mick 4971 Napisano pre 22 sati Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Zarkela je napisao: @Rapax kako je najbrze stici iz pravca Borče? Da bih izbegao guzvu. Treba da idem kod Ivana, a iskreno nisam ljubitelj beogradske guzve. Niti sam bas vičan provlačenju motorom kroz bg. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14122 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 1435 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Rapax je napisao: Bejah kod Ivana u Višnjici sa drugarom da on napravi novi vizir za njegov motor ali Ivan je imao vremena da napravi dva, pa je napravio vizir i za 525 iako nije još bio u planu. Sad je kako treba da bude što se vetra tiče. Vizir je 45cm. Na autoputu čujem samo motor Jel to znači da sad ima mere ili kalup pa može praviti bez da se dolazi kod njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 172 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Mustru nije imao, zajedno smo je uradili/nacrtali, mislim da je ovo prvi 525 koji je uradio (ako se ne varam). Motor mora da ide tamo jer samo na motoru može da napravi udubljenja gde idu šrafovi. Drugačije ne može. Promenio pre 21 sati član Rapax 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4971 Napisano pre 21 sati Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Interceptor BP je napisao: Jel to znači da sad ima mere ili kalup pa može praviti bez da se dolazi kod njega? Ima mustre od DS900X od prošle godine... ovaj koji je napravio je od kolege sa 900ke samo blago modifikovan na kljunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 172 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Možda je zaboravio na kolegu sa 900dsx, jer je ovaj šablon nacrtao ispred mene (rekao sam mu koliko cm da ide u stranu i gore), i bio je bio malo drugačiji, sličniji fabričkom u gornjem delu, pa sam posle 2 dana otišao opet da ga modifikuje, i to je to što je ispalo. Možda je kolega imao istu zamisao U svakom slučaju ko ode da radi a sviđa mu se ovaj oblik, sad ima mustru sa 525dsx natpisom. Tačnije, ima obe koje smo radili jer je na staroj ostavio i prvobitni oblik i docrtao ovaj. Promenio pre 21 sati član Rapax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 540 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Možda je dovoljno poslati mu nosač vizira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 172 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da može ali je problem što je svaki motor priča za sebe i mogu se desiti 2-3mm razlike u dimenziji/zazorima kada se sklapa u fabrici. To se dešava i kod Japanaca. Onda kada ti staviš vizir na motor može biti kriv u stranu ili nekako. Zato on uvek traži motor kada radi vizir, da na mestu može da ga postavi tako da stoji kako treba. Npr kod mog sam morao da dodam podlošku na jednom kraju nosača jer nije idealno ravan i to se posle vidi kad se postavi vizir. Ovo mi je ne znam ni ja koji vizir koji sam radio kod njega i uvek je trebao motor da se odveze baš zbog toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 540 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem ja da može da bude razlika tolika, jer bi onda fabrika imala problem. Za svaki motor fabrički pa i aftermarket viziri se rade serijski. Kupiš staviš i paše. Nego je njemu jednostavno lakše i sigurnije tako. Što je opet legitimno. Meni je recimo bilo nezgodno da organizujem da mu doteram motor i zato sam na kraju kupio Givijev vizir...sa aliexpresa mi je bila otkazana svaka porudžbina koju sam pokušao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14122 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 1435 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Shvatam zašto mora motor kod njega jer je njemu motor neka vrsta kalupa i to je ok. Problem je što je meni teško izvodljivo motorom otići radnim danima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 172 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Interceptor BP je napisao: Problem je što je meni teško izvodljivo motorom otići radnim danima. Ja sam išao pretprošle subote, znači vikend Promenio pre 1 sat član Rapax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4971 Napisano pre 59 minuta Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Interceptor BP je napisao: Shvatam zašto mora motor kod njega jer je njemu motor neka vrsta kalupa i to je ok. Problem je što je meni teško izvodljivo motorom otići radnim danima. Zamoliš kolegu koji je već bio da ode i da uzme još jedan vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...