cvelei 53 Napisano Septembar 27 (promenjeno) U prolazu, 70 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mladen0202 je napisao: Cvele, možda bi mogao da probaš da zabušiš mala udubljenja tu gde leže šrafovi na te podloške.. Označiš gde naležu šrafovi, uzmeš burgiju 4 ili 5mm i napraviš malo udubljenje. Koliko sam skontao iz Aleksinca si, pa ukoliko ti je potrebna pomoć slobodno se javi . Da,iz Aleksinca sam. Hvala u svakom slučaju. Podloške su previše tanke za ovaj zahvat. Videću šta je činiti. Promenio Septembar 27 član cvelei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 492 Napisano Septembar 29 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto nabavio dodatak za zadnji blatobran, ali nikako da montiram. Doduše i sezona loša načisto, baš sam malo prešao ove godine. Sve manje vremena. Nego, ja imam dva deflektora tj ta dodatka vizira i montirao sam ih na vodžu i na fabrički i na produženi vizir bez problema. Ja mislim da možda preteruješ sa stezanjem pa da zato šraf izgura tu podlošku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2100 Napisano Septembar 29 (promenjeno) Drug član, 1308 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @cvelei ja sam stavio gumu malo deblju, oko 3-5 mm. I držalo je jedno vreme, pa sam ga skinuo sa motora. I pre koji dan da ga ponovo montiram, stegao i reko ajde još malo da dotegnem i na kraju se culo krc.. Reko nije mi valjda pukao vizir od motora, srećom nije već je pukao ,,aluminijumski" nosač. Teško nesra. Promenio Septembar 29 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 53 Napisano Septembar 29 U prolazu, 70 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno će biti novi-veći vizir ili sa Temu-a ili kod Ivana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 299 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2025. at 18:26, cvelei je napisao: Potrebna mi je pomoć i savet. Ugradio sam produžetak vizira, ali kad pokušam da stegnem šrafove koji treba da stegnu nosač za vizir ove male metalne podloške beže i u toku vožnje se pomere tako da šrafovi dolaze direktno na vizir. Koju i kakvu improvizaciju da odradim? Evo ti ga resenje problema, strugar moze da ti napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...