Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Dragstar 125 ili Virago 125

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Nemam trenutno

Поздрав свима, двоумим се иѕмеђу ова два модела, па ако би могао неко да ми каже да ли има какве разлике међу њима за возача висине 190цм и тежине 100кг. Напомињем да ме не занима нека брзина и лудовање са мотором, почетник сам и желим опуштену вожњу. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 618 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Sto se tice agregata i mhanike mislim da nema neke razlike obzirom da si malo jacih gabarita, mislim da bolje da juris dragstar, masivniji je, siri, e sad tu je i aspekt i cene, moj savet bi bio da mozda pojuris pre Hyosung Aquilu 250 ili Kawasaki Eliminator 250 ako si vec u fazonu manje kubikaze.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Virago će ti biti mali. On je idealan za vozače od oko 175 cm. Biće kao dečiji bicikl, veruj mi. Drag star je već sasvim druga priča.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 176 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900 S

Bolje bi bilo da tražiš nešto malo jače. Sa ovako malo snage koliko imaju ovi 125 ccm vožnja će ti biti predosadna, obzirom na tvoje gabarite a i lepše će ti stajati veći motor.

sve najbolje ti želim.

• Hvala 1

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Nemam trenutno
3 hours ago, waterman said:

Bolje bi bilo da tražiš nešto malo jače. Sa ovako malo snage koliko imaju ovi 125 ccm vožnja će ti biti predosadna, obzirom na tvoje gabarite a i lepše će ti stajati veći motor.

sve najbolje ti želim.

Знам да је кубикажа мала и да је то мало снаге, али бих ово узео да се буквално учим да возим. У аутошколи сам возио 20 часова тако да то не сматрам уопште довољним, а овако мала кубикажа би ми мислим одговарала да лакше савладам вожњу мотора. Хвала у сваком случају, сваки савет је увек добродошао од искуснијих колега.

• motoras, 2454 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Veći problem će ti biti veličina motocikla nego snaga agregata. Progutaces ga svojom visinom i masom. Biraj masivniji, veći. Virago je i u verziji 535 mali motor, a kamoli 125.

Promenio član stari roker
  • Hvala 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda Steed/Shadow 400

Vozio sam Viraga 125. Visok sam 176 i imam oko 75 kg, tako da mi je odgovarao. Tebi ce biti premali. Probao sam 535, kao sto Stari roker kaze i on je mali. Meni je cak delovao i manji od 125 jer ima srednje nozne komande. 

Ne verujem da je Dragstar 125 druga prica, samo noviji model...

Pogledaj Shadow 600 ili Dragstar 650 ako ti budzet dozvoljava. Pretpostavljam da ce odgovarati po gabaritu (mada ni oni nisu za dvometrase)) Nisu prebrzi, a imace dovoljno snage za uzivanje i lepu voznju.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Između dragstara 125 i 650 nema velike razlike u dimenzijama, lako se da proveriti. Drugar imao, na prvi pogled svi mislili da je "pravi čoper", čak i po zvuku:). To je sasvim drugačiji motor od viraga. Ne ubeđujem nikoga, samo kažem. U svakom slučaju, nađi, sedi, provozaj pa odluči.

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja