bdada 14366 Napisano Jul 2, 2023 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: To sa prepravljanjem tablica je krzenje zakona,i povlaci kaznu ,ako te uhvate.Mada vidjam vise takvih slucajeva. Ovde se prica o kamerama za brzinu. To sto bi neko izbegao kaznu,mozda nije moralno,ali ne znaci da bi bilo svima bolje.Kazna ide u budzet.Te pare ne idu u fond za recimo neku decu. Ako bi da izbegavas kameru za brzinu znaci da ces je prekoraciti, nije tema izbegavanje punjenja budzeta nego crne hronike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Jul 2, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nece svaki prekrsaj dovesti do crne hronike. Promenio Jul 2, 2023 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8576 Napisano Jul 2, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Nece svaki prekrsaj dovesti do crne hronike. Onog trenutka kad brineš o prekoračenju brzine na autoputu i mogućoj kazni, vrlo si blizu crne hronike. Na 140 ti neće ni doći kazna, a u pitanju je 1,500, na 150 je 2,500, na 160-190 5,000. Ako ti je pri toj brzini kazna prioritet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Jul 2, 2023 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si zeleo da kazes da kada ne razmisljam o prekoracenju brzine da sam blizu neke hronike.A oni koji razmisljaju ,znaci voze u ogranicenju nisu blizu crne hronike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2668 Napisano Jul 2, 2023 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Broj sam bio prepravio sa crnom izolir trakicom, nisam imao pojma da to spada pod krivicnim delom... Trakica je uklonjena, hvala na informaciji . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvejić 10 Napisano Jul 3, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt09SP Prijavi odgovor kao problematičan I dobro cisto da ljudi budu upuceni ko ne zna, dobio sam informaciju od ljudi koji rade na tom sektoru, prosecna od rampe do rampe, iznad puta kod izlaza i ulaza na autoput (trenutna) slika samo sa prednje nema brige. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8576 Napisano Jul 3, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, cezarpa je napisao: Mislim da si zeleo da kazes da kada ne razmisljam o prekoracenju brzine da sam blizu neke hronike.A oni koji razmisljaju ,znaci voze u ogranicenju nisu blizu crne hronike? Hoću da kažem - ako voziš 180+ km/h, i jedina briga ti je kazna, onda si blizu hronike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Jul 4, 2023 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan E do k.... sad tek vidim temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 20, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan kazne za prosecnu brzinu kasne 6 meseci,kod obrade. Tako da ne pomislite ako prodje mesec dva,da nece stici. Trenutno je zavrsena obrada decembra 2022,pokrenuta je analiza Januara. Softver sam prepoznaje tablice,tek ako iz nekog razloga to ne uspe,a desava se,sluzbenik gleda fotografije. Slikanje samo sa prednje strane. Moja firma odrzava portale i softver. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9750 Napisano Jul 20, 2023 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam jutros, dobili su kamere koje prate do 5 traka...Vau...a gde ih ima toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8012 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan To je, Blažo, future proof pristup, kako ne razumeš? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 839 Napisano Jul 20, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada ce onaj da gradi puteve sa pet traka samo da bi mogao vise da zaradi preko radara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, DraganNS said: To je, Blažo, future proof pristup, kako ne razumeš? Očekujemo takav rast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8012 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan "Sledeće godine, u ovo vreme, bićemo milioneri"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8576 Napisano Jul 21, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, zemunac72 je napisao: kazne za prosecnu brzinu kasne 6 meseci,kod obrade. Tako da ne pomislite ako prodje mesec dva,da nece stici. Trenutno je zavrsena obrada decembra 2022,pokrenuta je analiza Januara. Softver sam prepoznaje tablice,tek ako iz nekog razloga to ne uspe,a desava se,sluzbenik gleda fotografije. Slikanje samo sa prednje strane. Moja firma odrzava portale i softver. Puštam ti tablice na SMS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jul 21, 2023 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo se dotakli toga, @zemunac72jel stvarno postoje tablice koje softver "preskace" ili je to samo mit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8576 Napisano Jul 21, 2023 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, ser je napisao: Kad smo se dotakli toga, @zemunac72jel stvarno postoje tablice koje softver "preskace" ili je to samo mit? Za ovo ne znam, za žutu traku u BG postoje - sistem mora da zna da prepozna razliku između taxija, hitnih službi i ostalih (neobeležena pandurska vozila npr.) Promenio Jul 21, 2023 član zaludan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 21, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ser je napisao: Kad smo se dotakli toga, @zemunac72jel stvarno postoje tablice koje softver "preskace" ili je to samo mit? Mit,softver nista ne preskace. Preskace se kasnije,kada se utvrdi da je vozilo policije,ili vlade ili poznajes AV pa se qrčiš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jul 22, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Tolike pare ulupaste u opremu a nema da date pare za kaznu. Što reče moj pokojni kolega, "ako si mangup da zagineš u kafani, budi mangup pa dođi ujutro na posao" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...