SrdjanTT 114 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!!! Vrhunska voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Dok ste vi vozili po Fruskoj Gori, mi smo se malo sankali po padinama Maljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 25, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uff al vam zavidim ja sam vežbao po stazi i dobro mi išlo dok mi kinez nije izdahnuo nešto mi se desilo s carbom nakon pada, kanda se prelio i presisao. Jel ima neko stručan da pogleda ili preporuči drugi carb ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Mart 25, 2012 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad presisa daj pun gas i verglaj, mora da upali. Ako ne upali, znaci nije presisao, nego te nesto drugo zeza. Normalno je da motor presisa kad padne. Kako si zadovoljan gumama ? Inace i ja danas juce i danas vezbao po terenu, ulazim polako u kondiciju, ali me ruke otkinuse, dobio sam upalu samo takvu Ove godine sam resio da ozbiljno unapredim svoju voznju, pa tako i pristupam ovim prvim voznjama, red agresivne voznje koju svrstavam u "trening", red opustanja i lagane voznje uz razgledanje okoline 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije zalepio plovak? Da probaš da ga čukneš, mada gorivo bi nastavilo da piški ako ima preliv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 25, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad presisa daj pun gas i verglaj, mora da upali. Ako ne upali, znaci nije presisao, nego te nesto drugo zeza. Normalno je da motor presisa kad padne. Kako si zadovoljan gumama ? Inace i ja danas juce i danas vezbao po terenu, ulazim polako u kondiciju, ali me ruke otkinuse, dobio sam upalu samo takvu Ove godine sam resio da ozbiljno unapredim svoju voznju, pa tako i pristupam ovim prvim voznjama, red agresivne voznje koju svrstavam u "trening", red opustanja i lagane voznje uz razgledanje okoline Kad sam pao, upalio sam ga i provozao 100-200 metara počeo da trokira i ugasio se. posle sam ga verglao i verglao na momente upalio i na kraju akumulator izdahnuo. Ostao mi motor preko noći u doblu iscurelo gorivo na prelivu po podu. Reko nešto mi ne da mira da probam ja njega upaliti upali govedo iz prve A što se guma tiče ja nemam reči u životu se nisam tako slatko navozao jes samo 30 km po stazi i oko nje. Gume su za moj pojam VRH s obzirom da sam stavio dva zuba manje na prednjem zupčaniku non stop drift ma milina ! Da ti nije zalepio plovak? Da probaš da ga čukneš, mada gorivo bi nastavilo da piški ako ima preliv. Nisam se setio toga, al ja s takvim carbom ne smem u dužu vožnju... Nemam poverenja. http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=143299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Mart 25, 2012 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je zaglavio plovak sto kaze ugac ili uletela neka trunka pa igla ne moze da zadihtuje. Resava se cukanjem po loncetu ako je zaglavio plovak ili skidanjem lonceta i ciscenjem sica iglice plovka ako je uletelo trunje. U principu sitnica, ne razmisljaj o drugom karburatoru. Moj ti je savet da sve sto ti se pokvari na kinezu pokusas prvo sam da popravis u garazi kako bi ga naucio, jer to nije bmw, kvarice ti se redovno neke sitnice koje mozes brzo da otklonis na licu mesta. Mnogo znaci kad na terenu mozes sam da popravis nesto na motoru. A gume jesu vrh, nisam bio svestan do kojih granica moze da se obori motor na terenu, maltene kao na asfaltu i bio sam u velikoj zabludi da dual-purpose gume tipa T63 drze po suvom terenu isto kao kros gume, veeeelika je razlika u korist kros guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 25, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aco, S kojim pritiscima voziš ? Ja sam na 1,2 bara i razmišljam da još malo ispustim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Mart 25, 2012 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prednja 0,8, zadnja 1,2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5845 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Johane, Aco, o kojim gumama pričate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A gume jesu vrh, nisam bio svestan do kojih granica moze da se obori motor na terenu, maltene kao na asfaltu i bio sam u velikoj zabludi da dual-purpose gume tipa T63 drze po suvom terenu isto kao kros gume, veeeelika je razlika u korist kros guma kad pojedes c02 probaj ovo http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=53&pid=411 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 25, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mitas je u pitanju.... Pitaj Baneta iz BP on je sad dobio novi kontigent cross guma ajdesad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan A gume jesu vrh, nisam bio svestan do kojih granica moze da se obori motor na terenu, maltene kao na asfaltu i bio sam u velikoj zabludi da dual-purpose gume tipa T63 drze po suvom terenu isto kao kros gume, veeeelika je razlika u korist kros guma kad pojedes c02 probaj ovo http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=53&pid=411 Imao sam prosle godine , na terenu suvom su 0 bodova a na mokrom jos gore ,jedino po asfaltu su odlicne nista bez kros gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A gume jesu vrh, nisam bio svestan do kojih granica moze da se obori motor na terenu, maltene kao na asfaltu i bio sam u velikoj zabludi da dual-purpose gume tipa T63 drze po suvom terenu isto kao kros gume, veeeelika je razlika u korist kros guma kad pojedes c02 probaj ovo http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=53&pid=411 Imao sam prosle godine , na terenu suvom su 0 bodova a na mokrom jos gore ,jedino po asfaltu su odlicne nista bez kros gume... kod mene totalno drugacije iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan kod mene totalno drugacije iskustvo. Moja greska ,kod mene je ef 05 ,mozda je 07 bolja ali ova koju sam imao je bas losa ,sramota me bilo da se sa nekim vozim u sumi jer gdje svi produ ja stanem, par puta sam pao jer kliza u stranu i skinuo sam je posle nekoliko voznji. Slikao sam je danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Moja ergela ceka bolje vrijeme ovde ima jos dosta snijega ,moram se seliti u toplije krajeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan NIje valjda da tu ima jos snega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan NIje valjda da tu ima jos snega Bice ga jos dugo ,posebno u sumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo možda nekog zanima a nije upoznat.... :zbunjen: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,220231.725.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hm, kad bi smontirao sm tockove do tada... program zvuci OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 587 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, kad bi smontirao sm tockove do tada... program zvuci OK Šta će ti SM točkovi, samo stavi neke cestovnije gume na enduro felne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan kako mi je kriv prednji tocak sumnjam da bi i sa putnom gumom bilo drugacije tj manje vibracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hm, kad bi smontirao sm tockove do tada... program zvuci OK Provokator hoce kao Plava Kuca prosle godine proci rutu na SM tockovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan kako mi je kriv prednji tocak sumnjam da bi i sa putnom gumom bilo drugacije tj manje vibracije A da probaš da ga ispraviš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 27, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hm, kad bi smontirao sm tockove do tada... program zvuci OK Provokator hoce kao Plava Kuca prosle godine proci rutu na SM tockovima. Mislio sam i devojku da povedem, pa celu rutu sm u dvoje da predjem @B@ne - Sto da ispravim, jos nije otpao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...