Tribun_Populi 42 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Inače, za nove i buduće vozače, da podelim kratko iskustvo, sa nekih 3500 km pređenih s njim od avgusta do sad - ako postoji jedna reč kojom bih mogao opisati motor - to je allrounder. Vozim ga po gradu umesto skutera i troši 3,6-3,8l/100 km, vozio sam autoput gde je bez greške držao nekih 130-140 km/h na 6-6.500 r/min sa potrošnjom od nekih 4,5-5l/100 km (mada je bilo dosta vetra), vozio regionalne puteve gde je potrošnja kao u gradu. Pri tome, ja sam relativno visok (188cm) i težak. Motor je izuzetno povozan, prašta greške i ako bih nešto mogao da izdvojim to je ta perfektno izvedena ciklistika da u određenim momentima, pri većoj brzini, imaš osećaj kao da lebdiš na njemu. Recimo, 200 km autoputa sam iz cuga izvezao bez da me umori i najmanje, što mi se mnogo dopalo. I da, izgled pleni i mami poglede. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Decembar 31, 2024 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli, motocikl jbt! Pa nije trotinet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Decembar 31, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Za 150e isplati se. Dal se isplati ? 150 EKU + 30 - 50 filter vazduha otvoreniji + 100 - 150 e. minimum da to sve neko uglavi i povadi katalizatore ! Znamo svi kolko kostaju ruke majstora koji zna sta radi ( u zadnje vreme ) Po meni to nije vredno toliko ( tih 12 konja ) - jedino mi se svidja ta varjanta zato sto bi motor zdravije i dugovecnije radio bez katalizatora i prigusivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 42 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, VELJA YZ 250 je napisao: Dal se isplati ? 150 EKU + 30 - 50 filter vazduha otvoreniji + 100 - 150 e. minimum da to sve neko uglavi i povadi katalizatore ! Znamo svi kolko kostaju ruke majstora koji zna sta radi ( u zadnje vreme ) Po meni to nije vredno toliko ( tih 12 konja ) - jedino mi se svidja ta varjanta zato sto bi motor zdravije i dugovecnije radio bez katalizatora i prigusivanja Ja bih rekao da se katalizatori u tom slučaju ne vade. Njemu je 55 KS fabrička maks moguća snaga, s drugim ECU. Grk koji je vadio katalizatore, eno ga na YT (EnzoRider) i pravio 60 KS nije menjao ECU, koliko ja znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolakv 3 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas fabricko sediste i vizir i izdrzis 200 km u cugu onda svaka cast, a sto se potrosnje tice u Bg je meni 4.3-4.6l i ispod toga nije padala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 42 Napisano Sreda u 17:14 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Nikolakv je napisao: Ako imas fabricko sediste i vizir i izdrzis 200 km u cugu onda svaka cast, a sto se potrosnje tice u Bg je meni 4.3-4.6l i ispod toga nije padala Fabričko sedište, čak i vizir je bio fabrički u to vreme, sad stavio 15 cm povišeni. I dodatno je vetar šibao nemilo, u povratku sam ga pola puta vozio na kontru. Potrošnja grad nikad mi nije prešla 4, samo što retko kad u gradu vidi i treću, kamoli četvrtu. BG je drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...