shoyyka 10431 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Plan je bio posle mora,oko 26,27...ka Rumuniji.Žena se nešto mršti na to,ok posle mora biraj,ja odoh sad.Uzimam 30,31 i 01. slobodno.Zovem @bajker71 pošto je na odmoru...može...deal! Nešto pravih kombinacije,ispalo je 'vako: Prvi dan: U Curtea de Arges ću bukirati smeštaj. Drugi dan: U Sebešu smeštaj,ako budemo imali vremena da odemo do Hunedoare(mislim da hoćemo), da posetimo Corvins' castle.Baš bi vol'o!Mene to impresionira. To je jedno 70km od Sebeša i nazad znači 140km,da bi treći dan preko Transalpine doma. To je to za sad,plan je promenljiv ali mislim da je realan...ke vidime. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što ne znam da l' će D222 izdržati još 1500km,valjda će,imam nove,čekaju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko raspoložen da se priključi...ništa još nije bukirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Može i sugestija za smeštaj,bitno je da budu motori na sigurnom,može i van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5642 Napisano Jun 26, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan To je to, odlično si sve skockao. Mala sugestija @shoyyka ako dozvoliš, gume bi obavezno zamenio ako već imam jer na Transalpini te očekuje sjajna voznja pravi roler koster i sto da se kockas sa gumama. I drugo, ovaj drugi dan je bas malo km, i ako ima na Tf mnogo toga prelepog da se vidi, lepo bi bilo negde ubaciti u ruti Targa Jiu - Petrošani, u kaka je to bomba za voznju, 60-ak km vrhunskog uzivanja. Sretno vam bilo i da cujemo inpresije po povratku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&coNemo' mi lajkuješ nego se pakuj...znam da ne možeš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Nole Bg je napisao: To je to, odlično si sve skockao. Mala sugestija @shoyyka ako dozvoliš, gume bi obavezno zamenio ako već imam jer na Transalpini te očekuje sjajna voznja pravi roler koster i sto da se kockas sa gumama. I drugo, ovaj drugi dan je bas malo km, i ako ima na Tf mnogo toga prelepog da se vidi, lepo bi bilo negde ubaciti u ruti Targa Jiu - Petrošani, u kaka je to bomba za voznju, 60-ak km vrhunskog uzivanja. Sretno vam bilo i da cujemo inpresije po povratku Dobro da si se javio.Za gume ću videti,nego me zanima šta raditi sa netom,romingom,pošto sam na postpejdu...imam opciju kupovine 800din. 1gb na Yettelu,za Evropu,a imam i offline mapu,mada preferiram gugletovu? Koje su opcije? Promenio Jun 26, 2023 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5642 Napisano Jun 26, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Taj 1gb ti je za navigaciju sasvim dovoljno da radi kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8858 Napisano Jun 26, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1939 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, shoyyka je napisao: Dobro da si se javio.Za gume ću videti,nego me zanima šta raditi sa netom,romingom,pošto sam na postpejdu...imam opciju kupovine 800din. 1gb na Yettelu,za Evropu,a imam i offline mapu,mada preferiram gugletovu? Koje su opcije? Skini google offline mapu - radi normalno, samo nemas traffic, i nemaš detalje mesta (tipa - ima sve restorane, ali nema slika iz restorana, reviews i sl) Ako ne znaš kako - otvoriš google map, tražiš neko mesto, kad ga nadjes, tapneš na one tri tačke gore-desno, i imaš opciju "download offline map". Tapneš na to, i daće ti da odabereš koji deo mape hoćeš offline. Pošto to ima limite, možda će ti trebati da skineš više mapa, ali lepo radi i sa više mapa, samo gledaj da se preklope. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5642 Napisano Jun 26, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Off lajn mape malo baguju, pošto je bez interneta samo na gps. Malo mi je pravilo problem kroz neke gradove gde ima puno skretanja, nikako da se sabere. Ja zato uvek kad sam van Srbije dodatak neta od soma dva dinara i ne razmisljam. Gugl mapa radi bez greske, po meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jun 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 1GB za mape je vise nego dovoljno, neces potrositi nema sanse. Sa slanjem i skidanjem slika i videa ( nista preterano), mapama, drustvenim mrezama, whatsapp pozivima nisam potrosio vise od 1.5 GB za 10 dana. Tako da ako koristis samo za navi miran si. Promenio Jun 26, 2023 član Drinkero 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 26, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, shoyyka je napisao: nego me zanima šta raditi sa netom,romingom,pošto sam na postpejdu...imam opciju kupovine 800din. 1gb na Yettelu,za Evropu Uzmi obavezno, ja za 4 dana nikada nisam uspeo da potrosim 1gb a koristio sam ga za sve potrebno. pre 57 minuta, shoyyka je napisao: @gebee&coNemo' mi lajkuješ nego se pakuj...znam da ne možeš. Taman hteo da priupitam gde je 3.bandit kad vidim da se prijavio i on. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Drinkero je napisao: 1GB za mape je vise nego dovoljno, neces potrositi nema sanse. Sa slanjem i skidanjem slika i videa ( nista preterano), mapama, drustvenim mrezama, whatsapp pozivima nisam potrosio vise od 1.5 GB za 10 dana. Tako da ako koristis samo za navi miran si. Pa da,samo da me vodi,pogotovo do smeštaja,možda zamka,van grada povremeno uključiš...ne treba ti non stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, travelman je napisao: Uzmi obavezno, ja za 4 dana nikada nisam uspeo da potrosim 1gb a koristio sam ga za sve potrebno. Taman hteo da priupitam gde je 3.bandit kad vidim da se prijavio i on. Ne može treći,na žalost našu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Za zapadni Balkan imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 26, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Ne može treći,na žalost našu. Mocice dogodine, sad se sprema za Jadranku ... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Gume menjam posle,ima tu još km.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8858 Napisano Jun 26, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1939 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Off lajn mape malo baguju, pošto je bez interneta samo na gps. Meni su po Hrvatskoj radile bez problema, ali OK, kao i sa mnogo toga drugog, iskustva su čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8259 Napisano Jun 26, 2023 Ne silazi, 2151 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka vrlo rado bih pošao,al ujeba me gasifikacija.Propade mi sve,a more ni ove godine neću videti.Izaći će me baš više.Ebiga,će mi pričate kako je bilo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Jun 27, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, shoyyka je napisao: Dobro da si se javio.Za gume ću videti,nego me zanima šta raditi sa netom,romingom,pošto sam na postpejdu...imam opciju kupovine 800din. 1gb na Yettelu,za Evropu,a imam i offline mapu,mada preferiram gugletovu? Koje su opcije? Ako ti nije mnogo i pod uslovom da ti telefon ima opciju za e-SIM preporucujem ovo: https://esim.holafly.com/esim-europe/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Vreme diktira,moguća i varijanta "Odjedanput-dvaput",TF pa o'ma TA. Moguće i odlaganje starta, videćemo šta kažu iz boksa!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2156 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 796 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Таргу-Жију, хотел Story, имају паркинг испред и ту су мотори на сигурном, видим да наши доста ту букирају. Евро не виде, тако или картица или њихова валута лев. Апарат за картицу у свакој забити имају, тако да што се тиче плаћана све ок, само Виса или Мастер. Прошле године један колега што је кренуо са мном понео Дину, служила му за украс….култура њихових возача што се тиче моториста доста на вишем нивоу, бар сам ја имао таква искуства. Ако храните мечку не остављајте угашен мотор иначе мечка ће да га зајаши Румунке добре, јаке са истакнутим атрибутима… нећу даље да објашњавам… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i kod nas,osim kulture..."Rumunke" dobre...ako čačkaš "mečku" dobiješ po... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Jun 27, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Spavao jednom u tom Hotelu i nije loše bilo, koliko para toliko muzike. Moj predlog i za ovaj hotel u istoj ulici i 300m bliže centru https://www.google.rs/maps/place/Hotel+Anna/@45.0448027,23.2758896,19.46z/data=!4m20!1m10!3m9!1s0x474d8a50871d7f25:0x8596b735aa47b6d4!2sHotel+Story!5m2!4m1!1i2!8m2!3d45.0490237!4d23.2801304!16s%2Fg%2F11bwh9z3jw!3m8!1s0x474d8ba5eb413eef:0xd04c5304bb81315b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d45.0451647!4d23.2757245!16s%2Fg%2F1v8h_6gn?entry=ttu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege,generalno smeštaj može da se bira,lako se nalazi.Vreme je presudno,to se prati,može se i pokisnuti ali ne mora se natapati,jel? Videću sutra,tada već odlučujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...