vex 4262 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco, drugar uvezao GSF bez da je obratio paznju na KW. Naravno snaga je smanjena na A2 kat pa sada ne moze da dobije famozno uverenje. Da li postoji mogucnost da ga vrati na fabricko i takav registruje. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Jun 15, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem skinuti blokadu, problem je što ne možeš papire da promeniš. Ako je u originalnoj fabričkoj dokumentaciji prikazana puna snaga, a u saobraćajnoj (pretpostavljam CH) smanjena, onda koliko je meni poznato nema šanse da se nešto uradi. Mislim da je bilo i ovde na forumu još takvih primera. Ima par mogućnosti: da ga proda preko, ostavi ovde za track days, rastavi i prodaje delove ili proda ovde ceo preprodavcima delova. Promenio Jun 15, 2023 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1675 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš imam gsf 650 i fabrički je izašo iz fabrike sa smanjenim kw i nema problema,ali ako je naknadno menjana mislim da nema šanse da prodje ams.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...