živke 7300 Napisano Maj 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovakvu šipku, nadam se da se @BaneVuk58 ne ljuti što sam mu maznuo sliku iz (starog) oglasa A čak i ako imate neki predlog gde nabaviti - pišite. Stalak bih napravio sam, pa da se oprobam u balansiranju Promenio Maj 26, 2023 član antir3ality 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano Maj 26, 2023 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Svrati kod nekog strugara, ima prohromske šipke, ionako treba da ti napravi tuljke. Tako sam ja uradio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8830 Napisano Maj 26, 2023 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovakvu šipku, nadam se da se @BaneVuk58 ne ljuti što sam mu maznuo sliku iz (starog) oglasa A čak i ako imate neki predlog gde nabaviti - pišite. Stalak bih napravio sam, pa da se oprobam u balansiranju To što si maznuo sliku... si sad uradio i nikad višePošalji adresu ....pošto mi je neko maznuo šipku ovo je višak Bane loneridersa osmehom i stolicom 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...