patak 108 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako nas četvorica(Koma, Boža Ristić, Goran menjač i ja) skoro svaki vikend idemo na neku vožnju, a čini mi se da smo izvozili skoro sve po Srbiji, tražimo neke nove terene, pa ako neka ekipa ide na neku zahtevniju vožnju, ili može da nas uputi na neke terene, tu smo. Nama su se pokazali najbolji tereni na Tari pa uglavnom tamo vozimo, a ako je neko raspoložen, može da nam se pridruži. Kao što sam u naslovu napisao, hard enduro tj samo neki zahtevniji tereni tipa pešečkih staza po planinama ili nešto slično dolaze u obzir. Ako te ne mrzi da putujes do Crne Gore evo ja ti predlazem Rožaje (granica Srbije i Crne Gore) i okolne planine,ekipu cemo odmah sakupiti,extra tereni i dobra ekipa Stvarno nam je daleko, a i gubimo mnogo vremena na granici sa ata karnetima, jer nam nisu registrovani motori. Hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 24, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jeli ko koristio michelin ac10 i koji komentar , hvala i poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2564 Napisano Jun 25, 2011 Andragog, 5128 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na stazi Jeljen u Cacku , sutra su trke u 12h. Bio je trening tako da nije bilo guzve, lepo, lepo... Prilazem jedan Klip KTM sx 150 i Husqvarna tc 250... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2564 Napisano Jun 25, 2011 Andragog, 5128 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2564 Napisano Jun 25, 2011 Andragog, 5128 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KTM SX 450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan odlican vidoje.. :ooo: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi pomoc dal iko ista zna o gumi enduro tkc 80 da li je normalno na asvaltu da guma kad se naginjes u krivini volan sam mota lagano na tu stranu krivine i kad se pusti volan ona lagano trese volan da li je to normalno posto ovi u moto box novi sad kazu da je ta guma sa oznakom rear i da je to normalno a ja se prvi put susrecem sa ovim problemom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jul 7, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Stevo na čemu su ti te tkc , nije valjda na tdm-u pa si zadnju stavio naprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego sta nego na tdm ja s nesalim ... vjerovatno je pitanje navike mada je meni ovi prvi susret sa tom gumom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je juče po lepoj F.G. kacim jer mi je prvi put da sa svojim biciklom negde nisam mogao da se izvučem a lokacija Rakovac potok. jbg slika je lošija al se konta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je lošija, ali je situacija ODLIČNA! Kako si uspeo tako da se zaglaviš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Jul 7, 2011 Enduraš, 6430 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nego sta nego na tdm ja s nesalim ... vjerovatno je pitanje navike mada je meni ovi prvi susret sa tom gumom Ajde slikaj motor sa tim gumama ako ti nije tesko, tako nesto jos nisam video Kad smo vec kod toga koji je razlog stavljanja offroad guma na motor koji to nije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2564 Napisano Jul 7, 2011 Andragog, 5128 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pa u principu ni Afrika nije nesto mnogo vise za teren nego TDM, imao, provereno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Jul 7, 2011 Enduraš, 6430 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je nisi vozio onako kako treba, imao je i ja, a i nagledao se po endurijadama gde sve Afrika prolazi TDM ne bi imao sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2564 Napisano Jul 7, 2011 Andragog, 5128 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tacno da je bolja afrika od TDM za off ali ne mnogo, samo malo ljudi ga je vozilo sa boljim gumama i podesenim ogibljenjem za off. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan odvali ga srbac, alal ti kurac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2564 Napisano Jul 7, 2011 Andragog, 5128 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi pametujemo za compom ali stvarno moze TDM da dobro potera po terenu, naravno ne po sumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan moze, sto ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan razlog stavljanja te gume je bio jer mi treba guma sa terenskim karakteristikama, a to je jedina sara u tdm dimenziji sa enduro sarom sve ostale su putne sare, a posto praktikujem makadam cesto potrebna mi je takva guma , a zadnju nisam nigdje mogao naci cekao sam scout hidenau i doense mui drug novi anake 2 po popustu tako da sam sad u toj komb. stavicu slike kad se vratim sa zelengore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi pametujemo za compom ali stvarno moze TDM da dobro potera po terenu, naravno ne po sumi moze i R motor po utabanom makadamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2166 Napisano Jul 8, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podsećanja radi ,bilo više puta, al' volim da vidim (naročito da čujem) ponovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan @jager Mnogo je druže bilo taloga mekanog u potoku ,celom čizmom sam upao ali u neko hebeno blato,mulj ma strava a do tog dela sve bilo kao i u svakom drugom potoku i ja vatra, vatra kad ono Krenem napolje a on samo počeo da se ukopava...Tu je neki slivnik s brda tj sva kiša s tog dela se nekako tu uliva u potok pa možda... Kako kažu R1 il ni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2564 Napisano Jul 9, 2011 Andragog, 5128 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo TDM r1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan razliciti ljudi razlicito kvalifikuju offroad... jedan od problema za TDM je mali klirens (niži je i auspusi su direktno ispod agregata ko namešteni da se nasade na neki veći kamen)... što se tiče makadama i utabanih puteva... tu svi idu, problem nastupa kada je neravan teren sa većim kamenjem i drugim preprekama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan PA NI XTZ NIJE NISTA BOLJI OD TDM NA MAKADAMU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...