nikmih 151 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj poslednjih 7 cifara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule123 0 Napisano Maj 27 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan probao sve i sa malim i sa velikim slovima ,pa samo brojeve pa zamenio brojeve sasije i motora.Izvrteo sam sve moguce i nemoguce kombinacije i sad stalno javlja da je pogresan broj sasije ili motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 151 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspeo tako, rekao mi neki decko na FB grupi " Samo Skuteri " Rekao mi kucaj poslednjih e sad.. da li sedam ili osam cifara.. vidim da je to ili sedam brojeva ili slovo S pa sedam brojeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 151 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Odem na odabir ekrana i izaberem konektiviti i tu mi se pojavi QR code i onda skeniram kod sa display-a motora preko telefona i app i onda nastavim dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovla13 0 Napisano Maj 29 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Skoro sam kupio novi Zontes 368G. Generalno sam veoma zadovoljan, ali ima jedna stvar koju sam primijetio od prve voznje, a to je neko treskanje skutera pri malo vecoj brzini, npr. 50km/h pa I vise. Kao da idem po neravnom asfaltu. Da li neko jos ima slicnih zapazanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 151 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio slicno na prvoj voznji ali ono male vibracije od gume jer mi je ovo prvi put sa ovakvim gumama. Ima vibracija najvise oko 3000rpm i to je sve sto sam ja primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 7 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Odlični crash bar-ovi sa AliExpress-a! Još neke maglenke sad na njih i top! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 95 Napisano Jun 7 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda, koliko su kostali na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 7 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, sgolub je napisao: Extra izgleda, koliko su kostali na kraju? 115€ + 19€ carina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 154 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2025 at 6:12 PM, Verdi350E said: 115€ + 19€ carina Da li se montiraju na ram skutera ili kao dodatak na plastiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 13 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 6. 2025. at 9:03, CuleBG je napisao: Da li se montiraju na ram skutera ili kao dodatak na plastiku? Sve se šrafi u ram, nažalost, imao sam priliku da ih testiram. Mogu reći samo da sam srećan što sam ih imao. Sad tražim prednji blatobran da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11821 Napisano Jun 14 BJB Maxi Scooter Club, 4427 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 15 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Alexa90 je napisao: Šta ti se desilo? Naglo kočenje automobila ispred mene i moj mali trenutak nepažnje, na svu sreću samo je stradao blatobran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 11 Napisano Jun 15 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Iskustva sa 350e nakon 1500km samo pozitivna! Medjutim, sada sam primetio nesto. Nisam do sad pokusavao da vozim bez ruku niti mi je to zelja ali sam probao da pustim na kratko. Skuter posle metar dva polako krece da vuce u levu stranu. Probao sam na par puteva i isto. Da li ste pokusavali to i kakva je kod vas situacija? U voznji se nista ne oseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8161 Napisano Jun 15 Drug član, 3345 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sve normalno. Pogledaj agregat sa koje strane stoji u odnosu uzdužnu osu. Teraj samo, ne brini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 11 Napisano Jun 15 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Sve normalno. Pogledaj agregat sa koje strane stoji u odnosu uzdužnu osu. Teraj samo, ne brini. Hvala druze, sad mogu mirno da spavam . Mislio sam da bi trebalo da je izbalansirana tezina zbog auspuha sa jedne strane a agregata sa druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 151 Napisano Jun 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan I moj je isao mrrrvicu na jednu stranu, ne znam više na koju, sa 23000km sam ga prodao i sad teram 368G, a probao u subotu 703RR... jaoo što to ide Promenio Jun 15 član nikmih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5792 Napisano Jun 16 Ne silazi, 4300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Verdi350E je napisao: na svu sreću samo je stradao blatobran Kako rešavaš blatobran? Krpiš ili naručuješ novi? Može li to da dobavi uvoznik u nekom normalnom roku, ili se snalaziš drugačije, koliko košta? Dajte malo takve informacije, to je značajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 16 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, boza_kg je napisao: Kako rešavaš blatobran? Krpiš ili naručuješ novi? Može li to da dobavi uvoznik u nekom normalnom roku, ili se snalaziš drugačije, koliko košta? Dajte malo takve informacije, to je značajno. U CG trenutno nema ni blatobran ni dekorativne plastike sa strana, uvoznik kaže da može da naruči dekorativne plastike ali da sami blatobran trenutno ne može poručiti, ne znam zašto. Još ne znam kako ću ga nabaviti, stari je završio u kanti za smeće, tako da mora novi, da li će biti od zvaničnog uvoznika ili sa AliExpress-a još nisam odlučio. Ali cijena nije mala, blatobran 129€ i dvije plastike po 55€, dakle 239€ cijeli blatobran od zvaničnog uvoznika. Na AliExpressu sam našao sve sa dostavom 170-180€, dodaj na to još 30-ak € carine i preći će 200€. Zato bi ga radije naručio od zvaničnog uvoznika, ali čekam da mi jave kad će to biti moguće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 16 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, dane93 je napisao: Pozdrav ljudi! Iskustva sa 350e nakon 1500km samo pozitivna! Medjutim, sada sam primetio nesto. Nisam do sad pokusavao da vozim bez ruku niti mi je to zelja ali sam probao da pustim na kratko. Skuter posle metar dva polako krece da vuce u levu stranu. Probao sam na par puteva i isto. Da li ste pokusavali to i kakva je kod vas situacija? U voznji se nista ne oseca. Od kad sam stavio Michelin City grip 2 manje vuče u lijevo, ali ipak malo vuče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5792 Napisano Jun 16 Ne silazi, 4300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod Poljaka povoljnije, mislim. Ako imaš nekog iz EU da ti dobavi, pošto ne šalju u naše krajeve. Just a moment... WWW.MOTOR-X.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 16 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, boza_kg je napisao: Ima kod Poljaka povoljnije, mislim. Ako imaš nekog iz EU da ti dobavi, pošto ne šalju u naše krajeve. Just a moment... WWW.MOTOR-X.COM Nije mi Dubrovnik daleko, možda ga tamo pošalju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 151 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Meni je City Grip 2 malo tresao preko 120-130 dok ona kineska nije ni na 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 30 Napisano Jun 16 U prolazu, 17 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, nikmih je napisao: Meni je City Grip 2 malo tresao preko 120-130 dok ona kineska nije ni na 150 To mora biti do lošeg balansiranja, ne do gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3360 Napisano Jun 17 (promenjeno) Drug član, 1583 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi ..nisam siguran da je uvek tako, ja sam tri puta balansirao na c650 gt mišelinovu gumu ,nova u godištu kupovine i opet je bilo malog trešenja i vuče u levo..Isao bukvalno kod 3 majstora, pukao pare. To blago skretanje u levo je nestalo kad sam vratio fabricki auspuh na desnu stranu,koji je inače jako težak u odnosu na akrapovič koji je bio na njemu. A mali vobling je ostao oko 60km/h(koji se ne primeti ako su ruke na kormanu) Promenio Jun 17 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...