BusMan 2025 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Danas se Ninja JR ponovio. KX 125. Bravo cale, i cestitam Junioru !! Sad lupi jedan paning na tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan @ ninja / neka je sa srecom!!! (ako naleti neka povoljna 65ica javi ,trazim da kupim) Odgovara li TT-R 90 ili je mnogo mali? Tezi je i dosta slabiji od 65 ica a mislim i da je skuplji,radije bi da mu kupim 2t jer je i do sada vozio cvaju a i posle ga ceka sestrin cr 85 pa nek se navikava na prave masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas se Ninja JR ponovio. KX 125. Bravo cale, i cestitam Junioru !! Sad lupi jedan paning na tocku. Ne vredi ulica okovana ledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Naravno kad se otopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pocelo je privikavanje na zelenog zmaja.... :jee1: :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan pocelo je privikavanje na zelenog zmaja.... :jee1: :takoje: Jovan se transformisao.Poslusa na prvu, jede ono sto nikad nije hteo i nasmejan non-stop. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi moram i ja opet uzeti cvaju za shumu....zao mi sad sredjenu tetku da krljam po shumi a i cimanje je stalno menjati tockove. Tetka ostaje SM a skupljaju se pare za neku 250icu 2t 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas ortak uzeo KTM 450 pa hoce da menja tockove i slicno. Mene to malo nervira, u pravu si - nesto za sumu i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ma da ,skupim malo parica i neku cvaju do 1000e samo za to i kraj. Ne mogu svaki put da mislim da li sam sve dobro namestio i da pazim da ne izgulim motor i slicno,od te voznje onda nema nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Februar 5, 2011 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja kontam da uzmem skuter od 250 ccm da imam za voznju a Huski da ostane za teranje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ma da ,skupim malo parica i neku cvaju do 1000e samo za to i kraj. Ne mogu svaki put da mislim da li sam sve dobro namestio i da pazim da ne izgulim motor i slicno,od te voznje onda nema nista. To je stari najbolja priča Uleti u šumu i ne misli , na asfalt izađi juri sa sa R-ovima i samo se Bravo za Jovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A onaj pas baš navalio da ga stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan UH ja bi za ovakvu masinu zavrsio faks na keca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Februar 7, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi juce malo krosirali po snegu. Slabo ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Februar 7, 2011 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ovo motorne sanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evei malo fanova 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan dobar klip....jos lepse slike ovo okupljanje je na Kepijadi ? zivim da odem tamo ako je to to !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa retrospektiva raznih kepijada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za retrospektivu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Жива била ретроспектива, али је жива и перспектива! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas su sektasi isli na Frusku goru. Malo se cekao Ninja73, sve u svemu ni 45 minuta . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kamerman. Uploaded with ImageShack.us Tonac. Uploaded with ImageShack.us Montazer. Uploaded with ImageShack.us Scenarista. Uploaded with ImageShack.us Evo ga i Sifu. Uploaded with ImageShack.us Dok dlanom o dlan on se spremi. Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 13, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a gde je video materijal ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off ali mozda bolje da pitam ovde nego u oglasima :trazim prekidac za zmigavce ,odgovara za vecinu KTMova ,proizvodac CEV ,KTM part No 50311029000 . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...