Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 449 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X

Kako sam dobar deo meseca proveo lezeci :), a za Subotu najavljuju pretezno suncano rado bi otisao do Bojcinske sume. Suma je ravnicarska tako da se moze ocekivati blata i blata. Suma je udaljena od Zemuna oko 35km, od Sremske Mitrovice oko 70km, od Obrenovca oko 40km, od Sabca oko 50km, od Vrsca 130km :P. Umesto Bojcinska suma moze i poseta manastiru Fenek pa onda suma Gibavac takodje u opstini Surcin samo blize Beogradu.

Sama ideja je ono mesni narezak u ranac, leba, vode pa da se iskoristi ovaj kratak suncan dan, pa ako oce neko ...

3246003968_7a2c7d4813.jpg

zar nisu vojni objekti u bojcinskoj sumikoliko znam ?tamo se skrivao miloske za vreme bombardovanja... ja sam se vozao oko becmena i decha ali nikad nisam zalazio u sumu zbog vojske

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1374 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Jedno pitanje  ;D

Najveca dimenzija t63 za zadnju je 130 ..

Mislio sam da stavim to na Africu 07 gde je fabricki 140 ..

Index brzine i tezine  je skoro na granici, dakle ok ..

Probao sam broj vece gume na raznoranim motorima, ali nikad broj manje ?

Sta da ocekujem ?

Očekuj lakše obaranje u zavoj, bolju putanju po lošem terenu kao blato gdje je bolje

da je guma uža, te brže trošenje gume.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Kad sam stavio TKC 140 na RD07, dobio sam gumu jako loseg oblika, tj, zatvorila se previse.Kao da sam stavio 130,a ne 140.

Da sam stvavio 130 mnogo bi se lepse otvorila guma i bila bih iste sirine kao i sa 140 koju sam namontirao,ali bih dobio pravi oblik pecurke koji bi mi dosta znacio za asfalt.

• Podržavam 1

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Kako sam dobar deo meseca proveo lezeci :), a za Subotu najavljuju pretezno suncano rado bi otisao do Bojcinske sume. Suma je ravnicarska tako da se moze ocekivati blata i blata. Suma je udaljena od Zemuna oko 35km, od Sremske Mitrovice oko 70km, od Obrenovca oko 40km, od Sabca oko 50km, od Vrsca 130km :P. Umesto Bojcinska suma moze i poseta manastiru Fenek pa onda suma Gibavac takodje u opstini Surcin samo blize Beogradu.

Sama ideja je ono mesni narezak u ranac, leba, vode pa da se iskoristi ovaj kratak suncan dan, pa ako oce neko ...

3246003968_7a2c7d4813.jpg

zar nisu vojni objekti u bojcinskoj sumikoliko znam ?tamo se skrivao miloske za vreme bombardovanja... ja sam se vozao oko becmena i decha ali nikad nisam zalazio u sumu zbog vojske

celu sumu nikad nisam obisao, pa ne bi znao. Onaj deo gde se odigravaju manifestacije i gde su restorani je sigurno slobodan za setnju, za ostalo cu vidim pa cu javim

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Kao sto sam obecao evo izvestaja o izletu u Bojcinsku sumu.

Plan je bio Galovica pa uz Savu do Bojcinske sume. Predeo oko Save je krcat SOKOLOVIMA, mozda su i orlovi al meni lice na sokolove. Vudeli smo ih bez preterivanja jedno 30. Nazalost nismo ih slikali jer nemamo adekvatnu opremu da to radimo u toku voznje. Jesen je ofarbala drvece i steta je sto monster nije u mogucnosti da ide sa nama jer samo bi on ogao to da ovekoveci aparatom kako treba

SAM_1076.jpg

SAM_1079.jpg

SAM_1080.jpg

SAM_1081.jpg

SAM_1082.jpg

SAM_1083.jpg

SAM_1084.jpg

Posle malo lutanja, ali nista strasno stigli smo u Bojcinsku sumu. Izuzetno lepo uredjeno izletiste. Postoje staze za setnju, drvene sprave za vezbanje i relaksiranje , klupe i stolovi, a i izgleda onako bas lepo. Surcin mi polako po mestima za izlete dolazi na prvo mesto. Ima jos zanimljivosti:

Farma mangulica:

SAM_1088.jpg

SAM_1089.jpg

SAM_1090.jpg

Extra priroda koja je jos plus i sredjena

SAM_1092.jpg

SAM_1094.jpg

T63 gume su opet odradile posao, ali uz bas puno proklizavanja, sto bi se reklo mogu posluze za blato, ali nisu za to

SAM_1095.jpg

SAM_1096.jpg

Mali predah pored male ergele, meni deluje da su lipicaneri:

SAM_1097.jpg

SAM_1098.jpg

SAM_1106.jpg

SAM_1101.jpg

i da vidite kako izgleda sporedni ulaz u sumu

SAM_1103.jpg

Slike su pravljene na odmoristima pa nema kako teren stvarno izgleda, ali mogu da kazem da nije previse natopljen blatom. Bojcinska suma sjajno izgleda i nismo naleteli na vojsku. Ali opet je nismo celu obisli.

Sve u svemu jedno 100km offa.

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Bio ja proslog leta da gledam jednu trku na ovoj stazi ( ako nema jos jedna u tom kraju onda je ta ). Ekstra je . Mogu samo da zamislim samo kako ste se izvozili .

Bravo majstori !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja