Gordak985 2938 Napisano Februar 16 Drug član, 1479 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za garanciju zbog ugradnje bočnih nosača samo nazovi i pitaj prodavca motora i traži konkretan odgovor. Za koje god kofere da se odlučiš Seba može da ti napravi i nemaš briga oko kvaliteta. Ima još neko ko pravi ali ne znam sad ko.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ugradnja nosaca i bocnih kofera nema mnogo toga sa garancijom ali kao sto kaze kolega, pozovi salon za svaki slucaj i potvrdi. Shad kofere mozes da kupis sa 15% popusta u Plattneru (Beograd-Novi Sad) preko uruzenja na 2 tocka sto je velika usteda ili u Milano motocentru sa 10% popusta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Februar 17 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Бочне торбе хоће да оштете лак, али то решиш провидном самолепљивом фолијом коју залепиш на деловима где торбе додирују пластику. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Februar 18 Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo liči da je OK https://www.aliexpress.com/item/1005007379165606.html?spm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 2 Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao novi model Zontes E 368 - NOVI MODEL WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Zontes E 368 - NOVI MODEL, 2025. godište, Scooter, Novi Sad. Cena 5.490 € - Motori - Polovni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Mart 2 Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra priča skroz,manje kg dosta ,novi jači motor.Ovo je i dalje best buy i ako dizajn nije po mom ukusu,mnogo je "brz" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 3 (promenjeno) Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je best buy, ali mi se brate ne sviđa Doduše, više mi se sviđa od svih ADV modela koje sad forsiraju. Ovo je ipak maxi skuter. Sreća je da sad ima da se pogleda i salonu i u mom komšiluku (na 20km), pa ću da odem ovih dana da bacim oko. Promenio Mart 3 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Mart 3 Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan U koloni ka tvom gradu kolega sa metalik zelenim je često vozio pored mene . Taj mi je recimo jako lepo izgledao uživo ,tako da obrati pažnju na zeleni ako bude bio u salonu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 133 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Novi model je u tri boje. Crna,bela i plava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 3 Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Od novih, u ponudi su beli, crni i plavi: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 133 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Na snimcima je Beli najlepši jer je perla boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 3 Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bela perla je jako zahvalna za održavanje, imao sam taki. A i uočljiva je u saobraćaju, a malo i drugi vozači zentaju, jer liči na pandurski Ali mi je crna elegantnija. Samo da nije mat, to je očajno za održavati... Plavu ne bih, mnogo je dečija. Videću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1635 Napisano Mart 3 Drug član, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ta mint zelena bila najlepša boja za 350e model, e sad kod restyling modela definitivno perla bela. Na mat crnoj je svaka čestica prljavštine vidljiva. Inače opet sam u dilemi, prodao nmax, hteo sam da uzmem motor pored njega, ali zbog xy neizvesnosti neću da srljam. Ukapirao da mi trenutno skuter preko 350 kuba igra, do sledeće prilike U glavi se vrte razni modeli, pa tako i ovaj, samo me plaši to što na godinu dve izbacuju nove agregate, kako li će biti sa podrškom delova za koju godinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 3 Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se brineš, prodaćeš ga pre toga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 140 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš A ti vozis onaj gt sa sva cetiri migavca a zeza te akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 140 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Gde je stiglo ? Nije to nista jos stiglo ni u Rijeku gde pristiže brod.. desetog marta treba da se iskrca.. znaci pre 15.3. nema sanse da ti novi budu u salonima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 3 (promenjeno) Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo u novine Ne znam, ovi naši lokalci iz Gruže su postavili oglase na PA, i po društvenim mrežama. Zvao sam danas 4 puta na fixni tel da pitam da li su stigli, niki se ne javlja A koleza @zajec juče napisa za 368G da su stigli u Srbiju. Promenio Mart 3 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupio neko 368G? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 3 Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koleza @nikmih reče da je kaparis'o. Verujem i dosta njih što su imali Zontes prethodne generacije. Biće povoljno prošlogodišnjih modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Mart 3 Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikmih je napisao: @Džim Džarmuš A ti vozis onaj gt sa sva cetiri migavca a zeza te akumulator Jok,sekta: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 140 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan A pomesao sam te sa nekim drugim.. Meni su iz Autoprometa rekli da brod stize 9.3. u Rijeku.. e sad koliko im treba kamionom da razvezu to i odrade papire itd. Kontam oko 15-og su u salonu.. moraju za Sajam da su spremni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 21 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se poigrao sa AI tool-om na telefonu. O ukusima se ne raspravlja ali cemu ovaj "nos"? Meni daleko lepsi bez njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5297 Napisano Mart 3 Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nosem probija zvučni zid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Hahah...probija mnogo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Verdi350E 24 Napisano Mart 5 U prolazu, 9 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Je li imao neko problema sa grijačima ručica? Ja skontao prije par dana da mi ne rade...nadam se da će to garancija pokriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...