je veoma privlacna.Samo taj retro izgled me odbija.Mada i to ima prednosti.Nece ga niko ukrasti.Далеко је од ружан, али данашњица налаже други стил, цео је лимен иначе. Има хладњак за уље испод дупета, улаз ваздуха је напред код браника, па низ тунел у средини, и излаз позади седишта. Много стабилан и изузетно кочење, предња кочница само у екстреми кад се мора практично у место.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8292 Napisano Jun 8 Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, cezarpa said: Sva ta tehnologija u njemu je veoma privlacna.Samo taj retro izgled me odbija.Mada i to ima prednosti.Nece ga niko ukrasti. Tebi. Meni je taj retro baš lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 8 Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Jun 8 U prolazu, 24 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Uputstvo kaze 110mm Mislis 110ml? I reci mi ja u knjizici nigde nisam mogo da nadjem koja kolicina se sipa tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 8 (promenjeno) Ne silazi, 2707 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo druze Vujo: Uputstvo je opsteg karaktera,mislim da moze da bude i neke razlike. Promenio Jun 8 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5849 Napisano Jun 8 Ne silazi, 4370 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ide toliko, al to što piše u toj generički odštampanoj knjižici ne mora da bude tačno, falabogu. Vidiš da mlate ko otvoren prozor. Na mom Kymcu brate ima lepo ugravirano koliko ide ulja, i u diferencijal i u motor, pa ne moraš ni da imaš uputstvo pri sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...