Jump to content

Moto Zajednica

Zontes 350E

Recommended Posts

• Drug član, 3709 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

U Grčkoj da. Tamo rula već 10 godina. Pre je i Kymco bio jači, al nešto ne rade dobro u zadnje vreme, očigledno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 340 postova
  • Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7

Pritom prodavac, da ga ne imenujem, iz Autoprometa tvrrrrdiiiii da su u Grckoj i Spaniji Zontesi hit! Hit u fazonu da su mnogi rent a moto zamenili svoje dosadasnje motore Zontesima. Kad ono medjutim...

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Sym Symphony St 200i

Pozdrav svima. 

Trebao bi mi mali savet. Dvoumim. Se između 350d i 350e. Relacija je kuća posao, Beograd, gužva, provlačenje. Probao sam 350d. Svidela mu se snaga i ubrzanje, ali bih opet poslušao savet nekoga, ko ima više iskustva od mene. Hvala unapred! 

• Drug član, 3040 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
34 minutes ago, Mićun011 said:

Pozdrav svima. 

Trebao bi mi mali savet. Dvoumim. Se između 350d i 350e. Relacija je kuća posao, Beograd, gužva, provlačenje. Probao sam 350d. Svidela mu se snaga i ubrzanje, ali bih opet poslušao savet nekoga, ko ima više iskustva od mene. Hvala unapred! 

Ako mene pitaš E je bolji. Udobniji. Praktičniji. 

• Podržavam 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Sym Symphony St 200i
Pre 8 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

Ako mene pitaš E je bolji. Udobniji. Praktičniji. 

Mene kod 350d jedino odbija prostor ispod sedište. Ne može da stane full face. Kakav je 350e,ato se tiče privlačenja po gradu? Ima dosta veće međuosovinsko rastojanje.... 

• Drug član, 3040 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Ja ga nisam puno vozao, možda sat i po dva, dosta je širok, ali ništa šire od običnog motora, ali s obzirom da je tuđi, nisam se ni mangupirao po gužvi. Skuter kome ne može da stane kaciga ispod nema smisla po meni. 

• Drug član, 3709 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Negde sam pročitao, ne mogu sad da nađem, da je Zontes E350 namenio za ciljnu grupu kupaca od 31-40 godina, a D model za 30-ak i mlađe (i one koji se tako osećaju). To naravno, ništa nije zakucano, ali marketinške službe ipak znaju svoj posao, i dobro to targetiraju. Na primer, retko ko u 20-im kupuje Harley-a i slično.

Pa je i to pokazatelj, različite su percepcije različitih starosnih grupa. Ovi stariji, više će ceniti praktičnost E modela, bolju zaštitu od vetra, više komfora za vožnju u dvoje, a mlađima će možda biti više zanimljiviji fun factor manjeg modela...

Tako, da, moraćeš da sam rešiš šta ti više odgovara. Što se mene tiče, odavno sam prešišao obe ciljne grupe;) ali pre bih E model svakako.

Da mi treba mali skuter samo za po gradu, ne bih birao ovaj od 350cc i 37 ks u svakom slučaju, nego neki slabiji, jeftiniji za održavanje i tako to.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja