boza_kg 5190 Napisano Mart 1, 2024 (promenjeno) Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Erorr je napisao: koja je razlika između E i D? Samo fizički ili ima i do opreme D nema grejače ručki. Nisam vozio, ne smem da tvrdim, ali čisto filosofski, D mi izgleda "prejak" za grad. Raketa je, lagan, svi kažu, taman da te povuče đavo dizgineš negde. E model mi je mnogo mozgu prijemčiviji. Promenio Mart 1, 2024 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan D puno manji i naravno manje opreme, ne znam sta tacno ima. I 1000e jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, boza_kg je napisao: Pa nije džaba, ali uporedi recimo sa Beverly 400 HPE, koji je 6.700 € a nema ništa od opreme, ili sa XCitingom koji košta 8.100, klot XMaxom itd. Nema povoljnije. Xmax 300 u barel u Nisu oko 1000€ samo skuplji od e350 ... nije mi bio problem u ceni nego mi se najvise svidja od svih e 350 E sad ... za 5500€ sam mogao da kupim tmax 2010 nov tmax je bas skup,samo mi se on vise svidja od e350 i taj bi pre vozio - moje misljenje ... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DarioM je napisao: Xmax 300 u barel u Nisu oko 1000€ samo skuplji od e350 ... nije mi bio problem u ceni nego mi se najvise svidja od svih e 350 E sad ... za 5500€ sam mogao da kupim tmax 2010 nov tmax je bas skup,samo mi se on vise svidja od e350 i taj bi pre vozio - moje misljenje ... Ali sam se ipak odlucio za e350 iz razloga sto je nov a tmax star 14-15 god I na e350 je sve modernije od tmax-a 2010 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13440 Napisano Mart 1, 2024 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako gledaš tablet da. Sve ostalo je na strani TMaxa i mehanika ne svetlosnu godinu ispred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Pa ako gledaš tablet da. Sve ostalo je na strani TMaxa i mehanika ne svetlosnu godinu ispred. Slazem se,meni je prevashodno bitan izgled Motor vozim samo kada je lepo vreme,na poso do grada na kafu i to je to..ne prelazim vise od 2500-3000 km godisnje tako da mislim da ce ovaj da me sluzi slugurno 7-8 godina bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5190 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre, pod uslovom da taj nije već preživeo jedno 16 havarija i da se nisu na njemu izredali razni lažni majstori u redaljki... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Posto se bas mnogo uporedjuju skuteri...moje misljenje je da je Xmax 300 mali skuter, nema mesta za noge, vise je prestiz isto tako Beverly...uz duzno postovanje njihovoj istoriji kvaliteta. Tmax koji je star vise od 10 godina ne bi trebalo uporedjivati sa novim skuterom, besmisleno je. Tvrdim da za novce koliko kosta 350e nema vece komocije u klasi 300-400cc. Pogledajte koliko se polovnih mladih prodaje Xmax300 ...i oni prelaze na 350E 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam nalepnice sa strane malopre,po meni je lepsi ovako ... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @DarioM cestitam Dario... samo polako i pazljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 197 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @DarioM nagrabusio si ga izgubi garanciju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5190 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @CuleBG koliko si visok? Jel možeš da se slikaš kako ti stoje kolena, kao na slici ispod? Ja nisam previsok, ali su mi dugačke butne kosti, pa mi je muka za prostor za noge. Ovako izgleda na mom Agility-u, ima mesta kolko voliš, ali to je baš postao redak slučaj po skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg 183 sam visok...slikacu pa javljam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5190 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga, skoro 10 cm sam viši. Al hvala svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5190 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, DarioM je napisao: Skinuo sam nalepnice sa strane malopre Nalepi Z-Max, i ima svi da se oduševljavaju novom Yamahom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, boza_kg said: Ebiga, skoro 10 cm sam viši. Al hvala svakako. kazu kolege da Voge SR4 ima malo vise mesta za noge...vidi da sa nekim razmenis iskustvo u vezi toga ili idi u jednom od salona kada nadjes malo vremena sedi i probaj oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5190 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja to, hoću, al moram valjda malo da zaluđujem po forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3472 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 835 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Je l stigao ko do prvog servisa, da kaze koja je cena i vremenski koliko im treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, grafigo said: Je l stigao ko do prvog servisa, da kaze koja je cena i vremenski koliko im treba. oko 45min.... a cena oko 9300 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, boza_kg je napisao: Nalepi Z-Max, i ima svi da se oduševljavaju novom Yamahom Ne lepim nista ovako mi nejlepse izgleda Bez ikakvih nalepnica 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5190 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice su čudo! Davno sam gledao emisiju - sipali su isto jeftino vino iz marketa u različite skupocene flaše poznatih brendova, pa dali ljudima da degustiraju. U al su se izblamirali - te ovo ima suptilnu aromu, te ovde se oseće dah francuskih proplanaka... šou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Mart 1, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, boza_kg said: Nalepnice su čudo! Davno sam gledao emisiju - sipali su isto jeftino vino iz marketa u različite skupocene flaše poznatih brendova, pa dali ljudima da degustiraju. U al su se izblamirali - te ovo ima suptilnu aromu, te ovde se oseće dah francuskih proplanaka... šou kada bi stavili motor iz Zontesa u Jamahu isto bi se reagovalo Promenio Mart 1, 2024 član CuleBG 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13440 Napisano Mart 1, 2024 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, boza_kg said: @Alekre, pod uslovom da taj nije već preživeo jedno 16 havarija i da se nisu na njemu izredali razni lažni majstori u redaljki... Nažalost da. Krvnički se teraju i uglavnom ne znaju da ih servisiraju. To posle pokrpiti sve košta đavo ipo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7753 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3190 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nalepnice su čudo... Pitajte BMW... Kupuju ljudi "kineski" skuter i ne smeta im... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2947 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 1246 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da budemo precizni,višu klasu Kineske robe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...