antir3ality 2358 Napisano Petak u 06:35 (promenjeno) Drug član, 1025 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovakvu šipku, nadam se da se @BaneVuk58 ne ljuti što sam mu maznuo sliku iz (starog) oglasa A čak i ako imate neki predlog gde nabaviti - pišite. Stalak bih napravio sam, pa da se oprobam u balansiranju Promenio Petak u 06:38 član antir3ality 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 4214 Napisano Petak u 07:23 Drug član, 1333 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati kod nekog strugara, ima prohromske šipke, ionako treba da ti napravi tuljke. Tako sam ja uradio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 4039 Napisano Petak u 14:43 Solo Rider, 2238 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: x Ducati ST4s, x Aprilia Atlantic, Yamaha FJR 1300 A / Suzuki GSF 1200 bandit Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovakvu šipku, nadam se da se @BaneVuk58 ne ljuti što sam mu maznuo sliku iz (starog) oglasa A čak i ako imate neki predlog gde nabaviti - pišite. Stalak bih napravio sam, pa da se oprobam u balansiranju To što si maznuo sliku... si sad uradio i nikad višePošalji adresu ....pošto mi je neko maznuo šipku ovo je višak Bane loneridersa osmehom i stolicom 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...