Packe 5 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha Virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Packe iz Brusa, volim choppere i Rock & Roll, trenutno vozim Yamahu Virago 250. 89. sam godište i radim kao CNC operater/programer. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 22, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AliTheGreatest 39 Napisano Jun 24, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Steed/Shadow 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo komsija. Dobro dosao! Ja sam do pre nekoliko godina vozio Viraga ali od 125 cc izvozao sam se fino, isao i po 200 km u cugu bez problema. Jedino je slab, narocito ako se dvoje voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Packe 5 Napisano Jun 24, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha Virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan @AliTheGreatest Ja sam vozio Suzuki Marauder 125, takođe sam prelazio lepu kilometražu sa njim,čak i udvoje. Sada ga prodajem, oglas je na polovini automobili, nego komšo imaš li nekog dobrog majstora u Kš, imam problema sa strujom na Viragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AliTheGreatest 39 Napisano Jun 24, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Steed/Shadow 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom svi popravljaju kod Saleta u Citluku, i zato je kod njega najveca guzva. Ja sam probleme sa strujom resavao sam, ili sa kumom koji se malo bolje od mene razume :)). Na Viragu sam menjao regler, to im je standardna boljka. Takodje, desava se da se plasticni konektori pregreju i istope. Onda preseces zice i spojis ih pojedinacnim spojnicama/konektorima. Moze da se desi da nije problem do instalacija, nego do svecica. Ja sam jednom mislio da je problem do reglera, i membrana pa sam ih menjao. Ipostavilo da je zica koja vodi struju u jednu od svecica bila prekinuta :)) Drugi put sam recimo samo lose zasrafio onaj sraf akumulatora, pa je opadao napon struje i motor stucao... Uglavnom, ako neces sam da se bakces, mogu da ti posaljem broj od Saleta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Packe 5 Napisano Jun 24, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha Virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan @AliTheGreatestregler je zamenjen pre 4-5 godina, prošle godine je zamenjen CDi, akumulator stavljen nov pre mesec dana,tada sam ja kupio motor i to od najboljeg druga,do pre par dana je išao kao zmaj i onda krenuo da zeza. Svećice sam naručio nove, stižu u ponedeljak, instalacije sam pregledao ali ovako vizuelno nisam uočio ništa neobično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Packe 5 Napisano Jun 26, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha Virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan @AliTheGreatestproblem rešen 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AliTheGreatest 39 Napisano Jun 26, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Steed/Shadow 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Sad uzivanje u voznji :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 27, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Packe!!! Ne znam da li me prepoznaje ovde, ali Packe i ja se znamo iz underground vremena ekstremnog metala. Jedan je od ljudi koji je drzao UG extreme metal izdavastvo za neafirmisane bendove. Decko koji je pomagao mladim metal i pank bendovima da zajedno sirimo ljubav prema muzici, pa su neretko srpska metal pank izdanja zavrsavala od Juzne Amerike do Australije zahvaljujuci ovom coveku. Sirom sveta...To nismo zaboravili mi koji smo voleli iskreno i dalje volimo tu muziku, iz koje smo ponikli. Veoma bitan covek za mlade hevi metalce i pankere u Srbiji, pogotovo u kategoriji ekstremne muzike, koji je za istu mnogo dao u ovoj zemlji . Packe, dobrodosao na BJ Bikers forum. Slobodno pitaj sta god ti treba, tu smo da pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Packe 5 Napisano Jun 28, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha Virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Hvala brate na lepim rečima i detaljnijem predstavljanju. Živ bio. Underground je živ i očigledno prisutan, ima nas svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...