jager 3446 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem, dok ne probam! Šala, naravno. Ali ću zaista pre ili kasnije probati. Samo... strah me je... DOPAŠĆE MI SE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema sta da se plasis, osim sto ces da prodas Afriku xexexexexexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem, dok ne probam! Šala, naravno. Ali ću zaista pre ili kasnije probati. Samo... strah me je... DOPAŠĆE MI SE! Siguran sam da će ti se dopasti, sve će ti se posle Afrike dopasti :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa.... štenera mi se nije dopala Ali ajdmo mi u "našu" temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja tetka je resila da ne bude vise prljava drolja koja se valja po blatu vec da postane prava devojka sa ulice to jest za ulicu. Radovi su vise manje privedeni kraju i ostale su jos samo neke estetske sitnice. Felne su joj legle odlicno i bas sam zadovoljan kako TT izgleda u SM varijanti,jos samo kad padne sneg ,legne i neko farbanje i to je to. Slike su prilicno lose jer su slikane mobilnim po mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja tetka je resila da ne bude vise prljava drolja koja se valja po blatu vec da postane prava devojka sa ulice to jest za ulicu. Radovi su vise manje privedeni kraju i ostale su jos samo neke estetske sitnice. Felne su joj legle odlicno i bas sam zadovoljan kako TT izgleda u SM varijanti,jos samo kad padne sneg ,legne i neko farbanje i to je to. Slike su prilicno lose jer su slikane mobilnim po mraku. Lepo! Samo jos sm blatobran i bice full Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Novembar 10, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja tetka je resila da ne bude vise prljava drolja koja se valja po blatu vec da postane prava devojka sa ulice to jest za ulicu. Radovi su vise manje privedeni kraju i ostale su jos samo neke estetske sitnice. Felne su joj legle odlicno i bas sam zadovoljan kako TT izgleda u SM varijanti,jos samo kad padne sneg ,legne i neko farbanje i to je to. Slike su prilicno lose jer su slikane mobilnim po mraku. Meni bas juce stigli SM tockovi, samo sto su moji zicani. Jel mozes malo da objasnis oko prepravke, distancera itd. Gde koji distancer ide, od kog su materijala, sve sto je tebe zanimalo pre nego sto si poceo prepravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ce biti blatobran drugi ,verovatno ce i rep malo na gore. Kod mene je bilo lepo posla ,a ja radim dosta, pa je posao odradio prijatelj iz Mitrovice. E sad kakve prepravke i distancere ces ti morati da pravis ne znam jer sve zavisi od chega su felne i na sta ih stavljas. Svaki motor i svaki tockovi su prica za sebe. Kod mene je pravljeno dosta biksni za osovine,distancer za kljesta prednjeg tocka jer je veci disk,nosac lancanika,felne su morale dosta da se stanjuju u sredini i modifikuju,itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre li su felne Aco? Vidis kako ja mislim na tebe . Ja sam na mojoj boldor-ci pravio i prednji i zadnji drugi tocak . Sve sto ti treba zovi pa cu da ti objasnim . I prilagodjavaj lancanik i diskove postojecim klestima i stavljaj distancere ispod diska .Klasta ne diraj zbog brzeg menjanja na kross . Zovi ako treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Novembar 10, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su felne. Ajde da pricu nastavimo OVDE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je tetka gavrolini Nego koliko ti vremena treba da ga prebaciš šumsku varijantu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam jos probao ali otprilike bez zurbe za sat vremena trebalo bi da bude promenjeno. Distancere sam stavljao na kljesta iz razloga sto sam namerno hteo da ostavim veci diska sa SM tockova,na enduro tockovima je poprilicno manji a manji disk znaci i slabije kocenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je tetka gavrolini Nego koliko ti vremena treba da ga prebaciš šumsku varijantu? Kod mene 12 minuta, mereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je tetka gavrolini Nego koliko ti vremena treba da ga prebaciš šumsku varijantu? Kod mene 12 minuta, mereno. ti se ne racunas...ti mozes i u pitstopu da radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan 12 min pa to je sjajno Znači to je za ostale oko 20min što je isto jako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... meni bi trebalo pola dana... prvo cigara, pa polako, natenane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Novembar 11, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakva cigara i natanane kad znas da te suma ceka, tu je uvek zurba, bar kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2173 Napisano Novembar 11, 2010 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki link za onaj kineski kros sa traktorskom gumom. Zanima me malo nesto onjemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Morao bi covek da napise sta je sve prepravio da bi taj kinez bio u stanju da izadje gde mi ne mozemo ni da zamislimo . Produzio i zadnju viljuski stavio vece felne ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi samo da vidite uzivo kakva je staza dovde . Ja ostao zaglavnjen jedo 30 m nise . Video je Aca pa neka kaze kakav je teren . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2173 Napisano Novembar 11, 2010 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim da mi nesto neobicno izgleda, a vidim i da ide svuda. Mislio sa, da to ne moze biti skupo kao popularni krosici pa da se uzme za drugo vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi samo da vidite uzivo kakva je staza dovde . Ja ostao zaglavnjen jedo 30 m nise . Video je Aca pa neka kaze kakav je teren . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan On ga novog platio oko 1000 i nesto evra . Nije bas bilo jeftino . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Novembar 11, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu pa on je za te pare mogao da kupi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drazo, jebemmu, ala ti je dobra ta slika!!! Svaka čast, zaista. Onako prava, za poster!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...