Andreja 1330 Napisano Februar 8, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zaglavih u nekom blatištu danas, nakupilo mi se 10kg blata između zadnjeg točka, viljuške i amotrizera. Došlo je do toga da nisam mogao da krenem nizbrdo, 1. pun gas i ugasi mi se motor Onda sam morao rukama da "čeprkam" blato da bih pokrenuo motor, neće pa neće, pade motor na mene i nabi me u blato samo tako, od mene osta samo freska Posle 45 minuta borbe (da, da), izvukoh se nekako, kad sam izašao na asfalt i raspalio ga po gasu, blato počelo da pršti na sve strane a ljudi se sablažnjavaju, pitaju se šta se dešava (a to što ne očekuju da vide motor u februaru je druga priča) Kratko sam se vozio ali sam se izmorio kao nikada do sad, još malo pa na spavanje ... Tako da mogu da vam dam dobar savet za vožnju po blatu: kad vidiš blato, okreni se nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kupi cepove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 8, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Stoje u garaži Nego ne verujem da mogu da utiču na gomilanje blata između točka i viljuške, mada šta znam, nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 8, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne uticu na gomilanje blata, ali i kad se blato nagomila on gura naprad ako su gume dobre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 9, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Znam, probao sam Bišketovog Kliksa sa čepovima, čupa fino. Ja imam Mitas enduro gumu pozadi, 140icu, ona i uzbrdo po blatu ide sasvim fino ali džabe, toliko mi se blata nagomilalo da nisam mogao da krenem nizbrdo u prvoj na pun gas Je l' ima neki lek za to ili da nosim kašiku stalno u džepu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Leka nema, ili izbegavati blato ili pajser ( montirac ) vezi negde za ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 9, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Enduro guma uzbrdo po blatu ne ide sasvim fino. Lazes k'o pas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 9, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, šta znam, meni je ovo ok Baš na toj NIZBRDICI sam se zaglavio, jeboteee neće sa punim gasom da okrene točak Što reče Velja, ništa bez pajsera (juče sam ispao pajser što sam se zavlačio gore ali jbg, prilično sam pregabaritan da bih se ugurao između viljuške i točka) Da ne bude zabune, ovde je blato malo "suvlje", ono juče je bilo katastrofa (popeo sam se skroz gore znatno sporije nego na snimku al' nizbrdo ne mere nikako). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slicica od pre nedelju dana otprilike... gume celestonke al ide nekako dok ne kupim odgovarajuce...jbg...kriza ove dve rupcage su najvece ''drdo'' kod mene u okolini....ravni srem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mi opet bili 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nađoh jedno zanimljivo klipeto... Skidam kapu vozaču Super Tenere... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 19, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jako interesantan snimak, pre svega zato sto se takmice na obicnim enduro motorima kakve vidjamo svaki dan na ulici, kako vidim i gume su enduro (nisu kros). Vidite koliko se i nacin voznje razlikuje od danasnjeg, na snimku maltene niko ne stoji dok vozi, a danas na enduro trkama sediste komotno mogu da skinu A interesantno je i kako tenera pada cim vidi blato 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je klip . Ovako se vozi , mislim na ove nase afrikance i ostale . A i nama je lako da se ku....mo sa motorima od po 100 kila . Ovo je voznja za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 24, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mitrovacka ekipa je danas malo trenirala 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 30, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I danas jedan trening, bogme kondicioni, posto je najvise nosenja motora bilo Slike u'vatio farbach... ja cu video jednog dana napraviti 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 30, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čuvaj snagu Care i ukidaj seks dok se ne vratiš s takmičenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratih ,drugar zadnju ja prednju gumu sjb a blataaaa :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 3, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jel vozač preskočio rupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Maj 6, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ponavljam fotke...ovde sam ih okacio.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/44013-romanija-off-road/page__st__260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan jel vozač preskočio rupu? al zamalo @braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja dans kupio pravu spravu za 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan evo ja dans kupio pravu spravu za 1000 Nije valjda ova maketa motora 1000 evra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja dans kupio pravu spravu za 1000 Nije valjda ova maketa motora 1000 evra ? dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo slika sa erzberga, bice jos samo da se konsolidujemo, danas smo stigli 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...