mirkoni 2 Napisano Jun 23, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, castio sam se pre neki mesec sa Duke 390 2022, prvi mi je motor mislim da je dobar izbor, ako neko ima iskustva sa njim neka podeli. Za sada sam zadovoljan, brz je to jedan motoric za grad. Citao sam na netu a i sam sam to iskusio pri nizim obrtajima dosta trza i resenje moze da FuelX pro/lite za drugacije mapiranje ubrizgavanja goriva ili tako nesto navodno zbog regulacije EURO 5 fabricki je podesen na siromasniju smesu. Da li da se radi ovo, kod nas nema da se kupi? Ili nesto drugo predlazete? U buducnosti bih otkljucao quickshifter i to je to, idemoooooooooooooooooooooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1064 Napisano Jun 23, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo prelep motor, pravi mali gradski motoric, samo je mali gabaritima. Ustvari za mene je mali, voleo bih da je malo veci i onda bih ga sigurno pazario, ovako mi ostaje samo da uzivam u pogledu. Nek je sa srecom kupovina i mnogo lepih kilometara nek ostane za tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1556 Napisano Jun 23, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @mirkoni, prelep motor. Četitam!!! Ne znam nikog ko ga vozi, ali se uvek okrenem kad ga vidim na ulici. Baš bih voleo da čujem iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Jun 23, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Svartpilen 401 ima isti motor kao duke 390.Narucio nam Fuelx lite i stize mi iz usa krajem jula. Narucicu i DNA Ffilter vazduha sa amazona.Svartpilen ima isti ram kao duke ali je duke okretljiviji.Svart 401 je dosta okretan i brz, mogu misliti kako je na Duke 390. Ja volim taj KTM Duke dizajn.. Inace, mesavina je dosta siromasna do nekih 6000 obrtaja zbog EURO 5. Zato se motor i vise zagreva, vise vazduha = veca temperatura sagorevanja. Posle 6000 vuce kao lud..dok ne udari u limiter. Ja sam zamenio top, kupio sam leo vince i dobio mnogo bolji zvuk, ne znam koja je situacija sa zvukom na Duke 390. Svart se cuo kao kosacica...RE Meteor 350 je imao zvuk kao zverina u odnosu na Svart 401 Te masine su pravljene da ispune standarde ali i da se modifikuju. Igraj se i uzivaj. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jun 24, 2023 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasno izgleda. Imao sam 125 i 200, a prijatelj 200 i 390. Ništa nismo o doradama našli kod nas i onda sam se prebacio na Indijske YT kanale. Tu se već može naći svega i svačega. Sretna i ugodna vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jun 24, 2023 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, VladoGrcic je napisao: Narucio nam Fuelx lite i stize mi iz usa krajem jula. Poštom ili ti neko donosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Jun 24, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan DonoseSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Avgust 8, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za fuelx i dna filter kombinaciju. Motor je dobio na snazi u donjem i srednjem rezimu a najveci benefit je zvuk.. Zvuk je impresivan. Kad das gas a usis zagrmi Isto vazi i za 390 duke jer je ista masina u pitanju.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 690 Napisano Avgust 23, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da se otvara nova tema za novi 2024 model, ali svašta je promenjeno pa ga ne bih nazvao redesign. Promenjena zadnja viljuška, felne, kočnice, kompletna amortizacija, tft 5 inča, novija verzija agregata lc4c, drugačiji menjač i stvarno izgleda bruka. Info su sa neta pa se ograđujem, ali svakako ima dosta promena u odnosu na model 2017+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Avgust 24, 2023 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Uh. Stvarno izgleda borbeno. Svaka im čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Testirao sam KTM Duke 390 i fino se navozao sa njim. Da ne pišem ovde previše, sve sam detaljno opisao u tekstu: KTM 390 Duke - Krivine su njegova prirodna sredina - BJBikers.com BJBIKERS.COM Jedan od popularnih motocikala niže radne zapremine, KTM 390 Duke bio je još jedna od zvezda našeg testa dugog 1.230 km. KTM 390 Duke imali smo prilike da upoznamo od nultog... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...