živke 5512 Napisano Maj 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 1978 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovakvu šipku, nadam se da se @BaneVuk58 ne ljuti što sam mu maznuo sliku iz (starog) oglasa A čak i ako imate neki predlog gde nabaviti - pišite. Stalak bih napravio sam, pa da se oprobam u balansiranju Promenio Maj 26, 2023 član antir3ality 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Maj 26, 2023 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati kod nekog strugara, ima prohromske šipke, ionako treba da ti napravi tuljke. Tako sam ja uradio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Maj 26, 2023 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovakvu šipku, nadam se da se @BaneVuk58 ne ljuti što sam mu maznuo sliku iz (starog) oglasa A čak i ako imate neki predlog gde nabaviti - pišite. Stalak bih napravio sam, pa da se oprobam u balansiranju To što si maznuo sliku... si sad uradio i nikad višePošalji adresu ....pošto mi je neko maznuo šipku ovo je višak Bane loneridersa osmehom i stolicom 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...