Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Cuore Sportivo, 1337 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Uff al vam zavidim ja sam vežbao po stazi i dobro mi išlo dok mi kinez nije izdahnuo nešto mi se desilo s carbom nakon pada, kanda se prelio i presisao. Jel ima neko stručan da pogleda ili preporuči drugi carb ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6363 postova
  • Motocikl: CRF300L

Kad presisa daj pun gas i verglaj, mora da upali. Ako ne upali, znaci nije presisao, nego te nesto drugo zeza. Normalno je da motor presisa kad padne. Kako si zadovoljan gumama ?

Inace i ja danas juce i danas vezbao po terenu, ulazim polako u kondiciju, ali me ruke otkinuse, dobio sam upalu samo takvu :) Ove godine sam resio da ozbiljno unapredim svoju voznju, pa tako i pristupam ovim prvim voznjama, red agresivne voznje koju svrstavam u "trening", red opustanja i lagane voznje uz razgledanje okoline :)

• Podržavam 2

Kad presisa daj pun gas i verglaj, mora da upali. Ako ne upali, znaci nije presisao, nego te nesto drugo zeza. Normalno je da motor presisa kad padne. Kako si zadovoljan gumama ? Inace i ja danas juce i danas vezbao po terenu, ulazim polako u kondiciju, ali me ruke otkinuse, dobio sam upalu samo takvu :) Ove godine sam resio da ozbiljno unapredim svoju voznju, pa tako i pristupam ovim prvim voznjama, red agresivne voznje koju svrstavam u "trening", red opustanja i lagane voznje uz razgledanje okoline :)

Kad sam pao, upalio sam ga i provozao 100-200 metara počeo da trokira i ugasio se. posle sam ga verglao i verglao na momente upalio i na kraju akumulator izdahnuo. Ostao mi motor preko noći u doblu iscurelo gorivo na prelivu po podu. Reko nešto mi ne da mira da probam ja njega upaliti upali govedo iz prve :stabre:

A što se guma tiče ja nemam reči u životu se nisam tako slatko navozao jes samo 30 km po stazi i oko nje. Gume su za moj pojam VRH s obzirom da sam stavio dva zuba manje na prednjem zupčaniku non stop drift ma milina !

Da ti nije zalepio plovak? Da probaš da ga čukneš, mada gorivo bi nastavilo da piški ako ima preliv. :stabre:

Nisam se setio toga, al ja s takvim carbom ne smem u dužu vožnju... Nemam poverenja.

http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=143299

• Enduraš, 6363 postova
  • Motocikl: CRF300L

Onda ti je zaglavio plovak sto kaze ugac ili uletela neka trunka pa igla ne moze da zadihtuje. Resava se cukanjem po loncetu ako je zaglavio plovak ili skidanjem lonceta i ciscenjem sica iglice plovka ako je uletelo trunje. U principu sitnica, ne razmisljaj o drugom karburatoru. Moj ti je savet da sve sto ti se pokvari na kinezu pokusas prvo sam da popravis u garazi kako bi ga naucio, jer to nije bmw, kvarice ti se redovno neke sitnice koje mozes brzo da otklonis na licu mesta. Mnogo znaci kad na terenu mozes sam da popravis nesto na motoru.

A gume jesu vrh, nisam bio svestan do kojih granica moze da se obori motor na terenu, maltene kao na asfaltu i bio sam u velikoj zabludi da dual-purpose gume tipa T63 drze po suvom terenu isto kao kros gume, veeeelika je razlika u korist kros guma :)

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

A gume jesu vrh, nisam bio svestan do kojih granica moze da se obori motor na terenu, maltene kao na asfaltu i bio sam u velikoj zabludi da dual-purpose gume tipa T63 drze po suvom terenu isto kao kros gume, veeeelika je razlika u korist kros guma :)

kad pojedes c02 probaj ovo http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=53&pid=411

Mitas je u pitanju....

Pitaj Baneta iz BP on je sad dobio novi kontigent cross guma ajdesad.

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

kad pojedes c02 probaj ovo http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=53&pid=411

Imao sam prosle godine , na terenu suvom su 0 bodova a na mokrom jos gore ,jedino po asfaltu su odlicne :D nista bez kros gume...

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Imao sam prosle godine , na terenu suvom su 0 bodova a na mokrom jos gore ,jedino po asfaltu su odlicne :D nista bez kros gume...

kod mene totalno drugacije iskustvo.

• Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

kod mene totalno drugacije iskustvo.

Moja greska ,kod mene je ef 05 ,mozda je 07 bolja ali ova koju sam imao je bas losa ,sramota me bilo da se sa nekim vozim u sumi jer gdje svi produ ja stanem, par puta sam pao jer kliza u stranu i skinuo sam je posle nekoliko voznji.

Slikao sam je danas.

post-1718-0-07626800-1332783016_thumb.jpg

Moja ergela ceka bolje vrijemepost-1718-0-48217200-1332783978_thumb.jpg ovde ima jos dosta snijega :( ,moram se seliti u toplije krajeve :D

NIje valjda da tu ima jos snega :staa2:

Bice ga jos dugo ,posebno u sumi :D

• Drug član, 1355 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Hm, kad bi smontirao sm tockove do tada... program zvuci OK :)

Šta će ti SM točkovi, samo stavi neke cestovnije gume na enduro felne! :moto3:

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Provokator hoce kao Plava Kuca prosle godine proci rutu na SM tockovima. :nanana:

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

kako mi je kriv prednji tocak sumnjam da bi i sa putnom gumom bilo drugacije tj manje vibracije :D

A da probaš da ga ispraviš ? :D

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Provokator hoce kao Plava Kuca prosle godine proci rutu na SM tockovima. :nanana:

Mislio sam i devojku da povedem, pa celu rutu sm u dvoje da predjem :)

@B@ne - Sto da ispravim, jos nije otpao :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja