Rider000 1322 Napisano Decembar 3 Drug član, 861 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 3 katalizatora... Koje gusenje agregata zarad postizanja euro norme... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Decembar 18 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da svi mi koji smo narucili svoj primerak ( i koji ga ocekujemo u Januaru 2025 ), zamolimo Deda Mraza da i kod nas stignu ovi komadi sa novom instrument tablom i modernijim, osvetljenim prekidacima, sobzirom da su u Grckoj vec isporucena min. 2 primerka za 2025 g. ( valjda, kolko sam ja razumeo - od septembra rade model za 2025 ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 20 Napisano Decembar 18 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto NK 300 (prodat), Voge 525 DSX (rezervisan) Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi. Možda da pitamo u A&V Nautica ako znaju da li je to primerak za 2025 ili stari model. Promenio Sreda u 23:40 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9821 Napisano Decembar 18 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da primerak koji sam kaparisao je bio već ovde u BG jer je prodavac proveravao da li ima u magacinu u toj boji sad da li je model za 2025 videću kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Sreda u 22:03 (promenjeno) Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Moj prodavac je proveravao kod uvoznika za Evropu ( ili za region ) posto sam ga gnjavio za cene nekih rezervnih komponenti ( npr. led far kompletan ) a i nema mi logike da su bec u SRB. u nekom magacinu, pa da se ipak ceka dva meseca - predvidjeno cekanje u mom slucaju. Promenio Sreda u 23:40 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Sreda u 22:09 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan A i godiste na fakturi i carinskoj deklaraciji ce biti 2025 - imao sam jos dosta podpitanja ( spremnih na A4 formatu, obostrano na kojima sam insistirao na precizne odgovore , cak je neke stavke mejlom proveravao, mislim kod uvoznika za region Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9821 Napisano Četvrtak u 06:19 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kaparisao kad je bio popust za "crni petak" pa su možda ti motori bili već u bg. Za isporuku smo se dogovorili da bude u Januaru '25 a moglo je i pre.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Četvrtak u 06:45 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Interceptor BP said: Ja sam kapario kad je bio popust za "crni petak" pa su možda ti motori bili već u bg. Za isporuku smo se dogovorili da bude u januaru '25 a moglo je i pre. Poslano sa mog M2006C3MII koristeći Tapatalk Ista situacija - kaparisao treci dan tog popusta ( zadnja nedelja Novembra ) i rekose da ce najkasnije do kraja januara da bude isporucen. Vise sam bio skoncentrisan na probnu voznju, i razgovor o nekim teh. detaljima, al cini mi se da rekose da ni jedan komad nema u srb. na lageru u toj plavoj boji, a ni ostalih boja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9821 Napisano Četvrtak u 07:39 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kaparisao zadnji dan popusta i prodavac u NS zvao da proveri koje boje imaju i bila crna,crno siva,crna sa žutim natpisom (ta je i bila u salonu) i ova plava koju sam rezervisao. Sam prodavac mi preporučio da isporuki prebacimo za Januar da bude oficijalno 2025 godište pošto je razlka par dana a i Decembar nije baš za vožnju. Možda je to bila samo priča i nisam se baš upuštao u to jer mi nije toliko bitno.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Četvrtak u 12:44 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovo 625 dsx tabla,ja sam takodje uzeo za crni petak i stiže krajem januara i pitaoo sam prodavca za godište kaže bice 2025 da je proizveden ne verejum da ce da nas usere novi tft ekran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 283 Napisano Četvrtak u 13:44 (promenjeno) Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan DS525X TFT screen (used) UNCLEWANG.NET Selling some used screens of Ds525x, but they are in very new condition, previously stored as... VOGE DS525X TFT display UNCLEWANG.NET Voge ds525x TFT display Review !!! (ENG/Subtitles) (youtube.com)(Only... Ви боље знате да ли је нов или прошли модел Можда се у Кини већ неко време користи нови дисплеј. Promenio Četvrtak u 13:46 član OgiBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Petak u 06:32 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, vlada53 said: mislim da je ovo 625 dsx tabla,ja sam takodje uzeo za crni petak i stiže krajem januara i pitaoo sam prodavac za godište kaže bice 2025 da je proizveden ne verejum da ce nas korisnici novog tft ekrana Jeste tabla i prekidaci od 625dsx modela, koji je ( kako sam ja razumeo bio ponudjen, u zadnjih god. dana samo za Azijsko trziste ) i pretpostavljam da su preterali sa proizvodnjom tih komponenti, i onda odlucili da ih montiraju i na 525dsx - ako se nakupio lager komponenti koje su modernije, zasto bi razvijali neke nove za 525, kad se mogu ove na lageru iskoristiti za poboljsanje novije generacije 525 modela za 2025 god . To je neka moja logika, a i nada da tamo neko u fabrici istom logikom razmislja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 28 Napisano Subota u 00:34 U prolazu, 27 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Malo je bzvz da se ne zna sta dobijas. Bilo bi dobro da se prodavci malo iscimaju i da znaju svaki detalj i odgovor na pitanja kupaca. Tipa ekran da li ovaj ili onaj, nije to mala stvar i nije svejedno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Subota u 07:08 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Znaju prodavci odlicno mnoge detalje ( proverio sam sve u pola sata razgovora samo o tome ) i generalno sam zadovoljan po tom pitanju sa ATV Nautikom 2 i hvala im na strpljenju i poslovnosti . I objasnjenju da zavise od uvoznika za Evropu ( kod kojih narucuju kolicine ) i da se dosta razlikuju konkretni modeli za EU, SAD, Aziju, Rusiju - posto sam trazio neke stvari koje sam video na predstavljanjima sirom sveta. Ovo je sad prelazni perjod gde fabrika radi neke restajling varjante na trzistima gde su bili sajmovi ( EICMA i povratne info. sa sajma ) pa se ja licno nadam da ce da me zakaci neko poboljsanje - mada je i prethodno resenje sasvim zadovoljavajuce za tu cenu. A, i htedoh malko da probudim temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4759 Napisano Subota u 09:10 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/27/2024 at 10:05 PM, VELJA YZ 250 said: Najbolje nekad ne razmišljati i kalkulisati mnogo - na instinkt sam uvek kupio najbolji primerak auta, ai motor - tako da smatram da vredi ponekad i rizikovati + prijatniji je adrenalin Veljo , ti si Bog... prvo ovo.... On 12/18/2024 at 11:09 PM, VELJA YZ 250 said: imao sam jos dosta podpitanja ( spremnih na A4 formatu, obostrano na kojima sam insistirao na precizne odgovore a onda ovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Subota u 09:23 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Veljo , ti si Bog... prvo ovo.... a onda ovo... Pitanja i podpitanja nikad nisu uticala na konacnu odluku ( gde se kod mene vec odluci unapred po instinktu ) . Podsetnik na papiru je samo tu da delujem ozbiljno i da preciziram sta dobijam za svoje pare ( mada su to pretezno nebitne sitnice ) al ja se bolje osecam kad ispadne problemcic, a ja izvadim papirce i pokazem gde je stiklirano i sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 28 Napisano Subota u 10:14 U prolazu, 27 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Znaju prodavci sve detalje, sve si ih ispitao, ali se nadas da ce te zakaciti odredjeni motor jer ne znas tj. nisu ti rekli dal je taj ili nije Po meni ne trebaju da traze kaparu dok od dobavljaca nemaju sve precizno sta se dobija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolakv 2 Napisano Nedelja u 12:45 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako čekao skoro 2 meseca duže na isporuku i u tome mi je prošlo pola sezone… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Nedelja u 18:30 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Nikolakv said: Ja sam tako čekao skoro 2 meseca duže na isporuku iu tome mi je prošlo pola sezone… Uff ! Nadam se da su se do sada uozbiljili i da ce ispostovati rokove. Nije da mi nesto hitno treba motor ( imam jos dva u garazi malo drugacije konfiguracije ) ali imam i kraci " fitilj " za takvo ( a i bilo kakvo ) kasnjenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 28 Napisano Nedelja u 23:05 U prolazu, 27 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Nikolakv je napisao: Ja sam tako čekao skoro 2 meseca duže na isporuku i u tome mi je prošlo pola sezone… ja sam posle par dana probijenog obecanog roka nazvao da odustajem. alergican sam na kasnjenja u bilo kojoj sferi zivota. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano juče u 08:32 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, KKristijan said: ja sam posle par dana probijenog obecanog roka nazvao da odustajem. alergičan sam na kašnjenju u bilo kojoj sferi života. Svaka cast na strpljenju Mislim da bih ja izdrzao par sati ( od probijenog roka ) kolko mi treba da se obucem, obrijem, operem zube, zakacim prikolicu i stignem do prodajnog salona po motor ili kaparu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolakv 2 Napisano juče u 16:20 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti prodje 2 meseca u čekanju ne znas gde ces, ni tamo ni vamo pa je onda bolje sacekati do kraja… Inace mislim da je motor za te pare best buy, od mana bih izdvojio prekratak vizir(na brzinama vecim od 100 km/h ubija vetar u glavu), sediste je pretvrdo i javljaju se vibracije pri vecim brzinama Sve u svemu nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano juče u 17:09 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa to nisu mane, već tipično za motocikl tog tipa i te kubikaže. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...